No dobra to ja sie ujawnię,stacjonuje ponad rok u Poniusia w stajni i choć z Gdyni mam 45 do 60 min.dojazdu a jestem u konia prawie codziennie, to nie zamieniłabym tej stajni na zadną inną.Poprzednią moją stajnią było Koleczkowo,i nie będę się wypowiadać, bo nawet myślami nie chcę tam wracać .Dwa razy w tygodniu świeże trociny,codziennie wybierane,koń cały dzien na padoku,wokół lasy i spokój,a siano pachnie nawet teraz jak w zielarni.Hala jest,plac do jazdy z takim widokiem na pola i lasy ze za serce ściska i tereny wokół naprawdę wspaniale.Pol godziny stepa i można hasać po trójmiejskim parku krajobrazowym.Dla mnie nie ma innej opcji.Tylko pogratulować Poniusiowi bo co prawda ma dziewczyna trochę roboty, ale stajnia jest na medal! 😅
Stajnia, w której trzymam konia to Bernadowo, ale tak jak pisze Lena, jest to po prostu mała przydomowa stajnia. Natomiast są plany budowy stajni za Kolibkami, gdzieś za polem golfowym w Orłowie, w lewo. To ma być stajnia z padokami, placem, małym zadaszonym lonżownikiem. Niestety więcej szczegółów nie znam, natomiast powinna stosunkowo szybko być budowana.
deborah, domyślam się wiadomych względów nawet dwóch. Ten bardziej osobowy powiedzmy... stoję od poniedziałku, jestem codziennie, jeszcze nie spotkałam 😎
rewir, szczęściara 😉 ktoś słusznie ujęłaś. plotki. chyba, ze jest jakas inna stajnia w Warczu. a jeśli nawet byłaby na sprzedaż stanęłabym na głowie, zeby kupić. Najchętniej razem z właścicielką i opiekunką koni 😉 😍
Ano, teraz jak jest Nils, to się muszę bardziej skupić na rozpoznawaniu mojej Campiny z daleka - "rudy kurdupel" już nie wystarczy 😉 Fakt, bardzo sympatyczny kucol 🙂
Nils super sympatyczny - ale jak to na kucyki przystało - trudny ale bardzo dzielny i ambitny. super się tez do trajlera ładował,gorzej z rozładunkiem było 👀 pozdrówcie go ode mnie 🏇
nie że się wpraszam, 🤣 ale na początku lipca będę jakiś czas w Trójmieście i będę miała możliwość odwiedzenia Waszych stajen 😉 jakby ktoś chciał mnie zaprosić i pokazać swojego konia to byłoby miło 😉 oczywiście wezmę aparat i narobię Wam duuużo zdjęć :kwiatek: