Ja wysłałam wcześniej tylko bez tytułu "adres" -nie znalazłam wzmianki na temat tytułu 🙇i dziś już wysłałam . nie trzeba byłp pv?? od razu bym się poprawiła. Edycja-dopisałam..
Ja też kupiłam gotowe, bo nie miałam zbytnio czasu pomiędzy pracą a studiami żeby zrobić, ale też są ładniutki te co kupiłam 🙂 I dzisiaj wysyłam, więc Alabamnka, Horciakowa, horse_art jak dojdą do Was dajcie znać, bo to z naszą pocztą jest różnie 🙄
czy priorytetem to chyba obojetnie... i tak dochodzą jak chcą (czasem zwykły szybciej nawet niż polecony, a polecone kilka dni ;/ )a czasu do świat dużo ... ale najważniejsze i absolutnie konieczne żeby poleconym - te nie polecone zdarza sie że giną i nic z tym zrobić nie mozna bo nie ma potwierdzenia żadnego co się wysłało, kto , kiedy, do kogo... tak mi mówił listonosz 😉javascript:void(0);
to co? nicka podawać tak? w życzeniach? cholera ja nie umiem życzeń wymyślać - to uprzedzam, że one zbyt kreatywne nie będą 🤔wirek: za to na stronę "plastyczną kartki mam pomysły
ale fajnie...pierwszy raz kartki okolicznościowe wyśle 😅
czy ja ewentualnie moge wyslac kartki w pon czy wtorek ? chyba nei dam rady ogarnąć tego do czwartku 🙁 mialam w niedizele robic, teraz wyslac ...no ale nie bylo jak ...teraz tez inne rzeczy na glowie 🙁