ann, ej no miało być prawie jak Wierzgacz :P gadaj z rodzicami i wystapisz znów w roli głównej bój sie niedługo zawitasz to z jakąś swoją cudowną miną na Pysi albo Wolce ofc. ale męcz o tą Roxi bo będzie najlepiej ^^
znaleźliśmy te piękności na pastwisku w Zadupiu Dolnym, gdzie nasza trenerka oddała na odchów źrebaka. Źrebak trenerki nie ma ani jednego zdjęcia, ale czyjeś obce konie ustawiały się do fot jak profesjonaliści 😉
amazonka143 koń z Twojego zdjęcia ma koszmarne przednie kopyta - na przodach długasny pazur... dla mnie ono nie jest ani nastrojowe, ani klimatyczne, za to smutne.
Diakon'ka: wiemy kowal dawno nie bywał w tej stajni, a jakoś mnie użekły te kopytka nie wiem spodobało mi się, tak wpadło w oko. Rozumiem twoją opinię każdy ma prawo do własnego zdania i szanuję je. Dzięjuję za opinię 😉
jakoś mnie użekły te kopytka nie wiem spodobało mi się, tak wpadło w oko.
Nie wiem jak mogły Cię jakoś urzec te ''kopytka'' 🙄 Zawsze myślałam, że osoby które jeżdżą konno to te które kochają te zwierzęta, jeżeli nie możesz im pomóc to chociaż nie jeździj w tej stajni, bo w tym momencie to i Ty dokładasz swoje 5groszy
_kate ej, ej, Zadupie Dolne, znam tego konia. 😁 Hasysz, właścicielkę teeeż znam! 😁 Coś od siebie: I ten sam koń co wstawiła _kate, trochę w kiepskim ujęciu:
o widzisz jaki ten świat mały! 🙂 jeśli właścicielka się ładnie uśmiechnie i da swojego maila, to mogę jej przesłać jeszcze parę w oryginalnych rozmiarach 🙂 myślałam, że nazywa się Haszysz 🤣