ostatnio trafiłam jakoś przypadkiem do wątku o przeszkodach własnej roboty i go zgubiłam... 🙁 w wyszukiwarkę wpisywałam wszystkie możliwe kombinację i nic nie chce mi wyskoczyć, może ktoś pomóc?
hm, tak sobie pomyślałam, że skoro jest wątek "Voltopirowe Zamówienia zbiorowe", to może zróbmy wątek "voltopirowe wyjazdy" 🙂 jest wątek o koncertach, czy wątki o zawodach jeździeckich, ale ten byłby ogólnie o różnych imprezach nie-końskich. w wątku o tatuażach ktoś wspomniał o jakiejś imprezie z tym związanej, ja chętnie dowiedziałabym się czy ktoś wybiera się na LŚ do Spodka i pewnie znajdą się inne okazje do spotkania się. nie chodzi mi o typowe zloty, tylko spotkania przy okazji odbywającej się już imprezy. co wy na to? 🙂
UWAGA! ZDJĘCIE NIE DLA WRAŻLIWYCH! Gdzie wstawić ten link? Bo to chyba nie jest takie "zwykłe" zdjęcie, ani jakiś photoblogowy kwiatek, a sprawa poważna: ostatnio w czasie walki byków ucierpiał koń, który później musiał zostać uśpiony. Zdjęcie "pięknie" pokazuje, co się stało po ugodzeniu przez byka...
No tak!!!! Dzięki Ci dobra kobieto :kwiatek: Kurde, szukałam, wydawało mi się, że we wszelkich możliwych kombinacjach, ale wpisywałam "co robić" a nie "co ćwiczyć"! 😵 Jednak niedoskonała ta szukajka jest. Albo ja nie umiem zapytań do niej formułować...