Kopyciak, ja nie wiem, niestety. dodatkowo, chce powiedziec, ze zupelnie nie rozumiem marudzenia "lowcow okazji". juz dluzsza chwile przegladam sobie ogloszenia, bez celu. przejzalam sobie- czapraki, bo moze jakas biedna lezeczka sie zablakala, wedzidla, naczolki, ochraniacze. robie to samo co wczesniej, tylko tematycznie 😀 jedynie uwaga do sprzedajacych- wybierajcie starannie kategorie. tak, zeby wasz przedmiot wyswietlal sie w podkategorii. np ktos wrzucil kalosze, i wyswietlaja sie w ochraniaczach. szukajac kaloszy, nie znajde ich.
TRATATA, jak miło widzieć swojaka (miasto to samo co moje) 🙂 EOT
I tym sposobem można nauczyć się porządku, a nie raz dwa i jest ogłoszenie (byle jak wpisane, byle gdzie umieszczone). Myślę, że i konflikty co do towaru będą mniejsze.
Podobnie jak większość chyba użytkowników, zaglądałam na "nowości"- strony nie oglądane od ostatniej wizyty, w tych ogłoszeniach takiej opcji nie ma- trzeba pamiętać, co się już widziało, a czego nie.
A istniałaby możliwość wprowadzenia opcji np."nowe ogłoszenia", czy "dodane ogłoszenia od ostatniej wizyty"?