Forum towarzyskie »

Re- Voltowa Foto Zabawa. Przyjmujesz wyzwanie ? :)

OK, dzięki za odpowiedź  :kwiatek:
Jak tam wam idzie?
U mnie ciągle leje... dzisiaj byłam zrealizować jeden pomysł, jednak w głowie wyglądał lepiej. 😉
Szukam dalej. A jak tam jak tam ?
a ja się cieszę że termin długi, bo nie wiem czy w ten weekend się wyrobię. całkiem mi to z głowy wyleciało, tyle spraw.
u mnie szaro, ponuro i leje  🙄 chociaz mam juz jedno zdjecie i pomimo ciezkich warunkow pogodowych, mojego baby- nikonka  ktory takowych nie za bardzo lubi i odleglosci  na tyle mi sie podoba to co udalo mi sie uchwycic, ze chyba jednak przy nim pozostane..
Bardzo przepraszam, że ostatnio nie wysłałam zdjęcia  😡, niestety realne życie mi na to nie pozwoliło. Tym razem już nawet mam kilka pomysłów, więc się dopiszę  🙂

1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19. Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
28. jestemzlasu
29. MsCarmen
30. Dyra
31. Alten
Ja mam fotę  💃  Wczoraj pogoda dopisała 🙂
Na razie wstrzymuję się z wysłaniem, bo w weekend chyba nawiedzę pewne ciekawe miejsce i może akurat lepsze wyjdzie 😉
Ja nic nie mam, nawet z domu się nie ruszyłam, leje jak z cebra non stop więc nie mam nawet jak...
u nas też leje :/ a myślałam, by jeszcze wyruszyć w kilka miejsc :/
Oj dziewczyny, deszcz nawet pasuje do tematu 😉
32. wawrek

Tez sie tym pocieszam patrzac na moje lekko mroczne zdjecie  🤣
taaa... wtorek, no cód malina pogoda, łażę i patrze, może tu, może tam... e tam przecież kupa czasu... no i od środy kiszka... świeta normalnie przeurocze pogodowo, ja pierdzielę, całe szczęscie że termin do 24... ja do swojego planu mus mieć słońce, kurcze normalnie sama siebie tematem rozwaliłam  🤔wirek:
Ja mam już miejsca upatrzone, ale weny jeszcze brakuje  😁 wyczerpała się na coś innego
a ja nie mam miejsc w pobliżu ... muszę gdzieś autem podjechać a na to nie ma czasu.... więc muszę wymyślić inny sposób na zdjęcie....
ja już podesłałam, na szczęście robiłam wcześniej i fajna pogoda była 🙂
A ja niestety nie wezmę udziału w tym etapie. 🙁
Już się nie mogę fot doczekać. 😅
Ja juz miałam koncepcję i chwilę czasu i jak na złość pogoda nie taka jak potrzebna, tak jak w poprzednim etapie 😁 Ech, chyba się jednak nie zgłoszę. Ale czekam co wy wymyslicie 😀
Ale do 24 kwietnia macie jeszcze kupę czasu, pogoda może się 100 razy zmienić. Nie rezygnujcie tak szybko 😉
Ale później mogę nie mieć w ogóle czasu 🙁 Dlatego w ogóle się nie wpisywałam bo nie wiedziałam jak mi się plany ułożą a akurat jak miałam chwilę żeby wyjść to pogoda nie ta 😁 "Złej baletnicy..." 🤣

no ja bym jednak wolała nie łazić w deszczu i się przeziębić :P
Zaczynam żałować, że się zgłosiłam zanim coś pstryknęłam, bo mimo dużej ilości pomysłów, to z wykonaniem średnio + pogoda taka paskudna... :P boję się, że przyjdzie 23 a ja będę z niczym  🙄
Dacie radę, wierzę w was  😉
Dzisiaj byłam w jednym miejscu, ale nie jestem do końca przekonana, co do efektów, więc może jeszcze poszukam  😉
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19. Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
28. jestemzlasu
29. MsCarmen
30. Dyra
31. Alten
32. wawrek

33. vynter

🙂
1. Facella
2. Nine
3. karolinag4
4. akselka
5. aniapa
6. In.
7. Fog
8. Hera
9. NoNou
10. fin
11. buyaka
12. Baffinka
13. rambuesa
14. m.indira
15. arivle
16. madmaddie
17. Cierp1enie
18. Time
19. Mysza
20. armara
21. agulaj79
22. Tristia
23. Breva
24. wilczyk
25. monia
26. Sanna
27. Fantazja
28. jestemzlasu
29. MsCarmen
30. Dyra
31. Alten
32. wawrek
33. vynter
34. koniara79  😉
Przy okazji dzisiejszych zakupów strzeliłam kilka fotek, nie jestem zadowolona, ale gdyby mi się nie udało zrobić takich fot jakbym chciała, to przynajmniej mam coś, cokolwiek...
ja się muszę niestety wypisać 🙁 przepraszam, nie wyrobię się z obowiązkami.
PRZYPOMINAM, ŻE BAWIMY SIĘ DO WTORKU DO GODZINY 20 !

i pozwolę sobie przypomnieć moje prośby.

Maile PODPISANE, najlepiej w tytule.
A zdjęcia ZMNIEJSZONE.
Wiecie co, ja muszę zrezygnować. Dostałam pracę (wreszcie  :hurra🙂 i nie mogę się z czasem ogarnąć. PPRZEPRASZAM!!!
wysłane 🙂
nine, a nie do wtorku do 20?:> ja wyślę pewnie w ostatnim dniu - ciągle liczę na to, że zrobię jeszcze coś fajniejszego i ciągle mi nie wychodzi:P
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się