Ale nie są konie na łąkach. Na łąkach konie sa na pewno w Oblegorku, ale nic poza tym nie jest tam godne polecenia w tej chwili. ola8719...., a w Pile? To ok 50 km Chyba Stajnia w parku ma łąki to tez ok 50
Dodam, ze to coś taniego ma być. 2 konie na emeryturze potrzebują łąk ew. jakiegos spaceru do lasu, hala niepotrzebna 😉 Z powodzeniem wystarczy przydomówka.
Piła ewentualnie tam konie na łąkach w sezonie przez pół dnia. Jesienią i zimą przy stajni na wybiegach. Cena super, hala plac kwarcowy solarium karuzela.
Uwaga - przedłużamy termin zgłoszeń na szkolenie do 11 marca - termin ostateczny.Bardzo proszę osoby zainteresowane o kontakt i potwierdzenie udziału. https://www.facebook.com/events/434747523388521/
Mam prośbę 😉 zaraziłam jazdą konną koleżankę z Ostrowca Świętokrzyskiego... i jest problem ze znalezieniem stajni, bo Silver Horse nie istnieje, pan w Sudole nie trzyma już koni, a w Bałtowie jest spora cena jak za jazdę plus tłumy dzikich ludzi odwiedzających.
Udało mi się znaleźć: -Stajnię w Parku -Kameralną stajnię w Ożarowie
Być może szukam dość nieskutecznie, ale nic internety nie mówią. Oczywiście koleżanka szuka jazd odpłatnych, może być nawet stajnia przydomowa, oby ktoś chciał i umiał uczyć. Koleżanka na dzień dzisiejszy porusza się stępem i kłusem. Będę wdzięczna ze wszelkie sugestie 😉
aien, a jak daleko jest w stanie dojechać? Stajnia w Parku to super miejsce. Nie wiem jak ceny. Jest Hubertus w Skaryszewie i mogę też zaprosić do mnie (40m km od Ostrowca). Aktualnie mam 2 konie do nauki.
Prawdopodobnie pod koniec maja uda się ściągnąć do naszego województwa końskiego okulistę. Jeśli ktoś byłby zainteresowany wizytą takiego specjalisty proszę o wiadomość.
Poszukuję kontaktów do weterynarzy z naszego woj. Mieliśmy nieciekawą sytuację z końmi, z 20 wetów chęć przyjazdu wyraził jeden, trzech na urlopach - reszta nie odebrała telefonu. Interesują mnie głównie okolice 100km od Skarżyska (Kielce, Radom, Końskie, oraz cokolwiek co wpadnie na myśl) edit: Poszukuje kontaktów do specjalistów, ale też do wetów od bydła, który w razie W przyjedzie.