Forum towarzyskie »

Whitney Houston nie żyje..

Tylko 48 lat.. straszne.. 🙁
Tyle lat ćpania i picia na jej zdrowiu na pewno mocno się odbiły 🙁
ta wiadomość  mnie zszokowała, chociaż tak jak JARA pisze, mało higieniczny , delikatnie mówiąc, tryb życia ostatnio miała. Jednak wielka artystka.... uwielbiam ją, wszystko co zaśpiewała było piękne.
[*]
Ja już od jakiegoś czasu miałam takie smutne przeczucie. Jako totalny dzieciak byłam jej wielką fanką, szkoda, że tak zmarnowała swój talent i życie... Wspaniała artystka.
Nie zmarnowała talentu - całe życie śpiewała, wydała wiele płyt...
A życie - to był jej wybór i nie nam to oceniać. Miała wybitny głos, przykro że odeszła tak wcześnie
[*]
Przykre że narkotyki tak ją zniszczyły... ją i jej głos. Ostatnia płyta była poprostu porażką. Zabrakło tej świeżości, która była w poprzednich latach.Mam tu na myśli okres- 1995 /2000r
Nigdy też nie zapomnę artykułu gdzie pokazywali jej dom.  Melina jakich mało.
Szybko się wspieła na sam szczytm, ale boleśnie z niego spadła.
Dla mnie pozostanie legendą.
Miała niesamowity głos  🙁
A wczoraj u mnie w domu była rzomowa o niej, jak sobie życie zmarnowała i taki głos bo akurat na jakimś kanale ją pokazywali.  🙁

Szkoda,że tak szybko...
Szkoda 🙁 wielki talent 🙁
Okropne 🙁
Wspaniały głos, piękna kobieta...
_Gaga Masz rację, nie można powiedzieć, że zmarnowała talent, bo zdążyła pokazać na co ją stać. Jednak ostatnie próby powrotu na scenę wzbudziły we mnie tylko smutek, a nie tak jak kiedyś podziw.
Dowiedzialam sie o 2.00 w nocy. Szkoda  - wieli glos  🙁
Byłam jej wielką fanką jako dzieciak... Oczywiście najbardziej uwielbiałam "I will always love you" 😉
Taka wiadomość z samego rana  🙁 miała przepiękny głos - bardzo szkoda [*]
Mąż ją do takiego stanu doprowadził  😤
Wielka szkoda. Ale głos miała cudowny.
Nieoficjalne informacje na temat przyczyn śmierci tutaj

Bardzo przykre, cudowna kobieta, piękny głos, cudowna figura. Uwielbiałam ją, przy piosence z Bodyguarda do dziś mam dreszcze.

W 2009 wyglądała już strasznie, nie jak 48-letnia kobieta, a przynajmniej o 20 starsza.

Ostatnio w ogóle jakaś czarna seria wśród światowych gwiazd: Michael Jackson, Amy Winehouse teraz Whitney Houston. Przykre, same wielkie talenty 🙁
Przykre jest to ze gwiazdy które mają wszystko są tak nieszczęśliwe.  🙄

Takie mi się przypomniało "wspomnienie" .
Dramka nieszczęśliwi są głównie Ci, którym w pewnym momencie woda sodowa uderza do głowy.
Czy ja wiem czy miała wszystko? Mąż ją zapędził w tak paskudny stan, każde potknięcie rozgłaśniane i obfocone, brak prawdziwej rodziny... To chyba nie powinno być określane jako " miała wszystko"
A kabaret? No cóż... Ani śmieszny ani smaczny.

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się