u mnie szaro, ponuro i leje 🙄 chociaz mam juz jedno zdjecie i pomimo ciezkich warunkow pogodowych, mojego baby- nikonka ktory takowych nie za bardzo lubi i odleglosci na tyle mi sie podoba to co udalo mi sie uchwycic, ze chyba jednak przy nim pozostane..
Bardzo przepraszam, że ostatnio nie wysłałam zdjęcia 😡, niestety realne życie mi na to nie pozwoliło. Tym razem już nawet mam kilka pomysłów, więc się dopiszę 🙂
1. Facella 2. Nine 3. karolinag4 4. akselka 5. aniapa 6. In. 7. Fog 8. Hera 9. NoNou 10. fin 11. buyaka 12. Baffinka 13. rambuesa 14. m.indira 15. arivle 16. madmaddie 17. Cierp1enie 18. Time 19. Mysza 20. armara 21. agulaj79 22. Tristia 23. Breva 24. wilczyk 25. monia 26. Sanna 27. Fantazja 28. jestemzlasu 29. MsCarmen 30. Dyra 31. Alten
Ja mam fotę 💃 Wczoraj pogoda dopisała 🙂 Na razie wstrzymuję się z wysłaniem, bo w weekend chyba nawiedzę pewne ciekawe miejsce i może akurat lepsze wyjdzie 😉
taaa... wtorek, no cód malina pogoda, łażę i patrze, może tu, może tam... e tam przecież kupa czasu... no i od środy kiszka... świeta normalnie przeurocze pogodowo, ja pierdzielę, całe szczęscie że termin do 24... ja do swojego planu mus mieć słońce, kurcze normalnie sama siebie tematem rozwaliłam 🤔wirek:
Ja juz miałam koncepcję i chwilę czasu i jak na złość pogoda nie taka jak potrzebna, tak jak w poprzednim etapie 😁 Ech, chyba się jednak nie zgłoszę. Ale czekam co wy wymyslicie 😀
Ale później mogę nie mieć w ogóle czasu 🙁 Dlatego w ogóle się nie wpisywałam bo nie wiedziałam jak mi się plany ułożą a akurat jak miałam chwilę żeby wyjść to pogoda nie ta 😁 "Złej baletnicy..." 🤣
no ja bym jednak wolała nie łazić w deszczu i się przeziębić :P Zaczynam żałować, że się zgłosiłam zanim coś pstryknęłam, bo mimo dużej ilości pomysłów, to z wykonaniem średnio + pogoda taka paskudna... :P boję się, że przyjdzie 23 a ja będę z niczym 🙄
Przy okazji dzisiejszych zakupów strzeliłam kilka fotek, nie jestem zadowolona, ale gdyby mi się nie udało zrobić takich fot jakbym chciała, to przynajmniej mam coś, cokolwiek...