Ale to juz gorsze 🙁 To ostatnie ze wzg na sliczne drzewa- a to nie snieg tylko szadz.. Wczesniejsze - roslinki mialy byc ostre konie tylko jako motyw. ale to juz taki "pstryki" nie podobaja mi sie zbytnio, nie bylo slonca i na wybiegu nic ciekawego... 🙁
Piekne te wasze zdjecia! Ja we wakacje przez 2 tyg bylam u wujostwa ktore ma stado huculow..nie wypadalo nie zrobić wstawie tymczasowo tylko jakiegoś zrebola
Jessy Twoje zdjęcia mnie powalają. Pierwsze mnie zauroczyło! Świetny aprat, swietne ujecie i swietny fotograf który potrafi złapać i uwiecznić takie chwile
Martynkakoniki Lotnaa aaa cholery jedne 🙂 po co przypominacie o wakacjach 😀 ja chce jakoś ten okres zimowo- niewiadomo jaki przeżyć, a zdjecia bardzo fajne 🙂
Dada wybacz ze twoja wizje kuca rozbije ale to Belg jest 😉, koń zimnokriwsty. Nadmienie ze bardzo pocieszne konie. Zakłądma zę foto złapane w górach podczas zwałki drewna 🙂
potrafi, potrafi . kilka razy na niej galopowałam, tępo suuuper, ale w moim przypadku nie było to za przyjemne, ponieważ galop składał się z barana, dęba, barna, dęba itd. nawet przy robieniu zdjęć było wesoło, ponieważ prawie wpadłam do stawu gdy przy pozowaniu do zdjęć konikowi chciało sie bryknąć.
Kiedyś z moją kumpelą pojechałysmy do takiego Pana pojeździć na koniach, problem był taki, że miał koniura polskiego, szetlanda i jedno ogłowie, to stwierdziłysmy, że jak hucuły chodzą na kantarach nam ładnie to czemu jej szetland nie pojdzie, (nic bardziej mylnego!) ja wsiadlam na konika polskiego i jedyne co ujrzalam był to piekny krajobraz zachód słońca, ona na górce oświetlona zachodzącymi promieniami i rolnik, który spieszy się żeby skończyć swoją prace w polu, a tu nalge cały obrazek jakby nabrał tempa i kucyk zaczął szaleńczo galopować z górki, brykać skakać i wyczyniać różne dziwne rzeczy, rolnik oparł sie z wrażenia o motyke , a jak kolezanka spadła w tej pięknej scenerii to kucy podbiegł do niej obejrzał, a jak chciala go złapać tak zwiewał.. i poźniej sytuacja sie powtórzyła, a ja do dziś mam tą sytuacje w swojej wyobraźni i jak sobie przypominam o niej od razu sie śmieje 😂
A co do zdjęć to super są i ktoś kto nie miał do czynienia z kucykami pomyślałby " jaki kochany konik" 😀 tak,tak 😀iabeł: