ashtray fotkę na koniu czy na sucho czy na nodze normalnie? 😀 Mam nadzieję, że nie będzie się gryzło, może innym się nie będzie podobać, ale ważne że wdg mnie jest ładnie 😉
smilee a jak wolisz i jak Ci wygodnie. 🙂 Ciekawa jestem po prostu tego przypalanego brązu. Za mną też chodzi brąz, ale waham się pomiędzy takim camel- brązem i brązem-brązem, takim czekoladowym.
ashtray Postaram się zrobić dzisiaj zdjęcia, ale wydaje mi się, że może nie będzie widać na zdjęciach tego "przypalania" aczkolwiek spróbuję 😉 Według mnie brąz się super prezentuje 😍
Justyna Trz - ja mam. Osobiście mam co do nich mieszane uczucia - wygodne i na moją wąską , chudą stopę pasują idealnie, ale skóra bardzo cienka, po 3 użyciach jest już mocno , mocno pomarszczona. No i moja stopa wygląda w nich jak płetwa. Za tą cenę nie spodziewałabym się rewelacji 🙂
Czy też macie wrażenie, że po zimie (w sensie - po jeździe w grubych skarpetach, rajstopach etc) Wasze sztylpy się porozciagały i są za luźne? 🤔 W poprzednim tygodniu, jak było +6 jeździłam znów "na letnio" i kurdę sztylpy mi zjechały w trakcie jazdy, a nienawidzę mieć sztylpy do połowy łydki 😤 Mam Hippici Romy, poprzedniej zimy tak nie miałam, ehh, chyba czeka mnie wymiana... :-/
Czy ktoś posiadał sztyblety od sprzedawcy na allegro ppawel-p1? Chodzi mi o sztyblety ze skóry naturalnej. Potrzebuję czegoś na wiosnę, ale tylko do chodzenia po stajni.
Dzisiaj w moich oficerkach poszedł zamek i muszę coś nowego kupić. Polecicie mi proszę jakieś sztyblety i sztylpy oficerkowe dobrej jakości w w miarę rozsądnej cenie :kwiatek:
Czy ktoś posiadał sztyblety od sprzedawcy na allegro ppawel-p1? Chodzi mi o sztyblety ze skóry naturalnej. Potrzebuję czegoś na wiosnę, ale tylko do chodzenia po stajni.
Ja właśnie je dostałam 2 dni temu. Ale będę sie mogła wypowiadać dopiero za jakiś czas, bo mam przerwę w jeździe z powodu kręgosłupa. Skóra jest miękka, sztyblety ogólnie są szczupłe. Solidnie wykonane. Ja mam te ze skory licowej.
Ja miałam swego czasu, ogólnie dobrze wspominam, tylko szczupły krój stopy mają 😀
asds, zmniejsza, ale zanim mi się ta strona załadowała to minęło dużo czasu 🙂 Ja wybitnie szybkiego internetu nie mam, więc aż tak duże zdjęcia trochę przeszkadzają 😉