Zamówiłam w sklepie dla jeźdźca 🙂 zestaw : kamizelka, buty, toczek, spodnie. ale jest duży problem. O tuż spodnie już dostałam ale o kamizelce pani zapomniała, buty jeszcze nie zrobione, toczek za mały! i co myślicie? a to na prawdę dobry (w sensie "dobry" materiałowo czy coś) sklep.
I nie życzę sobie rzeczy typu np. nowa i już głupie wątki zakłada, jesteś dzieckiem czy coś w tym stylu. możecie spamować ten wątek, ale napisze w nim, że użytkownicy RE-VOLTA (nie wszyscy ale większość) sądorośli i "rządząsię" bo mają większe doświadczenie kasują wątki itp. bardzo mnie to denerwuje!
Co to za problem odesłać to co nie pasuje lub wymienić? 😵 I to było tak ważne że produkty zamówione nie pasują na Ciebie bo widocznie źle dobrałaś rozmiar, że trzeba było się z tym dzielić?
I nie życzę sobie rzeczy typu np. nowa i już głupie wątki zakłada, jesteś dzieckiem czy coś w tym stylu. możecie spamować ten wątek, ale napisze w nim, że użytkownicy RE-VOLTA (nie wszyscy ale większość) sądorośli i "rządząsię" bo mają większe doświadczenie kasują wątki itp. bardzo mnie to denerwuje!
To w takim razie nikt ci tu nie odpisze, no bo co mamy napisać poza tym, że zakładasz już któryś bezsensowny wątek? Tak, mamy zasady, i wypadałoby się ich trzymać jak się tu przychodzi.
Weź dziewczyno przeczytaj może regulamin tego forum, bo jak widze, to ty tu sobie wolną amerykankę urządzasz, dublując już drugi wątek, nie patrząc w ogóle czy taki już istnieje... :/ A pretensje możesz mieć tylko do siebie, że tak zostałaś potraktowana... :/
W części szkół rekolekcje zaczynają się dopiero ostatnie trzy dni przed świętami. W innych terminy wypadają różnie, a więc zawsze jakaś szkoła będzie miała akurat wolne 🤣 Obawiam się, że dopiero po świętach będzie koniec nalotu qniarek.
[quote author=Dodofon link=topic=87495.msg1333352#msg1333352 date=1331385706] Ale jak mamy Ci pomoc? Co jest celem tego wątku?
Chciałam się zapytać co o tym myślicie i czy mam nadal tam kupować. [/quote]
Zadzwoń do sklepu, bądź wyślij maila, ze towar jest niezgodny z zamówieniem, Odesłał im za małe rzeczy, jeśli chce ci się czekać to czekaj na inne, a jak nie to zrezygnuj z zamówienia... To czy będziesz tam kupować czy nie to twoja decyzja, nie nasza
Trochę wyrozumiałości rewoltowicze 🙄 Droga Sela2678 w nawiązaniu do twego postu na wstępie zaznaczę, że kamizelki w 2012 będą nie modne. Ich powrót nastąpi dopiero w roku 2014 i to tylko pod warunkiem kamizelek w kratę burberry w odcieniach "morski odpływ" bądź " karmazynowy wojaczek". Co do butów stwierdzić mogę, że jeśli się długą robią, to znaczy, że dobre będą. A toczek... No cóż. Wyjście nr 1 - poczekać i dać swemu dziecku mówiąc "Józiu, ten kask dla ciebie dzierżyłam przez lata. Teraz bądź dobrym jeźdźcem, bym była z ciebie dumna". Mniej spektakularne wyjście nr 2. Robi tak większość szpitali i umieralni na zachodzie z ciuchami. Przekaż kask dzieciom z kraju trzeciego świata. Taki gest z kapitalistycznego kraju. Brzmi też w dechę "po toczku dla każdego Somalijczyka". 😀
Czy masz, dziecko drogie, kupować czy nie to my Ci nie powiemy - Twoja decyzja. Pogadaj z rodzicami. Oni powinni interweniować. Zwróć towar, żądaj oddania pieniędzy, a następnym razem idź do sklepu stacjonarnego.
kwestia jest taka, czy są to towary zgodne z opisem, a Ty źle dobrałaś dla siebie rozmiar, czy też dostałaś towary w innym rozmiarze niż zamawiałaś. w drugim przypadku możesz zwrócić towar i żądać zwrotu pieniędzy lub wymiany na to, co zamawiałaś. ja bym się nie obrażała na sklep, zdarza się po prostu.