Może znajdzie się jakaś dobra duszyczka, która pomogłaby mi sprowadzić lek ze Stanów? Może któraś z Was tam mieszka lub ma rodzinę? 😡
wiem, że udaje się przesłanie tego do polski dzięki rodzinie, znajomym.........
Chodzi o lek TRI ISOXSUPRINE 20 MG opakowanie 1000 tabletek
Potrzebuję strasznie dla Maxa przy leczeniu trzeszczkozy a nie mam nikogo znajomego… Lek jest na receptę, stosunkowo niedrogi ok. 25-35 dolarów, oczywiście ja przeleję pieniążki lub można mi wysłać za pobraniem. To są tabletki, także w kopercie bąbelkowej. 😡
Bardzo bardzo bardzo proszę o pomoc …. :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Nie wiem czy mogę się podłączyć ale też od dawna szukam dojścia do tego semgo leku...... Może udałoby się 2 opakowania zabrac od razu jęsli ktoś miałby taką możłiwość............ 🙇
Kup na Amoazonie, przesyłają do Polski bez problemu. W 3-4 dni jest na miejscu. Zapakowane w żele chłodzące i torbę termiczną. My kupujemy dla kota od ponad roku w ten sposób, wcześniej kupowaliśmy w kraju, ale się nam "źródełko wyczerpało". Musisz mieć tylko kartę kredytową, albo kartę płatniczą jakąś tam, nie pamiętam dokładnie, ale wygooglowałam to kiedyś. My zamawiamy po 3 opakowania po 90 kapsułek i nie naliczają man cła do tego, chyba jeszcze ilość znośna.
Nie pamiętam w tej chwili, ale jak wejdziesz na Amazon i wyszukasz Azodyl, to na stronce jest podany koszt wysyłki, nie mało niestety, ale warto. Nasz kot na Azodylu "jedzie" ponad 2 lata 🙂 Nie wyobrażam sobie jak byśmy sobie bez niego radzili, pewnie już by nie żył, bardzo źle znosił kroplówki, stres potworny :/
Ja niestety nikogo wędrującego między Polską a USA nie mam :/ więc mi Amazon zostaje. Margaritka jakbyś znalazła transport tańszy to ja bardzo chętnie podłączyłabym się do zamówienia :kwiatek:
zembria czekam na maila z jednej lecznicy czy mają na miejscu ten lek w Tucson (Arizona), bo mój znajomy tam jest do środy. Będę jeszcze pisać maile do innych vetów w Tucson czy to mają. Margaritka znalazła fajną ofertę ale to w Kaliforni i nie mam pewności czy paczka do niego dojdzie do wtorku wieczorem.
Póki co plan upadł, za mało czasu było żeby paczka z innego stanu doszła, a w aptece w Tucson cena była taka sama jak na amazonie. Dam znać jak znajomy będzie następnym razem jechał, to się zamówi z internetowej apteki w której tej lek jest zabezpieczony we wkłady chłodzące, paczka sobie na spokojnie przyjdzie do niego i przywiezie mi ją do Polski, a ja dalej porozsyłam 🙂
Tak, napisalam na stronie polonii w usa i jeden pan bardzo sie postaral, zdobyl recepte ( co nie bylo latwe) , dal leki komus kto wracal do Pl i tn kto mi wyslal paczka juz w PL.