Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

takie dzisiejsze
Cudo  🙂
to ja się pochwalę  zdjęciami sprzed kilku tygodni,
kiedy była bardzo wiosenna pogoda 🙂
przepiękne swiatełko!!!!  😍 😍 😍
🙂 światło było super... oby wiosna przyszła w tym roku jak najszybciej, bo ta szarówka ani trochę nie prowokuje człowieka do robienia zdjęć 😉
beatasis, jaka szarówka, w Brzezinach macie teraz cuuuudny śnieg, tylko słonko by się jeszcze przydało  😉
koniara79 śnieg jest 🙂 ale właśnie z tym słońcem to już gorzej...zima jakaś taka wyjątkowo nieprzyjazna w tym roku, a słońce jak już to łaskawie  pojawia się głównie weekendami. w ten weekend na szczęście było i udało mi się trochę zdjęć zrobić, ale już wczoraj to chmury zawisły nad Straszydlem i przesunąć się nie chciały, mimo że spędziłam na pastwisku z 1,5h...z przymarzniętym do rąk obiektywem 😀
haha skąd ja to znam, zimno, ręce marzną, nawet w rękawiczkach, ale człowiek i tak wytrwale czeka na jakiś moment godny uwiecznienia, a konie jak na złość nic nie robią haha  😉
beatasis, oszalalam, piekne  💘 zawsze marzylam o tego typu zdjeciach z koniem..
Kajula dziękuję za miłe słowa 🙂 szkoda, że na drugim końcu Polski jesteśmy 😉 bo zawsze można by się umówić na sesję 🙂
koniara79 haha dokładnie tak było w poniedziałek...nudy...jak na złość, a dzisiaj to co się dzieje na zewnątrz to już w ogóle porażka...

dodaję zdjęcie z lata...tak dla odgonienia zimy...
Super światło , szkoda tylko głowy .
zimowe 🙂
annamazonka szkoda, ale wg. mnie bez głowy kompozycja i tak się broni
Time 🙂 pokazałaś na zdjęciu pozytywną zimę 😉 słodkie chrapy... 🙂
beatasis, mtl  piękne foto..  😍

a ja w archiwum poszperałam i takie tam.. może akurat uznacie, ż pasują do wątku  🤣
ps.  dwa ostatnie to przypadek "efektu" 😉 nie zamierzony zupełnie..

czekam na szczere opinie  🏇

2 nie pasuje do tematu
pierwsze fajne, tylko szkoda, że ruszone
Zgadzam się z Time. Mi osobiście podoba się jeszcze światło na 3 i 4 zdjęciu. A na dwóch ostatnich zdjęciach sam efekt flesza jest fajny, sama często fotografuję w nocy, gdzie dominuje sztuczne światło, ale to co jest na zdjęciach przedstawione, wg. mnie jest mało klimatyczne...
z mroźnego poranka , 21.01.13r
-22 stopnie
1.

2.

3.

Huculska Ostoja moje podobną skrupę mają  😁 Trzecie Super  😜
A ja mam takie zimowe
Jak oceniacie moje zdjęcia?
Koniczyna piękna zima! zdjęcie wygląda trochę jak z bajki
RatiNa drugie super! na pierwszym też jest klimat, szkoda tylko że postacie i konie tak bardzo zlewają się z drzewami...

ja póki co czekam na słońce i wiosnę  🙂
to może ja tu z takim parującym wpadnę 😉

to ja wrzucam takie 😉
OBIBOK, super, mi się podoba - ma klimacik  😀
Koniczyna zakochałam się  💘
Huculska ostoja piękne tyłeczki Ci wyszły  😍

a wstawię moje jedno zimowe ze spacerku, może się też nadaje  ❓ ❗
OBIBOK - zarąbiste! 🙂
to się i ja podłączę
OBIBOK świetny klimat!  😲 m.indira jestem fanką wszystkich Twoich zdjęć  😉

Nie wiem czy moje zdjęcie się nadaje...mam nadzieję, że tak  🙄
lipcowe zeszłoroczne 🙂
Time uwielbiam takie światło  💘  😀 i już się nie mogę doczekać aż ta zima niedobra sobie pójdzie...marzą mi się letnie zachody słońca  🙄
i bardzo chciałabym żeby słońce zaświeciło w ten weekend...  👿
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się