Forum konie »

pensjonaty w okolicach trójmiasta

Strucelka - polecam na zimę ze względu na halę. Pastwisk brak, ewentualnie trochę trawy na placu toru i około 10 małych padoków. Jak już za taką cenę to kieruj się do stajni Poni.

edit:
Sopot jest miejscem specyficznym, dowiesz się tu wielu ciekawych rzeczy o sobie i swoim pupilu. 🏇
Co do atmosfery w Sopocie, to takie potyczki voltowe; trójmiejskie w, powiedzmy, stokrotnie większym natężeniu  😜
aż strach się bać tego Sopotu no 😜
a jest też jakaś stajnia "luksus pełną gębą"? 😁
Strucelku przejrzyj wątek 🙂
z cala pewnoscia mogę polecic przywidz 😉
cena 600, wybiegow mnostwo, 2 place do jazdy. myjka zewnetrzna i wewnetrzna. no i hala, nie tak duza jak w sopocie, ale ma jakies 20 na 50.

nowa stajnia w żukowie, dopiero wszystko sie rozkreca. aktualnie przygotowywany plac do jazd, jest wybieg trawiasty, ladne nowe boksy. niestety hali nie ma ale ma powstac 😉 myjka na zewnatrz, lazienka z prysznicem, pomieszczenie na siodlarnie. cena ok. 500 zl.
Obawiam się że stajni super wypas to u nas w okolicy nie ma. (u Poni nie byłam, ale okolicą to bym tego nie nazwała, przynajmniej patrząc na Gdańsk)

Chyba dziewczyny czas grać w Totka :P
A Mierzeszyno? Czy jak to tam... no, to z basenem 🙂 Nawet nie wiem co to i gdzie, tylko słyszałam, że jest takie miejsce... z basenem...
W Mierzeszeni tuż za tą wyścigową budowała się stajnia (ja byłam..hmm w marcu??) wiec jeszcze w polu byli ze tak powiem. Hala duża ładna, fajne padoki, ale wiecej nie powiem bo trwała tam wtdy budowa. Ale cena też koszmarna. Ale o basenie nic nie słyszałam :P
W Mierzeszeni (...O
[quote author=Felix-Huston, forever felicis! link=topic=87.msg342953#msg342953 date=1253990972]
A Mierzeszyno? (...)
[/quote]

Jak się nazywa to miejsce? Mierzeszyn czy Mierzeszyno czy Mierzeszenia? Ratunku?
a na wypasie to chyba tez stajnia w Warczu, nie ? nie bylam tam, ale przeciez Deb tam miala konie 🙂
no i chyba stahnia Bacha. ale to kawal drogi od Gdanska. na Jackiewiczow tez nie ma co narzekac 🙂 650 zl za baardzo fajne warunki, latem pastwiska, zima hala i kruzela 🙂 myjka wewn i zewn z ciepla woda, solarium itd itp :P
Mierzeszyn.
Mierzeszyn.

Dzięki!  :kwiatek:
Angeel chcesz powiedzieć, że za 650zł u Was można dostać stajnię z halą, karuzelą i solarium? 😲 woooow 😜
a moglibyście od razu podawać linki do tych stajni? Ułatwi to napewno życie co po niektórym 😉 :kwiatek:

edit:
stadnina w Przywidzu

KJ Jackiewiczów

szkoda, że nie piszą cen 🙄
Powiedzcie mi, jak wyglądają mniej więcej ceny pensjonatów w okolicach Trójmiasta?
Wymogi to pastwiska trawiaste, padoki, ujeżdżalnia i mile widziana hala. Najlepiej w okolicach 40km od Gdańska. Jakieś konkretne propozycje? Byłabym wdzięczna :kwiatek:

Strucelka Przeprowadzasz się ? 🙂
Lets-go kto wie, może za 2 lata jak los pozwoli 😉
Ale ciekawość górą 😜 😵
Ale ciekawość górą 😜 😵

to tak jak ja, tylko za 3 lata 🙂 jak los pozwoli 😉
Ale ciekawość górą 😜 😵
[quote author=Strucelka link=topic=87.msg343208#msg343208 date=1254051695]
Ale ciekawość górą 😜 😵

to tak jak ja, tylko za 3 lata 🙂 jak los pozwoli 😉
[/quote]

Eee szkoda, myślałam że frakcja rewoltowiczów wzrośnie w Trójmieście.  👀

edit:
stadnina w Przywidzu

szkoda, że nie piszą cen 🙄

600 zł.

[quote author=lets-go link=topic=87.msg343219#msg343219 date=1254052989]
[/quote]
akurat voltowiczów Ci na pomorzu dostatek 🏇
Mierzeszyn.

... to jak z tym Mierzeszynem 🤔 Stajnia jest? Basen jest?
No przeciez Ci napisałam ze jest. Tylko nie wiem nic o basenie.
Felix-Huston, forever felicis!, jakiś tam stawek widziałam, ale zeby od razu basen 😉 hihi
[quote author=lets-go link=topic=87.msg343219#msg343219 date=1254052989]
[/quote]

Lets-Go kilka re-voltowiczów z samej Gdyni jest, a co dopiero Trójmiasto. 😎
W Trójmieście jest kilka razy więcej Voltowiczów niż np. u nas 😂 Macie w sumie 3w1 + okolice 😁
Eee, u mnie w stajni nikt nawet o re-volcie nie słyszał  🤔 więc re-voltowicze poukrywali się, tak przynajmniej się zdaje. Może trzeba wzmocnić promocję re-volty, wydrukować naklejki albo coś? 😉
a gdzie stoisz?
[quote author=_kate link=topic=87.msg343490#msg343490 date=1254080567]
a gdzie stoisz?
[/quote]

No jak to? 😉 Za siedmioma górami, za siedmioma lasami... 😉 PW wysłałam.
xxagaxx, deborah, a strony dacie, jak macie? Chociaż namiary jakieś, coś? Też bym ten stawek obejrzała 😉
Hehe, mnie też ciekawi, gdzie Lordek teraz mieszka. 👀
Felix-Huston, forever felicis!
Stajania nie ma strony, ale mogę wytłumaczyć jak dojechać  😉
G., xxagaxx, dzięki za respons! Huu, strasznie tajemnicza ta willa z basenem w Mierzeszynie, nawiedzona stajnia czy dopiero w budowie 🤔 Nie ma rady, trzeba się wybrać 😉 Namiary już mam, dziękuję!

🚫 Ale teraz już nic mnie nie ruszy - właśnie wróciłam z Lipicy, gdzie oglądałam doroczny pokaz lipicanów i cały ten lipicański ośrodek hodowlano-treningowy... Ja chcę mieszkać w Słowenii 😲 Tam jest wszędzie blisko, super autostrady, piękne plenery... no i ta LIPICA 😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się