Forum konie »

Centrum informacji o stałych zniżkach i możliwości skorzystania z nich.

Z uwagi na to, że w KRM padł taki o to pomysł:
(...)
3) Co Wy na wątek wymiany zniżek, coby siebie wspomóc w szmatocholicznych czasach i robić lokalnie zamówienia wspólnie?

i nikt jeszcze nie założył podobnego wątku, uznałam, że zrobię to sama, bo pomysł wydaje się być bardzo przydatny, o ile oczywiście będą chętni do korzystania. Wg mnie daje to obopólne korzyści, w wielu sklepach, próg rabatowy zwiększa się wraz z wzrastającą ilością zakupów, co jest oczywiście plusem dla właściciela konta. Dodatkowe produkty, które mogą zamówić re-voltowicze z tego samego miasta, mogą przyspieszyć więc wzrost zniżki, a inni będą zadowoleni, że coś kupili trochę taniej.

Ze swojej strony, mogę zaproponować Warszawiakom niewiele, bo tylko 3-ci próg rabatowy w ANIMALII, ale to też zawsze coś. Do 4-ego brakuje mi chyba 500-600zł. Z uwagi na rodzinną pracę kurierską, w niektóre miejsca będę też w stanie darmowo podrzucić zamówienie. TU można obejrzeć dokładną wysokość rabatów na poszczególny asortyment.
Marne 5% w Pasi-Koniku.
Mieszkam w Warszawie

7% animavet
7% okser.pl przy przedpłacie na konto

Aby wątek był czytelny, proponuję w nim tylko pisać skąd ktoś jest i co może zaoferować w pomocy zakupowej 😉 a kontakt potem na PW i wspólne zamówienia 🙂
MMVG, dobra uwaga 🙂 No to miejmy nadzieję, że wątek się przyda.
Lublin i okolice: jakby ktoś chciał, mam 10% zniżki na zamówienie z Equiversum (dostałam w ramach rekompensaty za problemy z poprzednim zamówieniem i nie zamierzam z niego skorzystać).
Jestem z warszawy
Mam:
- 5% w internetowym Amigo
- miedzy 5% a 20% w Amigo z krakowa (zalezy na co)
- 5% w Pasi-Koniku
- 5-15% w Konskim Swiecie (znizka zalezy od wybranego produktu)

W Krakowie jestem bardzo czesto, jadac moge cos kupic. Jak ktos nie jest z wawy moge za darmo wyslac.
Przy pasi koniku mieszkam a w konskim swiecie bywam czesto wiec jak cos piszcie😉
Najlepiej na mail: olazygmunt70@gmail.com
ty Nadżafowa to może najpierw pieniądze za oszukanie mnie na sprzedaży oddaj - łącznie z kosztami przesyłki za które zapłaciłam, a piszesz, że masz darmowe ;]
miałaś to już dawno zrobić !
sorki za  🚫 ale, aż mnie jeży jak ktoś się ogłasza jako dobra dusza i pewnie znowu kogoś oszuka !

zeby nie taki całkiem off, to mogę zniżki załatwić w Cavallo, Bergo np. 🙂
[quote author=horse_art link=topic=87453.msg1329880#msg1329880 date=1331124461]
ty Nadżafowa to może najpierw pieniądze za oszukanie mnie na sprzedaży oddaj - łącznie z kosztami przesyłki za które zapłaciłam, a piszesz, że masz darmowe ;]
miałaś to już dawno zrobić !
sorki za  🚫 ale, aż mnie jeży jak ktoś się ogłasza jako dobra dusza i pewnie znowu kogoś oszuka !

zeby nie taki całkiem off, to mogę zniżki załatwić w Cavallo, Bergo np. 🙂
[/quote]

Nie taki OT w tym temacie i ogłoszeniach akurat jest to całkiem istotna sprawa.
Warszawa

animalia - 3 próg rabatowy
Kraków
5-25% w Amigo i 8-10% w D.C.G
www.sklepluna.pl
jutro cały asortyment oraz kolekcja lato 2012 Euro Star i HV Polo - 10%
Podbijam: Ma ktoś może zniżkę w Dodsonie?  :kwiatek:
Podbijam: Ma ktoś może zniżkę w Dodsonie?  :kwiatek:

ja mam do 24% na rozne pasze, ale niestety jestem w UK  🍴
Warszawa, 5% w Pasi

co to są te progi rabatowe w animalii? Swojego czasu dużo pieniędzy tam przepuściłam a nic nie wiem...?
Mtl, czyli pewnie nie możesz zamawiać w PL  😁

Może ktoś inny? I z 5 i z 10% będę szczęśliwa bo ceny ich pasz są teraz kosmiczne a na razie nie mam pomysłu na inną paszę  🙇
5% Amigo w Krakowie
6% Horse-Trade
Wrocław 7% w Dobrym Koniu:
Służę 6 progiem rabatowym w Animalia.pl - mieszkam w Gdyni, często bywam w Gdańsku, mogę jechać przez Sopot, często też przejeżdżam przez Rumię, Redę, od biedy może być Puck, Wejherowo. 🙂
Warszawa

5% w Pasi-koniku
( + mam ten sklep dosłownie rzut beretem od szkoły, a potem często bywam na ratusz arsenał/dw. wileński więc zawsze mogę coś przy okazji kupić i podwieźć🙂 )
Czy ma ktoś może większą niż 5% zniżkę w Pasi-Koniku? Albo w jakimś sklepie gdzie mają dostępne łęki do siodeł Wintec? Pilnie potrzebuję wymienić łęk, ale z kasą po kupnie siodła strasznie krucho... 🙁
Czy ma ktoś rabat w animalii bądź koniku?  👀  :kwiatek:
Też jestem ciekawa o co chodzi z programi w animalii? I dysponuje ktoś jakimś rabatem? 🙂
protoniasta napisałam Ci w poprzednim wątku, w którym pytałaś.

Ollala🙂 w animalii są progi rabatowe - wydajesz określoną kwotę na zakupy i wskakujesz na prób z rabatem. Na stronie wszystko jasno opisane. Ja mam 5 próg jeśli chcesz skorzystać.
pomorskie
7 poziom rabatowy w animalia.pl,
7% rabatu obrotowego w konik.com
7% rabatu w pasi-konik.pl
😉
8% w Bergo
Ja mam w animalii 5 próg, a w Bergo 10%  🙂
Aleks dobrze wiedzieć 😀
Fokusowa 😉 służę jakby coś 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się