P.S. Rozszyfruje ktoś dla mnie miejce zawodów podane jako "KO" ?
croopie - nie ma Cię w Kielcach i nagle tyle ZR ujeżdżeniowych się organizuje 😁 Do tej pory było krucho. Swoją drogą ciekawe jak będzie z obsadą na tychże ujeżdżeniówkach 👀 Chociaż - jak będzie podłoże to ludzie będą do nas przyjeżdżać
Co do KO - wg rozpiski obsad sędziowskich wynika że te zawody odbędą się w Stangrecie.
Nie mam zielonego pojęcia. Może błąd po prostu jakiś ,albo może skrót od przyszłej nazwy - diabli wiedzą.
Ej ale przyjechałabyś na jakieś ujeżdżeniówki w odwiedziny na stare śmieci 😎 Ja jak będą u nas na Stadionie to wyciągnę wszystkie konie - a co się nie pobawię 😁
Gosic, wrócę do Kielc na kilka tygodni, ale na wakacje 🙂 Alison na pastwiska a ja będę leżeć do góry brzuchem na tarasie 😁 Taki jest plan. Przyjechać przyjadę, ale na pewno nie jako zawodnik 🙂
Elena- póki co to jeszcze nie skakałam na koniu, na którym bym mogła planować start 🙂 ale co tam - 70 to na kozie można próbować. Gosic- a zmiany są , są.
na tej stronie to w kalendarzu jest inaczej, a w propozycjach inaczej. Ale na bank są zmiany od tego co jest w kalendarzu, wiec może to co w propozycjach aktualne?
z tego co widziałam w Bałtowie będą dwa razy zawody w uj. dla amatorów, ale mistrzostwa są chyba tylko dla osób z licencją, czy odznaką (nie wiem co tam jest potrzebne) 😉