Piszę pracę mgr na temat turystyki jeździeckiej w woj. łódzkim, muszę zebrać jak najszybciej 100 ankiet. Niektóre pytania mogą wydawać się dziwne ale dla mojego promotora są jak najbardziej ok, a to jemu ma się podobać.
Mi np. w pytaniu 7 brakuje możliwości wyboru kilku opcji. Ja np. jeździłam i na obozy i w ośrodku jeździeckim a są tacy co oprócz tego jeszcze brali udział w jakiś rajdach amatorskich 😉 Podobnie w 9, przydałoby się możliwość wyboru kilku opcji bo kieruję się kilkoma aspektami
Ankieta wypełniona, niestety o woj. łódzkim nic nie wiem więc za dużo odpowiedzieć o szkółkach, rajdach itp nie mogłam 🙁
wypelnone, mi także brakowalo opcji dla osoby mającej wlasne konie (np już na poczatku pytanie o to). czyli jazda to na wlasnym, mozliwosc przyjazdy do łódzkiego z własnym, wakacji z wlasnym (w osrodku, agro itp). czy bym byla z tego woj. czy nie - tak samo mi takich opcji brakowalo ( no i na pytania co powinno sie poprawic tez musialam pisac "nie mam zdania" ...
Tak, pytania mnie samej też nie do końca zadowalają, ale tak jak pisałam wcześniej to ma się podobać promotorowi 🙂 (niektóre pytania zostały przez niego wykreślone jako bezsensowne a reszta zaakceptowana 🙂