Forum towarzyskie »

koniarze najlepszymi kochankami?

Niedawno spotkałem się ze swoją "przyjaciółką" sprzed lat i kiedy siedliśmy przy kawie powiedziała mi, że na kochanków wybiera osoby jeżdżące(preferencje bi) i się nie zawodzi. Podobno my koniarze mamy swoistą delikatność i potrafimy swoim ciałem odbierać bodźce drugiej osoby. Nigdy się nad tym nie zastanawiałem, ale może w sumie w tym coś jest? Ja sam wolę partnerki jeżdżące bo ten ruch bioder...ech
ale co z tym ruchem bioder? bez przesady, galopujesz pod kobieta?
cholera trudno to wytłumaczyć, ale coś w tym jest prawie galopuję(biodrami)
hmmm, chyba myslimy o roznych pozycjach 😉
No to chyba też zależy kto w tym ustawieniu odgrywa rolę jeźdźca, a kto konia
Może idzie o balansowanie ciężarem ciała?
I o lekkość hm... pomocy?
trudno to wytłumaczyć, niby cholera niuanse, ale na 95% wiem, która jeździ , a która nie.
Dżygit napisał: trudno to wytłumaczyć, niby cholera niuanse, ale na 95% wiem, która jeździ , a która nie.

ja tam na 100% nawet wiem.. bo zanim pójde z kimś do łóżka wiem o nim o wiele więcej niż to czy jeździ konno
deborah napisał:
ja tam na 100% nawet wiem.. bo zanim pójde z kimś do łóżka wiem o nim o wiele więcej niż to czy jeździ konno

mialam to samo powiedziec
A ja pomyślałam,że o zapach stajni chodzi.
Tania zabiłaś mnie
Tania napisał: A ja pomyślałam,że o zapach stajni chodzi.
ale Ty myślisz o ferromonach, a ja o technice, ale w sumie razem to potęga i...
A ja nie mam porównania
Dworcika nie ty jedna :/
ja tez ja tez! nawet kandydatow nie widac !
w Warszawie prawie same baby jeżdza , a jak facet już sie znajdzie to albo za mlody mocno bo jeszcze w pony startuje, albo juz dawno zaklepany i obwiązany z wszystkich stron
ja nigdy nie ten, no, nie galopowałam 😀 z koniarzem.
aczkolwiek myślę, że to ogólnie o uprawianie sportu chodzi - o elastyczność, silniejsze mięśnie, kondycję :]
spotykam się akurat z piłkarzem i to jest to, że tak rzeknę :]
ogólnie rzecz ujmując to co do kondycji pań jeżdzących tez słyszalam..Gorzej jak panowie za tepem mają problem nadązyc czy tez ilościa jakby to ujac wystepów w ciągu jednej nocy
Hmm...jakby tak na to popatrzeć, to koniarze mogą mieć tę przewagę, że jednak obcują z żywym zwierzakiem a nie piłką, deską do pływania czy innym sprzętem. Więc mogą podświadomie więcej 'bodźców' odbierać, więcej zauważać, być bardziej czuli (?)
asds_z_hreczką napisał: ogólnie rzecz ujmując to co do kondycji pań jeżdzących tez słyszalam..Gorzej jak panowie za tepem mają problem nadązyc czy tez ilościa jakby to ujac wystepów w ciągu jednej nocy

hmm... jeśli o to idzie to jak pokazują moje ostatnie doświadczenia - nawet jeżdżącej pani daje radę... karateka;P powinniśmy zrobić jakiś ranking - który sport "pomaga" najbardziej na kondycje i tą... ilość występów😉
piłka nożna i bieganie pomaga - ach, te jędrne i silne MĘSKIE pośladki
Ja tam nie wiem jaka jest ogólna reguła, ale sama najgorsza w... galopowaniu nie jestem 😀
hmm ja też myślę, że umiejętności taneczne w przypadku kobiety są przydatne😉 ruchy bioder itp😉 a jak się jeszcze galopuje do muzyki i muzyka zmienia tempo czy rytm... hmm myślę że każdy pan nie tylko koniarz jest zadowolony;P
haha zaraz na pony play skonczycie
na starej volcie nawet byli zagorzali obrońcy
Haha....No co do męskich posladków się zgodze , jedna z najfajniejszych części PAnów.Sporty ...hmm..to w sumie panowie uprawiajacy wspinaczke i skałki tez powinni byc nieźli ? Te mięsnie pleców końcu i ud 😉
Zgadzam się, że sportowcy obojga płci maję umięśnione i jędrne ciała i sprawność fizyczną oraz kondycję, ale mnie chodzi o to na co uwagę zwróciła Dworcika, obcowanie z żywym i wrażliwym zwierzęciem powoduje wytworzenie takiej stanowczej delikatnośći, a umiejętność odczytywania swoim dosiadem(ciałem) ruchu konia,w tych sytuacjach też procentuje i to bardzo. Dlatego jako facet preferuję kobiety jeżdżące konno.
PRzykładowo jak PAni jeżdząca subtelnie i delikatnmie opuszkami palców przejedzie od nasady kręgoslupa do góry. 😉
asds_z_hreczką napisał: PRzykładowo jak PAni jeżdząca subtelnie i delikatnmie opuszkami palców przejedzie od nasady kręgoslupa do góry. 😉
Albo nawet od jego podstawy.
nie dość że mało jest facetów konno, to jeszcze spośród tej nikłej ilości trudno wyłowić prawdziwie męski, wzbudzający zachwyt okaz.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się