[quote author=Gwiazdka;* link=topic=87504.msg1334376#msg1334376 date=1331473735] Nie ona czasami ma tak a czasmi ma inaczej te plamki na głowie bo to som stare zdjecia [/quote]
jesteś w 100000% pewna, że to jest klacz 😁
powiedz mi proszę co ty bierzesz? Ja też tak chcę 💃
Buu... mój komp rzęzi i nie pokażę teraz - ale mam pegaza! Enen jest, bo chimera przyleciała i przeleciała ukochaną ślązaczko-fiordkę (z domieszką araba i haflingera). Uważajcie na chimery 👿 i gryfy, bo, skubańce, nadlatują kiedy chcą. Ech, chyba trzeba padoki siatka przykrywać 🙁
[quote author=Gwiazdka;* link=topic=87504.msg1334376#msg1334376 date=1331473735] Nie ona czasami ma tak a czasmi ma inaczej te plamki na głowie bo to som stare zdjecia
Padłam 😵 Czemu mój koń tak nie ma... ? 🙁 [/quote]
Kobito ciesz się, że tak nie ma...Jednego dnia przychodzisz i swojego konia poznajesz, a jak mu sie odmiany pozmieniają, albo wcale nie będzie to nie poznasz, wsiądziesz na konia koleżanki ze stajni i będzie przypał...Albo nie, bo może ona też swojego nie pozna...Boże gdzie jesteś MODERATORZE????
madmaddie ależ ten Twój koń taki nowoczesny i wysokiej rozdzielczości 😜 no i ta lewitacja, osiem nóg, brak słów. Przy nim Gwiazdko;* Twoje mustangi to chabety 😲
Na Twoim pierwszym zdjęciu,na którym jest "Twoja Gwiazdka" to nie widać jakiej płci jest koń,no chyba,że Ty jesteś taką specjalistką,która rozpoznaje płci koni po oczach. XD A na drugim Twoim zdjęciu jest wałąch lub ogier,bo wiadomo co ma pomiędzy tylnymi nogami. 🙂 I nie,nie zazdroszczę Ci tego,że "masz swojego konia",bo ewidentnie widać,że go nie masz! A w ogóle to fajne obrazki znalazłaś. Co wujek Google Ci pomógł!? XD Nie no masz dziewczynko wyobraźnię! W ogóle to warto byłoby się nauczyć ortografii,a dopiero potem zakładać sobie konta na portalach hippicznych. :p
I poco wstawiacie zdjecia jakichs koni głupki jedne bo ja sobie kupilam dzisiaj nowego konia i zdjecia nie pokarze bo wy sie nie znacie i nie wiecie nawet coto za rasa bo jestescie durni jak te wasze konie haha i nie wstawiajcie takich zdjec bo itak widze ze som sztucznie bo takich koni nie ma ale ja jak bede chciala to mi rodzice kupio
Hahaha xD Weźcie zostawcie ten wątwek, błagam ! Dzisiaj jest taka paskudna pogoda a tu się można uśmiać 😀 Jeszcze tylko dodam, że na 1 zdj ,,Muszelki" ktoś się wypiął tyłem 😁 I muszelka to chyba też jest Pan Koń, choć pewności 100% nie mam...😉
Misskiedis-to koń Armary ? Tak ? 😀 No to ciekawiej się robi 😀 Gwiazdka zmieniająca maść i płeć, arabski mustang i kradziona klacz, któa w rzeczywistości jest Panem Koniem (chyba) 😂
niemam zdjec bo ja kupilam dzisiaj ale juz jezdzilam bo ona nikomu nie dala sie dosiasc ale jak ja przyslam i usiadlam to byla spokojna i nigdy nie skakala a teraz skakala jak ja na niej jezdzilam.a skakala tylko kiedys toco na zdjeciach jest
To w końcu skakała czy nie skakała ? 😂 I historia jak z qniarkowych blogów ! Koń zły, nie daje się dosiąść, przychodzi mała dziewczynka, siada i koń mega spokojny iwszystko nagle potrafi zrobić. A tak swoją drogą, ciekawe ile ten dzieciaczek ma lat...? 👀
edit: Czyli kolejny koń zmieniający płeć ! Ale teraz przynajmniej się postarała i zdjęcia wysłała tego samego konia 😜