Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

wow sa :-) nie moglam sie doczekac  😎 i powiem Wam, ze bardzo podoba mi sie ta zabawa pomimo iz moje zdjecie jest jakie jest, na wiecej mnie pewnie nie stac, ale ciesze sie, ze moge w tym brac udzial. Fajnie jest zobaczyc jak 'rozwiazali' temat inni..

Dokładnie. Kilka bardzo mi sie podoba, już widzę, że będę miała problem 🙂
Spodziewałam się wielu interesujących zdjęć i różnorodnej interpretacji a tu widzę jedynie parę dobrych strzałów  😵

Rambuesa, bo to nie ten konkurs, Word Press Photo daja na innym kanale  😉
Sanna - Przecież wiem, ze to zabawa i to się tu liczy 😉 po prostu myślałam, ze będzie więcej różnorodności 😉
Ja już mam swój typ, ale kilku zdjęć poprostu nie "rozumiem". 😉
Ale fajnie, cieszę się że jest taka zabawa i że tyle osób robi zdjęcia.
Widzę, że ktoś wpadł na podobny pomysł, który ja miałam, niestety czas nie pozwolił go zrealizować 😉
Odliczam czas do 22 do ankiety  👀
Rambuesa, to wlasnie to co pisalam - zdjecia oddaja to co gdzies tam komus gra w duszy i nie zawsze jest kompaktybilne z nasza wrazliwoscia, percepcja, no i temat na pierwszy "rzut oka" ukierunkowywal (tez mam 'takie' zdjecie - bo moj drugi pomysl - zapomnianych, zakurzonych pluszakow w jeszcze bardziej zakurzonym kacie na strychu nie zostal zrewaalizowany ze wzgledu na moje egzaminy i lenistwo, czego troszke zaluje..  )
Sanna, o pluszakach też myślałam, ale że nie mam zakurzonego strychu to miał być biedny pluszaczek zmoknięty na deszczu gdzieś przy drodze. Tylko brak czasu i odpowiedniej pogody bo u mnie słońce było 😉
Misskiedis, tez nie mam strychu  😎 ale ciemny, zakurzony kacik mozna u mnie znalezc  😎 🤔 😂 Ale Twoj biedaczek rozmiekczylby serducha, szkoda, ze nie zrealizowalas pomyslu, bo mogl byc naprawde fajny  😎
Ja chciałam podjechać do schroniska dla psów.
Potem chciałam obfocić opuszczoną wieżę ciśnień.
Potem chciałam stare buty na trawie...

a starczyło mi czasu na... bylejakie zdjęcie po drodze do pracy.
Więc podesłałam co było, równe z masakrą 😉
Sanna Oczywiście zgadzam się z tym co piszesz  😉 przeglądam te zdjęcia już któryś raz z kolei za każdym razem widzę w nich coś innego, ciekawszego i musze się przyznać, że źle oceniłam na "pierwszy rzut oka". Swoją drogą miałaś bardzo ciekawy pomysł na zdjęcie  😀 A co to realizacji w moim przypadku też egzaminy troszkę przeszkodziły, ale nie żałuję, może tak miało być, hehe.
Ja miałam pomysł z osamotnioną starszą osobą, ale inny motyw był mi bardziej po drodze do zrealizowania 😉
Fajna zabawa. Nie mogę się doczekać następnego tematu!
Rambuesa, dzieki  😎 nie ma to jak nie zrealkizowane pomysly  🤣
Nine, tez pomyslalam  - ale tylko przez sekunde - o opuszczonych zwierzakach, konkretnie kotach, ale nie bylabym w stanie zrobic takiego zdjecia i pewoie dlugo bym rozpamietywala to wszystko...
Ale te buty to fajny pomysl.. taki z pazurkiem ;-)
Sanna - ja miałam już zrobione takie zdjęcie :
ale nie mogłam sobie pozwolić na trzymanie go do zabawy, potrzebowałam go by szukać zwierzakowi domu... a tu tak żałośnie wyglądał.
Szkoda, ze jest 1000000 razy lepsze niż to co byłam zmuszona dodać 😉
Na następny temat mam nadzieję znajdę czas choć szkoda, że zapewne weekend majowy minie na głosowaniu, a byłoby trochę wolnego na focenie 😀iabeł:

Sanna, do schroniska bym nie pojechała, za "miętkie" serducho mam. Ale u nas w okolicy kręci się jeden psiak, chyba ma gdzieś dom albo przynajmniej żarcie dostaje bo jak ktoś mu kanapki z szynką daje to wybrzydza bo woli jak go ktoś pogłaszcze 😁 Chciałam zrobić zdjęcie na długim czasie naświetlania- ostry pies i rozmazane nogi ludzi go mijających. No, ale na zamiarach się skończyło i czas wolny miałam tylko jak było ciemno i nic by nie wyszło :/

Nine, jak widziałam na pb u ciebie to zdjęcie to myślałam właśnie o tej zabawie, myślę że miałoby duuuże szanse na wygraną
Niestety zwierzak potrzebuje domu bardzo, a to zdjęcie tak ładnie łapie za serce więc pomyślałam, że jednak go potrzebuje do ogłoszeń.

Edit:

idę z psami i wrzucam ankietę, także cierpliwości i nie przywiązujcie się bardzo do 22, bo mogę się trochę spóźnić 😉
matko, Nine, zdjecie rozwala.. bedzie przepiekne jak psiak znajdzie juz kochajacy dom a poki co jest poruszjace, zeby nie powiedziec rozdzierajace (ale tez piekne.. )
Misskides i bysmy tu zaraz, revoltowo, mu domu szukaly..
ja sie do takich zdjec nie nadaje.. mam, schowane gleboko, zdjecia moich dziczkow  co ich juz nie ma i nie mam sil ogladac tych zdjec ale niegdy tez ich nie wyrzuce, bo to jedyne co te kociska mialy - swoje zdjecia i jedyne co po nich pozostalo- aby nie zapomniec o niechcianych.. 😕 a kolejnym dziczkom po prostu boje sie robic bo probuje 'czarowac' twarda rzeczywistosc, nie ma zdjecia - ma byc kot, zywy, zdrowy, najedzony..
Piękne zdjęcia! Kilka z moich niezrealizowanych pomysłów: Pluszowy miś w deszczu (nie zrealizowane z powodu braku deszczu, a potem z zmiany planu 😉), wyrzucona choinka w lesie... I też drzewo takie jak na ostatnim zdjęciu  🤣
a ja wam powiem że z mega pomysłu wyszło to co wyszło...
a miało być tak pięknie, strych na starej stajni i koń na biegunach co ma kilkadziesiąt lat, byłby super a tutaj pracownicy małe kuku zrobili, strych rozebrali  🤔 , no to sobie myślę ok, konia piętro niżej, boksy porozbierane, pajęczyny miodzio, będzie git... ale stajnia bardzo ciemna, pogoda mało powiedziana pod psem, słońca na lekarstwo... i tak to własnie jest z planami można je sobie o kant d... rozbić 😉
Haha a ja zapomniałam się zgłosić i wysłać  😂 bo chciałam się zapisać po zrobieniu zdjęcia, cóż  😂

Następnym razem zgłoszę się przed wykonaniem zdjęcia.  😉

Co do zdjęć konkursowych, parę do mnie nie dociera, ale to indywidualna sprawa  🙂
Niestety zwierzak potrzebuje domu bardzo, a to zdjęcie tak ładnie łapie za serce więc pomyślałam, że jednak go potrzebuje do ogłoszeń.

Nine,  👍 za podejscie! Regularnie podziwiam Twoje prace w kaciku zdjeciowym, wiec wiemy, ze no, jestes dobra w te klocki  😎, ale tym bardziej szacun, ze prace ktora w tym momencie mialas 'najmocniejsza' nie wystawilas aby prawdopodobnie wygractutaj  ale uzylas do pomocy psiakowi..
Quendi fajne  😎 no, pewnie bys namieszala tu tym zdjeciem, wiec nastepnym razem nie przegap  😎
u znajomej podobno w trawie stoi wiekowa warszawa, zarośnięta na maxa, nie dojechałam 😉
dlatego syrenka dla mnie jest extra
Ja miałam pomysł z huśtawką, na ogrodach za moim domem jest jedna zwykła ręcznie robiona, przywieszona do spróchniałego już drzewa, podłoże zarośnięte..Ogólnie fajny klimat.. Ale pogody nie było.. 🙄
jak zobaczylam ta syrenke w tym zapyzialym "schowku" to az mi sie buzia usmiechnela..
Ale do mnie gada pies, to zdjecie prosto w moje serce i pocieszajac sie, ze on akurat nie jest opuszczony i zapomniany, dostanie glos za przeslanie ktore to zdjecie niesie.. no i bardzo podobaja mi sie kolory i kompozycja zdjecia palacyku.. jesli mozemy sobie wypowiadac opinie o zdjeciach? Ciekawa jest tez lodka, a raczej jej marny fragment..
A co do pogody.. ja swoje zrobilam spod parasola gdy zaczynalo padac a i tak mialam szczescie, bo za moment rozhulal sie grad  😵
Do mnie właśnie najbardziej przemawia ta syrenka. To zdjęcie ma coś takiego magicznego w sobie. Gratuluję pomysłu i wykonania 🙂
Ha! Jestem pierwszą głosującą osobą  😎

6, 13 oraz 16 to moje typy  😀
Ankieta dodana, mam nadzieje, że będzie działać 🙂
Standardowe 4 dni czyli do ... 29.04 - niedziela.

[quote author=nine link=topic=87575.msg1382869#msg1382869 date=1335295991]

Nine,  👍 za podejscie! Regularnie podziwiam Twoje prace w kaciku zdjeciowym, wiec wiemy, ze no, jestes dobra w te klocki  😎, ale tym bardziej szacun, ze prace ktora w tym momencie mialas 'najmocniejsza' nie wystawilas aby prawdopodobnie wygractutaj  ale uzylas do pomocy psiakowi..
[/quote]

:kwiatek: Dzieki.
Szkoda, że nie miałam niczego w zamian i musiałam dodać chłamka... w tej edycji na bank się nie przyznam które moje ;P
nine, a ja się chyba domyślam teraz które Twoje  😎
nine a może głosowanie zrobić do piątku by temat podać już na weekend tak jak było poprzednio? ja wiem że dużo wolnego przed nami, ale pogoda jest chora ostatnio, temat może być różny też, 3 dni głosowania by wystarczyły zupełnie
co wy na to?

a teraz z innej beczki, gratulacje za wykonanie fotki nr 5, technicznie bez zarzutu, normalnie folderówka z najwyższej półki, tylko szkoda że lekko poza tematem bo na opuszczone i zapomniane to raczej nie wygląda, mimo wszystko dla mnie full wypas
Moje typy to 6,19 i 23  😍
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się