Forum konie »

Atak klonów - sobowtóry wśród koni.

Bracia:

Met Twój Brzask od razu skojarzył mi się z Shah Nahimem🙂

haha mam zdjecie klona Waszych koni
jaka gustownie karbowana grzywka 😀 i jaki pluszak 🤣
a mi koń marty-karej nieco przypomina mojego..(mam nadzieje ze sie nie obrazi za wykorzystanie zdjęcia :kwiatek🙂

heh kurcze dopiero teraz zobaczylam ile Corrida ma klonów, niestety juz nie moja 🙁
wyglada na to, ze latwo klonowac gniade bez odmian 😎
BRACIA

Gwizdek i Grom

prawie same klony 🤣

A mi już pare osób zwróciło uwagę że klacz Versace H na której startuje Mściwój Kiecoń to istny klon Replaya i faktycznie patrząc na zdjęcia trudno byłoby je odróżnić  😀 A ja myślałam że siwus taaaki ogrinaaalny  🙁  😉

Versace H (fot. Katarzyna Boryna)

No i np takie foto Replaya:
Amazonka sorry za  🚫
ale ubóstwiam Twojego konia!  😍
Killer:

i klacz na której jeździ Severus

i niemal identycznie ubrane  😀
Brzask ja widząc zdjęcia Severus w innym wątku przez chwilę miałam zagwozdkę, czy to przypadkiem nie Killer  😂
ano, w dodatku oba konie mają szmaragd i miśki na nosie  😂 nawet nogi jako tako podobnie umaszczone  😁
ano, w dodatku oba konie mają szmaragd i miśki na nosie  😂 nawet nogi jako tako podobnie umaszczone  😁

tzn te same pady, czarne ochraniacze z wysokimi tyłami, miśki na popręgu i oba na hacku, nogi podobnie z tym że klaczka nie ma futerka na hacku i ma 4 lapki białe KIllerowy 3
a na popręgu nie przyuważyłam  😂

a nogi na pierwszy rzut oka bardzo podobne, prawie wszędzie biało :P

ja ostatnio na r-v widziałam gdzieś zdjęcie konia z pyskiem i spojrzeniem identycznym jak mój koń. Fakt faktem, koniska totalnie inne odmiany miały, ale kształt i sam wyraz pyszczka bardzo podobny  😂
podobieństwo może nie powalające, ale łatki podobne. Z drugiej strony są bardziej podobni, ale nie mam fotek Harbuza na komputerze.
1. Harbuz
2. Mój łaciat, też po Vis Versie
Brzask, mam nadzieję, że Cię to w żaden sposób nie uraża - po prostu mam bardzo podobny gust  😉 A konie faktycznie są do siebie dość podobne
🙂
My mamy atak klonów w 1 stajni 😉
Grota SP która jeżdze

i Freja mł (moze ktos kojarzyć-klacz Megi, matka Furii)

( zreszta na tej fotcie kawalek Groty 😉)

z daleka na Polu ciezko je poznac, roznia sie tym ze Freja ma 1 skarpetke wiecej 😉
Zairka ale podobne! na początku myślałam,  że wstawiłaś dwa zdjęcia tego samego konia . ( ;
I tylko jak sie przychodzi do stajni, to 'eeej czemu ktos jezdzi na moim koniu'   😁
Jeszcze a propo Killera - konik znaleziony przypadkiem w książce. Jego odmiana od razu skojarzyła mi się z Killerem  😉

Moja 3letnia

bardziej "swojsko" moja i Ataman, to dość podobny (umaszczenie) do mojej wałach  -  tu akurat padokowe byczenie 😉  na zdjęciach często wychodzą podobne

i 4 latka znaleziona na necie - podkradnę zdjęcie - bo naprawdę aż się zdziwiłam, z profilu nawet głowa bardzo podobna 😀
Ethne Kawusi i "mój" Argos. Oba arabiszony, choć wspólnych przodków mają dopiero w czwartym pokoleniu 😉

klacz Nigny  i Siwe 🙂 Nawet zastanawiałam się przez chwile czy może nie mają wspólnych przodków...
Ogierek annai

i mój

Prawy profil prawie identyczny, busz w grzywie, każdy kosmyk w inna strone, jakbym swojego widziała.
i nawet skarpetki na tych samych nogach ! 😀
mój stary kumpel Wawel

i siwek forumowej Zoja

Znaleziony na allegro, mniej napakowany Korab darolgi..
http://allegro.pl/enjoy-it-ogier-do-sportu-po-escudo-i-i1188620103.html
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się