dobrze chociaż, że nie jestem jedyna 😉 ale z drugiej strony szkoda, bo już coraz mniej czasu. no cóż, mam nadzieję że na dniach dostaniemy odpowiedzi 😉
scarlett Dziękuję :kwiatek: a są jeszcze jacyś poboczni że tak powiem sponsorzy?
na stronie Cavaliady w zakładce organizatorzy jest tylko MTP i PZJ. i chyba to na razie tyle, bo z tego co wiem, to tylko MTP mają być sponsorem. (ale oczywiście mogę się mylić. jak coś poprawiać mnie.)
Ja pamiętam w zeszłym roku jak był pan prezydent 😁 wchodziłam ze stajni na torwar i nic nie wiedziałam o tym że prezydent jest to opierdzieliłam tego bogu winnego faceta że każe mi wszystko z torby wyjmować.. aparat sprawdzać 🙄 ale wtedy niestety byłam zestresowana xD bo konie nie nakarmione ani nic a za 30 min. pokaz 🙄 ( po tem dowiedzialam sie że pierwszy idzie słynny Lorenzo i horse men team 🙄 ) a konie były już w bryczkach myślalam ż pan Piotr tych wszystki ludzi zastrzeli 😁 Wyobrażacie sobie ok 6 maratonówek i jeden 4 konny powóz plus jeszcze perszerony w tramwaju 👀 nie bylo nigdzie miejsca xD a jeszcze konie lorenza 😁
Edytka wiem, wiem, że przy karnetach można wchodzić i wychodzić ile się chce, no ale weźmy pod uwagę, że mogą być osoby, które przyjdą tylko na 1 dzień 😉
Ja pamiętam w zeszłym roku jak był pan prezydent 😁 wchodziłam ze stajni na torwar i nic nie wiedziałam o tym że prezydent jest to opierdzieliłam tego bogu winnego faceta że każe mi wszystko z torby wyjmować.. aparat sprawdzać 🙄 ale wtedy niestety byłam zestresowana xD bo konie nie nakarmione ani nic a za 30 min. pokaz 🙄 ( po tem dowiedzialam sie że pierwszy idzie słynny Lorenzo i horse men team 🙄 ) a konie były już w bryczkach myślalam ż pan Piotr tych wszystki ludzi zastrzeli 😁 Wyobrażacie sobie ok 6 maratonówek i jeden 4 konny powóz plus jeszcze perszerony w tramwaju 👀 nie bylo nigdzie miejsca xD a jeszcze konie lorenza 😁
Pamiętam ten tłum 😀 Ja Was podziwiałam, żeście o ogarnęli..:p choć nie tylko Was tamtego dnia coś trafiło.. cały dzień przecież taki był.
[quote author=PinkPanther link=topic=84293.msg1303743#msg1303743 date=1329259928] Pamiętam ten tłum 😀 Ja Was podziwiałam, żeście o ogarnęli..:p choć nie tylko Was tamtego dnia coś trafiło.. cały dzień przecież taki był.
Dzięki 😉 jakoś daliśmy rade .. choć łatwo nie było xD A to prawda że cały dzień :/ Na początku też było fajnie jak rozdawali pianki 😜 miałam tego tyle w domu że jak zobacze pianke to chyba zwymi***je :/
[quote author=konwalia link=topic=84293.msg1303299#msg1303299 date=1329244839] no mojej koleżance kazali zostawić wodę, w dniu, kiedy był prezydent. 🤔wirek:
Chodziło o bezpieczeństwo 😉 [/quote]
Ja tez miałam taka sytuacje ale inaczej było. Bo przeszukiwali torebki i u mnie nie było to na zasadzie zostawienia wody, tylko baba z ochrony mi ja wyjęła z torebki i wyrzuciła, 🤔wirek: a miałam 2 picia. Byłam strasznie wściekła. Nic sie nie zapytała, ani nic tylko wyciągnęła z torebki i bach do kosza. 👿