Ja dojerzdzam do stajni autobusem, a na przydroznych zboczach stoja sobie nie dosc ze brzydkie, wrecz parchate, zdarzaja sie tez 14 z mega makijarzem. Nie widziala bym nic w tym dziwnego bo to juz chyba standard gdy by nie to ze staly tam w swieta wielkanocne i cala zalobe prezydencka.... I nawet klienci byli.... 🤔wirek:
No, z autobusu - dzwonisz do odpowiednich służb i tłumaczysz, że poczuła się urażona. Albo łaczysz się z internetem, sprawdzasz numer do programu i dzwonisz. Ewentualnie informujesz o tym fakcie mailowo lub telefonicznie po powrocie do domu.
Nie może tak być, że w czasie żaloby czy swiąt ktos d*** daje! o.o
Nie może tak być, że w czasie żaloby czy swiąt ktos d*** daje! o.o
Jasne, ze nie może - to przy odrobinie dobrej woli można podciągnąć pod imprezę na świeżym powietrzu, a skoro cały autobus mógł oglądać pracę tej pani, to mamy tutaj do czynienia z widowiskiem rozrywkowym!
Skandal dla Państwa Polskiego, że żałoby narodowej nie umie porządnie przestrzegać! 😵
To pewnie nie były Polki... ale żeby tak całkiem bez szacunku... eh... poza tym pewnie w imprezie udzial brali polscy panowie. Ale po nich to nigdy niczego dobrego się spodziewać nie można.
To nawet skandal międzynarodowy może z tego być, albo nawet wojna! Panny Tirówki bywają z innych krajów. Nawet z Rosji. Może celowo spowodowano katastrofę,żeby mogły więcej zarabiać? Bo ludzie przygnębieni żałobą pragną podświadomie rozmnażania? No i powoli się wszystko wyjaśnia. 😂
Tania, Ty w jakichs tajnych służbach sobie nie dorabiasz? To jest taka teoria, że podejrzewam wyciek tajnych informacji! Ale ma ręce i nogi - wywolali u nas żałobę narodową i pewnie podesłali wsparcie dla dziewczyn... hm, hm... A wszystko przyuważyła re-voltowiczka! Dobrze, że jednak nie poinformowała tej "Uwagi", bo szajka by nam się zwinęła, a tak są jeszcze szanse ukrocenia tego procederu.
Polki polki, jedna z nich mieszka tam gdzie trzymam konia a druga w Malborku.... 🤬
No to w takim razie być może to był element wsparcia pogrążonych w żalu pieszczotą za drobną opłatą. Już wiadomo ,na co te 40 milionów na uroczystości żałobne poszło. 😉
Tania no wlasnie, swieta wielkanocne i zaloba. Takie troche niesmaczne. Tym bardziej ze na moich oczach (blisko jest przystanek) zatrzymali sie Panowie z drewnem chyba z 6 ich bylo... 🤔 Impreza na calego.... W koncu w lesie na grzyby sie chodzi, a tu grzyby same przyjezdzaja... 🤔wirek: Podjechali i to nie raz, nawet slyszalam jak babcia z lasu wracala i mowila ze sie zatrzymali dostali zgloszenie i musieli przyjechac zeby nie bylo, ale zeby bylo spokojnie niech sobie nie przeszkadzaja.... Kilka godzin po tej interwencji wracalam dalej staly. 🤔 🙇
A mi się wydaje, że oni tam przyjechali po pocieszenie. Bo pomyslcie - zginęło dużo ważnych osobistosci, w tym wojskowych, z którymi policja zapewne trzyma. Więc poszli się przytulić do kobiecej piersi. Wszak - nic tak nie ukoi bólu.
Adrianna, Polki?! To Polki w swoim kraju robią takie rzeczy? :o Ja myslałam zawsze, że to dziala tak, że jedzie się za zachodnią granicę - Polki do Niemiec, do Polski natomiast Ukrainki, Rosjanki, Bulgarki... Jestes pewna, że nic nie pomieszałas?
Dworcika ja nie jestem z tych osob co zmyslaja... Ewentualnie mam luki w pisowni ze mozna nie zrozumiec, bo pisze chaotycznie. Ale tu sa proste krotkie zdania. Nic napewno nie pomieszalam. 👿 I wlasnie to boli najbardziej. 🤬 A wladza? Co to jest wladza? 👀 I czemu ona ma sluzyc?
A może ich obywatelstwo polskie jest tylko częścią kamuflażu, który stosują by zmylić Polaków? Mamy tutaj do czynienia z międzynarodowym spiskiem na potężną skalę, którego celem jest sabotowanie żałoby narodowej i Wielkanocy :oczopląs:
Ale ja nie twierdze, że zmyslasz. Mówię tylko, że własnie posypało się całe moje widzenie swiata, jego zasady działania. I w sumie to powinnam podziękować Ci za to, że otworzylas mi oczy na ten problem. Ja tirówek w okolicy nie widziałam w czasie Wielkanocy. A już żaloby napewno! Kurczę, 1 listopada też wylezą?!
bush tego wam nie powiem. Ale pomijajac ju nawet co mowila babcia zakladajac ze szukala sensacji (w co watpie) to jak to jest mozliwe ze ja jadac AUTOBUSEM 9.09 do stajni widzac ze juz z samego reana stoi policja i je spisuje, a wracajac 15.30 widze je nadal? 🤔 Dworcika nie przeginaj polecial mi pomidor na Twoj post. 1 listopada tez wyleza? 😁 Zapraszam do mnie.... 😜
bush tego wam nie powiem. Ale pomijajac ju nawet co mowila babcia zakladajac ze szukala sensacji (w co watpie) to jak to jest mozliwe ze ja jadac AUTOBUSEM 9.09 do stajni widzac ze juz z samego reana stoi policja i je spisuje, a wracajac 15.30 widze je nadal? 🤔 Dworcika nie przeginaj polecial mi pomidor na Twoj post. 1 listopada tez wyleza? 😁 Zapraszam do mnie.... 😜
Moze umowily sie z policjantami ze odbiora panienki po wlasnej mundurowej sluzbie? Zeby byly bezpieczne? no w koncu od 9 do 15.30 to mamy 6,5 godziny pewnie do 8 staly.... 🍴 👿
Nie wiem za bardzo o co chodzi w Twoim poscie, ale rzucanie pomidorami w komputer jest wysoce niewskazane. Nie ma się co smiać, mówię calkiem serio - jeżeli nie widziały problemu w tym, żeby się puszczać w czasie żałoby narodowej, to i 1 listopada nie uszanują. Zastanawiające, że kto w tym czasie z tego korzysta. I to zapewne razem z policją! No chyba, że to byli przebierańcy :|
Dworcika ja mysle ze to co piszesz jest za mocnym wglebianiem sie w myslenie. Ja akurat w tym ukladzie mysle tak jak to widze, nie wazne czy to byli przebierance. Clowny, czy cokolwiek innego, ale to chyba raz co? A nie okragly miesiac? 🙇 To co policja miala urlop? Bez jaj... 👿
Są w lasach takie parkingi,gdzie niejednego kierowcę przyciśnie i musi . Od szosy obiecujące krzaczki a za nimi... 😵 Pole minowe usłane zużytymi podpaskami,papierkami do d.... . No koszmar senny. Zaletą jest brak tirówek oddających się policji. 😉
Taniu plusem są stacje benzynowe - bynajnmniej oo zachodniopomorskiego przy głównych drogach są co kilkanaście km Ale fakt - przy drogach "mniej głównych" z WC problem niemały :-/ Może by akcję zrobić 1 tirówka = 1 wc ?? 🏇