Słuchajcie, może powinnam w ogłoszeniach, ale nuż tu prędzej uzyskam odpowiedź:
Szukam kogoś, kto poprowadzi taką "mini- szkółkę" w Sielpi. Głównie oprowadzanki, ale jakby się trafił ktoś jeżdżący to można w teren wyjechać. Nie wiem póki co ile koni, ale do wakacji podejrzewam, że to będą dwa, może trzy, a w wakacje zobaczy sie jakie będą potrzeby. Oczywiście przydałoby się, gdyby ta osoba mogła sama wsiąść od czasu do czasu i ruszyć konia ( np, jakby wspomniany teren żaden sie nie trafił). Póki co chodzi o weekendy, do wakacji, a w wakacje wszystko wyjdzie w praniu. Prawdopodobieństwo zachodzi też takie, ale tu przymusu nie ma, że będzie możliwość dorobienia sobie w inny sposób ( prace w ośrodku wypoczynkowym). Wszystko jest do uzgodnienia, jak ktoś chce sobie zarobić to szczerze polecam. Możliwość zabrania sie z kimś z Kielc na miejsce. W razie co kontakt na PW
Hejka ! zatem i ja się dopiszę. Jestem z Kielc chciaż już przez 3 lata mieszkam w okolicach Zakopanego. Wieeki temu zaczynałam w Dyminach gdyż to 5 min. od rodzinnego domu 🙂 później stacjonowałam w Brzezinkach u p. Krzysztofa i Moniki a ostatni czas mieszkałam w Borkowie. Najmilej wspominam Brzezinki cudowna atmosfera i wspaniała kadra...mam tu na myśli p. Krzyśka i Monikę....obecnie już 3 lata jeżdżę w stajni KJK Bór Toporzysko i przyznam iż moim zdaniem żadna ze stajni w okolicy Kielc nie ma startu do ośrodka w Toporzysku. Jedynie Brzezinki kadrą mogą się równać, ale pod względem infrastruktury Toporzysko jest dużo lepsze....
Szukam kogoś z Kielc/okolic, kto posiada siodło Daw-Mag Hubert i pożyczyłby mi je na przymiarkę do konia. Siedzisko 17-17,5", łęk M lub L (najchętniej przmierzyłabym oba). Najlepiej bez wpłacania kaucji (aktualnie nie mam takiej możliwości), dlatego siodło tylko na chwilę, za to chętnie zwrócę koszty przejazdy do mnie do Oblęgorka i spowrotem, lub zapewnię transport. Więcej na pw. PILNE!
Julita ja oddawałam do pralni, która jest niedaleko Sekwany na domaszowskiej skręca się w uliczkę w lewo i jest po lewej stonie (nazwa wyleciała mi z głowy :???🙂 ale chyba ul. Górna ;p
Szukam pilnie stajni z pastwiskami (o Panu Sienkiewiczu wiem 🙂😉 z możliwością padokowania 24 h , bez luksusów , złotych klamek itp itd. Po prostu z sianem do woli oraz przestrzenią dla konia . Chętnie w jakiejś stajni przydomowej ,w której koń będzie na oku . Bardzo prosze o pomoc , sprawa pilna :kwiatek: