Wszystkie tutaj zaprezentowane zdjęcia bardzo mi się podobają. 🙂 Jessy, Twoje wszystkie zdjęcia są przesiąknięte niesamowitym klimatem. Moim zdaniem robisz najlepsze zdjęcia tutaj. Piękne światło i ujęcia. Z 2. strony najbardziej podoba mi się 4. zdjęcie, bo pięknie ujęłaś oko - tyle w nim piękna i radości, ciekawy klimat; 8. zdjęcie. Codzienna czynność ujęta w niecodzienny sposób oraz 9. zdjęcie. ten miedziany kolor wydobywający się z konia, i te oświetlające promienie. Cudo 😀 Pursat pierwsze zdjęcie jest bardzo ładne. Przyjemnie się na nie patrzy. Ładny koń, ładne tło 😉Trzecie jest bardzo ciekawe. Ma klimat, który bardzo lubię, mroczny, smutny. Czwarte zdjęcie ma bardzo fajny kontrast, szkoda tylko, że nie widać oka. Z początku patrząc na nie, szukałem głowy dziewczyny 😀 Dziesiąte zdjęcie z kwiatkiem. Moim zdaniem kwiatek zdecydowanie powinien być wyżej 🙂 W następnym Twoim poście, 3 zdjęcie straasznie mi się podoba. Klimat jest fantastyczny, od razu robi się cieplej, patrząc na konia oblanego brzoskwiniowymi promieniami 😉 Blondyna podoba mi się 2. zdjęcie, fajnie konik się tarza 😉 Zygzak - dobre ostre, żywe kolory. 😉 kcj90 pierwsze zdjęcie jest naprawdę super. Lekko różowa ( nie umiem zdefiniować koloru 😁 ) poświata dobrze wpływa na klimat zdjęcia 🙂 Burza bardzo fajny pomysł z rozmyciem, szkoda tylko, że za mało kontrastu i braku żywych kolorów 🙂 Achaja ciekawa sesja. 😉 Ostatnie Twoje zdjęcie, bardzo mi się podoba. Piękna zieleń. 🙂
Czwarte zdjęcie ma bardzo fajny kontrast, szkoda tylko, że nie widać oka. Z początku patrząc na nie, szukałem głowy dziewczyny 😀 Dziękuję za opinie 😉 Co do tego zdjęcia właśnie - nie jest mojego autorstwa, robiła je moja koleżanka, jestem na nim ja i Posman. Oka konia nie widać, bo w tak ciemnym zdjęciu trudno by było doszukać się jakiejś iskry, blasku w oku, które ma zaćmę 😉
Lotnaa - zdjęcia bardzo mi się podobają. Zwłaszcza to czarno-białe. Super! 😀
z takich nastrojowych... nie chciałam zakładac nowego tematu tyko dla tego zdjęcia znalezione na onecie najciekawsze zdjecia roku wdg AP , normalnie baaardzo klimatyczne , prawda? http://wiadomosci.onet.pl/111275,21,24,pokaz.html i podpis : Prace włoskiego artysty, Maurizio Cattelana, wystawiono w muzeum w Sydney.