Forum konie »

Nastrojowe i klimatyczne zdjęcia

buu, w Warszawie takie cudne widoki?
post do kasacji
No to i kilka moich   😡
Jessy - co trzeba zrobić żeby tak fotografować jak ty -hmm.... na  pewno mieć talent   😀.  Zazdroszczę ... ale w pozytywnym tego słowa znaczeniu.  😀
Mój ogr 😀

[/URL

[URL=
http://www.fotosik.pl]
figaro2046, wątków czasem nie pomyliłaś?  🤔
A ty forum???
Lotnaa, walka z wiatrakami 🙂.
Jessy - co trzeba zrobić żeby tak fotografować jak ty -hmm.... na  pewno mieć talent   

Plus dużo ciężkiej pracy i odrobinę samokrytyki  😉

Aquarius jam nie przyzwyczajona jak ludzie na mnie krzyczą, więc już uciekam bo "forum pomyliłam"  😁
figaro2046, ponieważ założyłam ten wątek pozwól, że zacytuję siebie, ok ?

# Zanim wkleicie zdjęcie PRZEMYŚLCIE czy NA PEWNO jest Nastrojowe lub klimatyczne !!

naprawdę ta odzywka do Lotnej nie była potrzebna, bo słusznie zwróciła Ci uwagę - na Twoich czterech zdjęciach widzę tylko i wyłącznie pasącego się konia.
Jeśli chciałaś się nim pochwalić to ok - ale w innym wątku.
Ok- Trzeba od razu było napisać że to kółko wzajemnej adoracji 😂 .(bez urazy)Przejrzałam cały wątek i doszłam do wniosku że się nadają. Ale może ja się nie znam? ( w końcu po plastyku jestem,grafik komputerowy,spec. od reklamy :wysmiewa🙂-no doooobra... nie znam się .To poproszę w takim razie o instrukcje o jaki klimat dokładnie chodziło?

No to jeszcze takie 😀

I co?? Wszystkie do ...... ????
figaro2046, skoro taki z Ciebie ahtysta, no to my się wszyscy do szafy chowamy.

Z tych co wkleiłaś... jak dla mnie żadne nie ma klimatu ani nastroju ;] Ot zwykłe pstryki, tylko jeden za ciemny, drugi rozmazany, trzeci walnięty w psudosepię... ale co ja się tam znam...
Zgadzam się  z twoją oceną całkowicie.A więc kółko wzajemnej adoracji
Strzyga ale ty też wklejałaś zdjęcia np. nie na temat dajmy na to w wątku ,,Zdjęcia naszych koni II" -zdjęcie marihuany i jakoś nikt  nie stwierdził że się nie nadaje...
Aj tam... Z dziećmi będę dyskutować..... 🤔wirek:

Muahaha, pełna inwigilacja.

Zrób nastrojowe i klimatyczne zdjęcie, to się nikt nie będzie czepiał. To wszystko. Tak samo nie komentowałam ani nie zachwycałam sie poprzednimi zdjęciami, skoro taki z Ciebie przenikliwy detektyw. Dałam gdzieś komentarz?
Aj tam... Z dziećmi będę dyskutować..... 🤔wirek:

😅 hura 🙂 Ale nie wklejaj już tych swoich "klimatów", ok?

PS.1. Jakbyś miała do nas trochę szacunku, to wklejając np. zdjęcie tej bryczki z młodą parą (zakładając już, że dla Ciebie jest nastrojowe) obcięłabyś chociaż ten chodnik, który zajmuje 1/3 kadru i w ŻADNYCH standardach nastrojowy nie jest.
PS.2. Klub wzajemnej adoracji jak się patrzy. Ale podziwiam Ciebie, że tak bezkrytycznie potrafisz adorować sama siebie  👍
Nudzę się przed komputerem i tak Was sobie podpuszczam 😂.Mi też w tym wątku pasuje jakieś około 15-20 zdjęć - takich naprawdę fajnych...W odróżnieniu od tutaj niektórych potrafię się z siebie śmiać 😉.A tak szczerze myślę że wkleiłabym tu fotografie Raczkowskiej i też byście się czepili 😀
No to spadam 😀....
Malutki 😀🚫
  Lotnaa jak tam ci idzie odchudzanie 😉???
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] nie trzymanie się regulaminu forum, trollowanie, obrażanie współ-voltopirców, off-topowanie
Niunia, ja zauważyłam, że Ty się na wszystkim znasz.
Jak zobaczyłam zdjęcia koni na zielonej łące, to tylko czekałam, aż Ci ktoś coś walnie.
Ale może ja się nie znam? ( w końcu po plastyku jestem,grafik komputerowy,spec. od reklamy

Jak widać po Twoich zdjęciach, to chyba bezrobotny.
Przepraszam za mały OT.

Zachowanie trolla
Troll rozpoczyna dyskusję przede wszystkim po to, aby wywołać zamieszanie, wyładować w niej swoje negatywne emocje, oraz aby poczuć się ważnym i zauważonym (u trolli cechą charakterystyczną jest konfabulowanie dotyczące własnej pozycji społecznej, zawodu, wykształcenia, doświadczeń życiowych etc.).

Troll zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, zaś merytoryczna zawartość dyskusji ma dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu. Sprawia to zazwyczaj takie wrażenie, jakby troll "sycił" się nimi. Najczęściej im więcej osób wpadnie w jego sidła i odpowie na jego post, tym bardziej wydaje się zadowolony. Znużenie dyskutantów objawiające się kończeniem dyskusji (patrz: EOT) lub też wrzuceniem go do killfile'a interpretuje jako odniesienie zwycięstwa.

Trolling czasem bywa stosowany przez lamera - osobę, która podkreślając swoje doświadczenie i wiedzę w danym temacie (która w praktyce jest bardzo niewielka) próbuje wypowiedzieć się na temat wad czegoś/kogoś, próbuje "na siłę" pomóc komuś w problemie etc. Kiedy dochodzi do polemiki z osobami bardziej doświadczonymi w temacie, lamer może zareagować śmiesznymi i bezsensownymi argumentami.

http://www.myszy.info/viewtopic.php?t=2340

Jakie to niesamowicie przykre, że co wejde to tego wątku po długiej przerwie z nadzieją, że WRESZCIE pojawi się jakieś nastrojowe, kilamtyczne, ze smakiem zrobione zdjęcie to zawsze trafiam na kolejne zwykłe fotki ba nawet źle zrobione (ruszone/ nie doświetlone/ prześwietlone/ z gwiazdeckami serdushkami zrobionymi w paincie itd...  😵 Co więcej zawsze toczy się ta sama dyskusja, bezkrytycznej osoby zapatrzonej w siebie z tymi, którzy jeszcze mają cierpliwość by jej tłumaczyć, że to NIE TEN WĄTEK NA TAKIE FOTKI...bo przecież jest ZWK gdzie możemy wstawić każdego konika, który nam się podoba.

Jessy załóż prywatny pb gdzie będę mogła z radością oglądać prawdziwe artystyczne zdjęcia bez przewijania tego co tu tak bardzo nie pasuje...  🙇
cyt.Lukasowa
Jakie to niesamowicie przykre, że co wejde to tego wątku po długiej przerwie z nadzieją, że WRESZCIE pojawi się jakieś nastrojowe, kilamtyczne, ze smakiem zrobione zdjęcie to zawsze trafiam na kolejne zwykłe fotki ba nawet źle zrobione (ruszone/ nie doświetlone/ prześwietlone/ z gwiazdeckami serdushkami zrobionymi w paincie itd...  zemdlal Co więcej zawsze toczy się ta sama dyskusja, bezkrytycznej osoby zapatrzonej w siebie z tymi, którzy jeszcze mają cierpliwość by jej tłumaczyć, że to NIE TEN WĄTEK NA TAKIE FOTKI...bo przecież jest ZWK gdzie możemy wstawić każdego konika, który nam się podoba.

Jessy załóż prywatny pb gdzie będę mogła z radością oglądać prawdziwe artystyczne zdjęcia bez przewijania tego co tu tak bardzo nie pasuje...  ukłon

uff... Wreszcie ktoś załapał o co mi chodzi :kwiatek:

[b]Jessy
- JESTEM ZA :kwiatek:

[/b]

a ja dalej nie lapie...
Poprostu prowokacja 😉
i to wyjątkowo marna prowokacja  🙄 po prostu żenada.

Lotnaa jak tam ci idzie odchudzanie

osobiście wolę mieć grubą dupę niż być intelektualną kaleką bez odrobiny gustu czy choćby kultury osobistej. Dno i wodorosty.
Cóż nawet na marną prowokację ludzie sie lapią...

Eh a ja chyba raz na zawsze przestaje wchodzić w ten wątek 😉

Jessy rozpatrz pomysł własnego pb  😎
Zuziasta dziękuje :kwiatek: Jessy -rewelka !!!!  😍
Żal, na prawdę żal.
jessy w nastepne wakacje zahacz podlasie  🙇 🙇 🙇 🙇 🙇
Buu przepiękne i nostalgiczne, Królik świetne ujęcie bardzo mi się podoba zdjęcie..
buu, w Warszawie takie cudne widoki?

100km od warszawy niestety, ale na wakacje idealnie.
Pewnie koni ciezko sie dopatrzec,bo jestem fanatyczka fotografowania stawu,ale sa.

buu, pierwsze zdjęcie zupełnie magiczne. Niemal można usłyszeć dźwięk świerszczy, aż chce się tam być  😀
dobrze,ze komarow nie slychac,bo sa umiarkowanie nastrojowe... i wszechobecne niestety.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się