Podane są ceny biletów. 🙂 Z fb Cavaliady: "Kochani ceny biletów prezentują sie następujaco : Czwartek - 10 zł Piątek - 25zł Sobota - 50zł Niedziela - 50 zł Karnet na całe wydarzenie - 100zl Bilety bedą dostepne w punktach Ticket Pro już niebawem !! 🙂"
Hej, jestem nowa a raczej po prostu nie udzielająca się.. z tego co czytałam wcześniej to strona miała prawdopodobnie ruszyc w tym tygodniu, aczkolwiek nie znalazłam.. Ma już może ktoś linka?
Ja też się wybieram. ; ) Mam pytanie do osób,które były wolontariuszami, czy był w tym wszystkim czas na oglądanie przejazdów? Nie było tak,że ktoś ważny jechał, a tu hop siup trzeba było coś posprzątać i się przegapiało ?
tinkerbell masz szansę obejrzeć to co chcesz, jeśli się nie obijasz jak jest robota. Choć nie wszystko co chcesz zawsze Ci się uda. Najlepiej od razu wcześniej powiedzieć swojemu 'dyrektorowi', że chcesz obejrzeć to i to, a resztę będziesz pracować.. 😉 MsCarmen spóźniona ze stroną :*
A jeżeli chodzi o ten wolontariat,to gdzieś słyszałam,że dla wolontariuszy jest zakwaterowanie ? I to tylko dla pełnoletnich? A na after party też jest wstęp? ;D
Nie wiem czy zagląda tu KarolaHeliowa, ale zapytam- czy to prawda, że w tym roku zobaczymy na Torwarze Helio? Karola uchyliłabyś trochę rąbka tajemnicy 👀