Ja je mam i kilka osób, które tu piszą też. Były opisywane wrażenia kilka stron wcześniej. Jeżdżę w nich codziennie po dwa konie i trzymają się nieźle. Mają piękny fason. Kupię sobie na jesień jeszcze jedne do cywilnego stroju.
Dramka rzeczywiście te z Yorka są trochę ładniejsze, aha, ja się miałam spytać kuzynki - posiadaczki York Alexa co o nich sądzi i mówi, że bardzo wygodne i jak na razie dobrze się trzymają 😉
Miszka, posiadam te sztyblety i są ok, bardzo fajne i ładnie wyglądają na nodze a w dodatku mają przyjemną cenę. Na pierwszych jazdach faktycznie mogą sprawiać wrażenie twardych i sztywnych, ale po kilku jazdach dopasowują się, jest w porządku i nic nie uwiera.
Przeczytałam ten wątek od początku do końca (a uwierzcie mi, że 38 stron to nie jest mało 😀). Po przeczytaniu tych stron niestety nie znalazłam żadnego zestawu pasującego dla mnie. Szukam sztyblet sznurkowanych, oraz sztylp oficerkowych licowych. Macie jakiś sklep internetowy skąd mogłabym zakupić pasujący do siebie zestaw?