Ja swoje też mam już kilka dobrych lat i szczerze polecam; jedynie zgapiłam się jak kupowałam i w jednej sztylpie (?hmm, nigdy jakoś nie zastanawiałam się jak będzie 'pojedynczo' 😉) jest ciut słabsza skóra i to wewnętrznej strony łydki, ale nadal nic poważniejszego się nie dzieje. Moim zdaniem są dużo, dużo lepsze od Hippiki.
Zależy, które kupisz - ja mam oficerkowe podszyte skórą, a nie dwoiną i są super. Natomiast wiem, że były duże problemy z prawidłowym dopasowaniem skórzanych z tą wstawką elastyczną tylko na krótkim odcinku łydki (u nich bodajże tzw. sportowe).
Poradzicie mi może jak mam wyczyścić czapsy Hippica Italiano? Zostały ślady błota, które są jednak trochę widoczne, a nie idą się doczyścić..jest jakiś sposób na takie okropne plamki czy to kaszubskie błotko jest takie specyficzne..? 😉
klipsiara, mam sztylpy Roma Hippici i jak mam jakieś plamy od błota to po prostu traktuję je mokrą gąbką, potem na sucho i czasem po bożemu pastuję. żyją póki co ;-)
idziesz do sklepu i miłe panie ci poradzą 🙂 a jeśli przez neta to poszukaj może wzoru mierzenia (ej, a ten wymiar od długości to po zewnętrznej się mierzy, czy po wewnętrznej?). jak masz obwód to jeszcze długość potrzebujesz.
A kto poleci "najtańsze a najlepsze" czyli w granicach max.150zł sztyblety ocieplane? Bo planuję termobuty, ale ja już marznę w zwykłych butach, a głupio będzie latać w nich teraz.
MA KTOŚ MOŻE SZTYBLETY PASCUELLO ?? LUB SŁYSZELIŚCIE MOŻE COŚ O NICH ?? WIDZĘ JE PIERWSZY RAZ A CENA DZIWNIE NISKA WIĘC NIE WIEM CZY SIĘ SKUSIĆ CZY NIE WARTO.. 🤔wirek:
(ew.jeśli ktoś ma,to jak wypada rozmiarówka?Standardowo czy lepiej zamówić mniejsze/większe?) :kwiatek:
Ja też mam, te najprostsze i najtańsze :P Znajoma kupiła ten zestaw, sznurowane sztyblety + sztylpy, w granicach 230 zł chyba kosztują i tez jest zadowolona 🙂