Forum towarzyskie »

Ankiety i ogólnie o szukaniu pracy

Tak naprawdę wiele jest miejsc, gdzie studenci, nawet dzienni czy wieczorowi mogą bez problemu ze strony pracodawcy pracować. Po prostu, dla chcącego nic trudnego. Też się biorę za szukanie pracy 😉
Dla szukajacych, inna mozliwoscia jest praca na ankietach telefonicznych. Zwykle na umowe zlecenie. Wykonywana w biurze pracodawcy. Z tych, ktore ja kojarze to - w zaleznosci oczywiscie od projektow prowadzonych przez firme - praca jest mozliwa w tygodniu 9-21, w sob i ndz 11-18. Wysyla sie swoj grafik i pracuje tyle ile mozna.

W GW z biezacego miesiaca jest artykul o moderatorach. Tutaj tez mozna sprobowac swoich sil. Skoro rotacja u tego typu pracodawcy jest spora, to zapewne w miare stale szukaja nowych pracownikow.
baba_jaga, tylko trzeba tez pamietać o tym, że przy takiej pracy na ankietach telefonicznych może być ustalony minimum godzin, które trzeba przepracować w miesiącu i nie każdemu studentowi (tym bardziej studiow dziennych) jest to na reke (no chyba, ze sie nie chce miec zycia poza uczelnia i praca).
Scotie
Min godzinowe w tygodniu/miesiacu znam, ale od strony pracy na sluchawkach w call centrach (sprzedaz, infolinia).

Natomiast te ankiety, o ktorych ja wiem, zadnych limitow wprowadzonych nie maja (raczej kwestia kto pierwszy ten lepszy przy zglaszaniu grafikow).
[quote author=baba_jaga link=topic=8625.msg328962#msg328962 date=1252064167]

W GW z biezacego miesiaca jest artykul o moderatorach. Tutaj tez mozna sprobowac swoich sil. Skoro rotacja u tego typu pracodawcy jest spora, to zapewne w miare stale szukaja nowych pracownikow.
[/quote]

pracowalam - co prawda od 8 do 16 w tygodniu przy robieniu stron internetowych
ale nie bylo w ogole koniecznosci bym przychodzila do pracy - wystarczylo by strona byla gotowa na czas

dla studentow w sam raz, nie trzeba nawet opuszczac domu, mozna dowolnie dobierac godziny pracy
Dziewczyny z Wrocka i okolic. Najprawdopodobniej będzie praca w rejestracji w klinice stomatologicznej.
Szczegóły na PW mogę podać.
A, tak sobie napiszę :P
Od poniedziałku będę roznosić ulotki od 7 do 14, od 15 do 21 będę zakładać ludziom nowe karty punktowe w Real'u a 2x w tygodniu będę spisywać ceny  🥂
i pogodzisz to ze studiami?  🤣
Nie, teraz na studiach nie pracuję 😉
Pracowałam tylko przez pierwsze 2 tyg października (czyli praca + studia)

Natomiast cały bity wrzesień przepracowałam na tych ulotkach i trochę jako tajemniczy klient 🙂
tak serio, da sie na tym zarobić?
wistra, jak zlapalas prace jako tajemniczy klient?
a co to tajemniczy klient?
cieciorka, wyguglane pierwsze z brzegu http://www.dorabiamdopensji.pl/tajemniczy_klient_praca.htm
dzięki,
"możesz zatrzymać dla siebie zakupiony towar."
a towar kupuję za własne? 😁
Ja nie kupowałam nic.
Jako tajemniczy klient chodziłam i sprawdzałam, czy poproszą mnie o dowód osobisty, gdy spróbuję kupić papierosy 🙂
oczywiście, papierosów nigdy nie brałam.

Ja pracowałam dla SMG/KRC 😉
ej ,ale czad! ja tez chce 😀 😀 😀
pracujac w jednej z wiekszych sieciowek w PL, strach kiedy przychodzil kazdy raport tajemniczego... nie do opisania 😎
U mnie była premia za dobre wyniki  😎
cieciorka, nie, za mszowe
nie moglam sie powstrzymac xD

powysylalam zgloszenia, tak dla funu. zobaczymy co bedzie.

wistra, i ile zarobilas za to jesli mozna wiedziec (w przeliczeniu za godziny pracy np)
110 punktów do oblecenia, za każdy 5zł brutto.
Z tym, że punkty ze świetnym połączeniem między sobą, więc 3-4 dni i już 🙂
Wyszło mi jakieś 470zł (no bo minus ileś tam %)
Fajna dodatkowa kaska.

Na ulotkach wyciągnęłam 1207zł.
Byłoby więcej, ale zrobiłam sobie parę dni wolnego (latanie z papierami na uczelnię)
czy któraś z Was pracowała lub pracuje w sklepie Bershka lub Stradivarius ?
chciałabym się dowiedzieć jak to wszystko wygląda od środka...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się