Forum konie »

aukcje koni w polsce

quantanamera, niestety zupełnie poważnie. Wpadłam na hale biegiem bo od samochodu słyszałam że zapowiadają konia który mnie interesował.
o 16 przyjechał jeszcze jeden kupiec zniesmaczony mocno podobnie jak ja.
Nie dziwię się że nic się nie sprzedało..
quantanamera, niestety zupełnie poważnie. Wpadłam na hale biegiem bo od samochodu słyszałam że zapowiadają konia który mnie interesował.
o 16 przyjechał jeszcze jeden kupiec zniesmaczony mocno podobnie jak ja.
Nie dziwię się że nic się nie sprzedało..

Nawet ciężko coś takiego komentować  😵
Może to była impreza dla wybrańców  😎
ja na miejscu uczestnika bym zażądała zwrot kasy. Co to do k. nędzy jest że jest aukcja na godzinę x to się ją zaczyna wcześniej 🤔wirek:
ja na miejscu uczestnika bym zażądała zwrot kasy. Co to do k. nędzy jest że jest aukcja na godzinę x to się ją zaczyna wcześniej 🤔wirek:

rewir chyba napisała, że udział był bezpłatny, o wadium też chyba nikt nie wspominał  👀
niby tak, ale koszty dowozu koni to chyba też piechota nie chodzą
ElaPe
Pewnie, tylko wątpię, żeby a) organizator poczuł się winny całego zamieszania b) właściciele mieli ciłę i chęci, aby się z nim użerać.
To przykre, ale sposób reklamowania imprezy nie wróżył niczego fajnego, wielka szkoda 🙁
ElaPe
Pewnie, tylko wątpię, żeby a) organizator poczuł się winny całego zamieszania b) właściciele mieli ciłę i chęci, aby się z nim użerać.
To przykre, ale sposób reklamowania imprezy nie wróżył niczego fajnego, wielka szkoda 🙁

no właśnie. wszystko jakos tak po cichu i za plecami, zero materiałów. Oczywiście konie bezcenne bo jakżeby inaczej i na koniec wisienka na torcie czyli rozpoczęcie aukcji przed podana do wiadomości publicznej godzina rozpoczęcia => potencjalni kliencie pocałowali przysłowiową klamkę.

Generalnie super i lepiej już chyba być nie mogło.
no to przytoczę Wam jeszcze rozmowę, jak zajechaliśmy, wstawiliśmy konie do boksów i rozejrzałam się po obiekcie
- przepraszam, a gdzie tu będzie rozprężalnia?
- rozprężalnia..? a co Pani, ujeżdżenie jeździ?
-  🤔 tak..
no a zdjęcia ktoś ma?

Znów popieram, może wtedy by się nauczono szanować człowieka, i  kupca, i hodowcę, ale o czym tu mówić, jak w zeszłym roku, na tym pokazie, jednemu panu sprzątnęli korytarz , przed nosem,by nie mógł swojego konia pokazać  😵 :/
hej, czy mógłby ktoś opowiedzieć, jak wyglądają aukcje?
http://www.voltopiry.pl/forum/index.php/topic,85621.msg1304313.html#msg1304313
Czy ktoś będzie na aukcji w Racocie 31.01?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się