Forum konie »

Sklep jeździecki.

Zamówiłam w sklepie dla jeźdźca 🙂 zestaw : kamizelka, buty, toczek, spodnie. ale jest duży problem.
O tuż spodnie już dostałam ale o kamizelce pani zapomniała, buty jeszcze nie zrobione, toczek za mały!
i co myślicie? a to na prawdę dobry (w sensie "dobry" materiałowo czy coś) sklep.

I nie życzę sobie rzeczy typu np. nowa i już głupie wątki zakłada, jesteś dzieckiem czy coś w tym stylu.
możecie spamować ten wątek, ale napisze w nim, że użytkownicy RE-VOLTA (nie wszyscy ale większość) sądorośli i "rządząsię" bo mają większe doświadczenie kasują wątki itp. bardzo mnie to denerwuje!
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnpmod.gif[/img] znow dublowanie watkow
wątek zamknięty
Ale jak mamy Ci pomoc?
Co jest celem tego wątku?
wątek zamknięty
jest już taki wątek- sklepy internetowe.

Co to za problem odesłać to co nie pasuje lub wymienić?  😵
I to było tak ważne że produkty zamówione nie pasują na Ciebie bo widocznie źle dobrałaś rozmiar, że trzeba było się z tym dzielić?
wątek zamknięty
ale o co chodzi?  👀
wątek zamknięty
ha! kolejny błyskotliwy wątek z cyklu "Ważżne! ;-["  🏇
wątek zamknięty
I nie życzę sobie rzeczy typu np. nowa i już głupie wątki zakłada, jesteś dzieckiem czy coś w tym stylu.
możecie spamować ten wątek, ale napisze w nim, że użytkownicy RE-VOLTA (nie wszyscy ale większość) sądorośli i "rządząsię" bo mają większe doświadczenie kasują wątki itp. bardzo mnie to denerwuje!

To w takim razie nikt ci tu nie odpisze, no bo co mamy napisać poza tym, że zakładasz już któryś bezsensowny wątek? Tak, mamy zasady, i wypadałoby się ich trzymać jak się tu przychodzi.
wątek zamknięty
to na pewno te rekolekcje... czy coś tam 😉
wątek zamknięty
Weź dziewczyno przeczytaj może regulamin tego forum, bo jak widze, to ty tu sobie wolną amerykankę urządzasz, dublując już drugi wątek, nie patrząc w ogóle czy taki już istnieje... :/
A pretensje możesz mieć tylko do siebie, że tak zostałaś potraktowana...  :/

Wątek o sklepach jeździeckich: http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,81.2580.html
wątek zamknięty
Fantazja, jak nic 😀 I w ogóle to weźsię, bo sela2678 bardzo się denerwuje, a na rekoleckjach trzeba mieć umysł jasny i chłonny 😀
wątek zamknięty
Ale jak mamy Ci pomoc?

Chciałam się zapytać co o tym myślicie i czy mam nadal tam kupować.
wątek zamknięty
ha! kolejny błyskotliwy wątek z cyklu "Ważżne! ;-["  🏇

Znowu tyy ;-/
wątek zamknięty
Przynajmniej jest się z czego pośmiać dziewczyny, chociaż to taki śmiech przez łzy...
Kiedy kończą się rekolekcje w szkołach? Ktoś wie?  😵
wątek zamknięty
W części szkół rekolekcje zaczynają się dopiero ostatnie trzy dni przed świętami. W innych terminy wypadają różnie, a więc zawsze jakaś szkoła będzie miała akurat wolne  🤣 Obawiam się, że dopiero po świętach będzie koniec nalotu qniarek.
wątek zamknięty
A o co chodzi z rekolekcjami? Wtedy nie ma w szkolach lekcji?
wątek zamknięty
[quote author=Dodofon link=topic=87495.msg1333352#msg1333352 date=1331385706]
Ale jak mamy Ci pomoc?

[/quote]

Zadzwoń do sklepu, bądź wyślij maila, ze towar jest niezgodny z zamówieniem,
Odesłał im za małe rzeczy, jeśli chce ci się czekać to czekaj na inne, a jak nie to zrezygnuj z zamówienia...
To czy będziesz tam kupować czy nie to twoja decyzja, nie nasza
wątek zamknięty
A o co chodzi z rekolekcjami? Wtedy nie ma w szkolach lekcji?

w większości nie 😁 tylko jakieś zajęcia w kościele przez np. 2 godziny (zależy od parafii, u mnie tak to wygląda  😀)
wątek zamknięty

Myślę, że tak bywa, i że nadal masz tam kupować.

zadowolona z odpowiedzi ? 😀
( mój 12-letni synek sensowniejsze wypowiedzi na forum szynszylowym produkuje)  😉
wątek zamknięty
Nie mogę się powstrzymać. Ojeeej. Niedobry sklep!oj niedobry!! 🤔wirek:
wątek zamknięty
Trochę wyrozumiałości rewoltowicze 🙄
Droga Sela2678 w nawiązaniu do twego postu na wstępie zaznaczę, że kamizelki w 2012 będą nie modne. Ich powrót nastąpi dopiero w roku 2014 i to tylko pod warunkiem kamizelek w kratę burberry w odcieniach "morski odpływ" bądź " karmazynowy wojaczek".  Co do butów stwierdzić mogę, że jeśli się długą robią, to znaczy, że dobre będą. A toczek... No cóż. Wyjście nr 1 - poczekać i dać swemu dziecku mówiąc "Józiu, ten kask dla ciebie dzierżyłam przez lata. Teraz bądź dobrym jeźdźcem, bym była z ciebie dumna". Mniej spektakularne wyjście nr 2. Robi tak większość szpitali  i umieralni na zachodzie z ciuchami. Przekaż kask dzieciom z kraju trzeciego świata. Taki gest z kapitalistycznego kraju. Brzmi też w dechę "po toczku dla każdego Somalijczyka".  😀
wątek zamknięty
czesio,  prowadzisz może bloga 😉? uśmiałam się niesamowicie 😉

ale może już zgłosić moderacji?
wątek zamknięty
Czy masz, dziecko drogie, kupować czy nie to my Ci nie powiemy - Twoja decyzja.
Pogadaj z rodzicami. Oni powinni interweniować.
Zwróć towar, żądaj oddania pieniędzy, a następnym razem idź do sklepu stacjonarnego.
wątek zamknięty
kwestia jest taka, czy są to towary zgodne z opisem, a Ty źle dobrałaś dla siebie rozmiar, czy też dostałaś towary w innym rozmiarze niż zamawiałaś. w drugim przypadku możesz zwrócić towar i żądać zwrotu pieniędzy lub wymiany na to, co zamawiałaś. ja bym się nie obrażała na sklep, zdarza się po prostu.
wątek zamknięty

Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.