Albo mają końcówkę tych sztylp w magazynie (napisali, jakie rozmiary mają dostępne) i chcą się ich pozbyć ;-)
Widziałam je live, wyglądały porządnie, mimo, że to zupełnie nie moja bajka, ale jak się sprawują u osoby, która krótko mówiąc łydek używa rzadko - nie wiem. ;-)
Widziałam je live, wyglądały porządnie, mimo, że to zupełnie nie moja bajka, ale jak się sprawują u osoby, która krótko mówiąc łydek używa rzadko - nie wiem. ;-)
W sensie, że pewnie osoba która jeździ częściej niż 1x w tygodniu i różne konie, bardziej 'ciura' sztylpy wszelakie niż ktoś kto podróżuje po orbicie placu raz na jakiś czas. ;-)
I widziałam te sztylpy kolor czarnego - Czarne na pewno nie były, miały ciemny szary kolor, który po dłuższym użytkowaniu jeszcze trochę wypłowiał. Ale np nie popruły się w szwach po wewn. stronie (jak to mająw zwyczaju niektóre sztylpy ;-) )
sztylpy za 155 zł dla osoby która tylko podróżuje?? Ehh ja mam takie szmaciane USG i mają już kilka lat, jeżdżę 1-2 konie dziennie i wciąż żyją, wiec się też nad tymi zaczęłam zastanawiać, bo cena kusi...
kobietki, a może ma któraś z Was bądź może polecić niedrogie, jasno brązowe czapsy z miękkiej skóry? Podobają mi się takie jedne z Kentaura ale ponad 2 stówy kosztują, więc jakby ktoś wiedział coś o jakiś tańszych to czekam na info 😉
Klami też czasami takie przypadki miewam :/ raz sobie zamówiłam piękną bluzę z Tattini i już się widziałam w niej jak jeżdżę oczyma wyobraźni oczywiście 😉 byłam napalona na ta bluzę jak nie wiem co a tu się okazało, że bluzy jednak nie dostanę bo jednak nie ma rozmiaru, także taki urok zakupów w internecie 😉 ciekawe czy z Waszymi czapsami tez tak będzie :/
No i stało się- po 1,5 miesiąca(!) rozwalił się zamek w jednym sztylpie (jednej sztylpie? :hihi🙂 z Hippici (a najtańsze nie były 🤔). Rozdwaja się przy zapinaniu, nawet nie na nodze. I teraz mam zonka, bo paragon zgubiłam 👿 Orientuje się ktoś czy jest możliwość odpłatnej naprawy u producenta? Ile takie coś kosztuje? Jak długo się czeka? Czy lepiej iść zwykłego szewca?
Wydaje mi się, że nie ma takiej możliwości i że szkoda czasu na taką zabawę w wysyłanie, chyba że nie potrzebujesz tych czapsów teraz. Myślę, że jeśli chodzi o wymianę zamka, zwykły szewc sobie z tym na pewno poradzi.
Ja swoje czapsy też za to kocham że są cienkie, lepiej wtedy dopasowują się do nogi. I ponieważ są tak dobrze dopasowane mam teraz problem kupić sztyblety ocieplane 😵