Chce zorganizowac konsultacje ujezdzeniowe dla koni startujacych w tej konkurencji i dla koni w treningu skokowym. Jak myslicie beda chętni? Wrzucilam informacje na ten temat w ogloszeniach.
Savannah, koni startujących w konkurencji ujeżdżenia, podkreślam startujących, mamy aż dwa. Wątpię. Bardziej uderzaj w skoki, ale z kolei sama wiesz, jacy są nasi trenerzy 😉 Mogą się poobrażać 😉
Poza ty, gdzie byś chciała zrobić te konsultacje ? Bo jedynym sensownym miejscem jest stadion - jak kiedyś były konsultacje z Lemańskim, cieszyły się dużym zainteresowaniem i chętnych nie brakowało 🙂
Konsultacje miałyby odbyć sie w stajni w Wałsnowie, ale to tuz przy granicy świętokrzyskiego. Może źle sie wyrazilam-to konsultacje nie tylko dla startujących. Dla wszystkich, którzy chcą sie czegoś nauczyć. Tak jak napisałam jest już ogłoszenie w odp wątku
Ja byłam w Stangrecie na jeździe w tą niedziele i żadnej pani Marty tam nie było tylko pani Asia prowadziła mi jazdę. Ogólnie super ,zna sie na tym co robi i po raz pierwszy moja jazda wglądała tak jak powinna 🤣- poziom bardzo wysoki oby więcej takich instruktorów. No i ośrodek remontowany jak będzie wykończony to będzie fanie :hala ,karuzela ,3 place do jazdy co więcej chcieć. 🏇
Marta jest w tej chwili w Stangrecie na stałe jako instruktor, akurat w weekend wyjechała na krótki urlop, a że Aśka była na weekend to poprowadziła jazdę, kiedy przeprowadzą się na stałe to Asia będzie prowadzić treningi i rekreację. Jest doświadczonym instruktore, czynna zawodniczką z wieloma sukcesami na swoim koncie, a w prowadzeniu jazd rekreacyjnych i treningów sportowych ma duże doświadczenie ze swoego ośrodka w Rzeszowie.
czy gdzieś w bliskich okolicach Sandomierza jest jakaś stadnina? w której można pojechać w teren, tudzież na jakiś spacer z osoba, która ma być dopiero rozdziewiczona w kwestii jeździectwa? Ukochany chciał mi zrobić prezent i pojechać ze mną na konie, ale koniecznie do lasu 🙂
Ja jestem😉 Dużo jest stajni w Świętokrzyskim. Ja chodzę do Zagrody Królów (adres: Brzeście 36a 26-120 Bliżyn, tel. 609106030) Pani Gabrysia wraz z mężem Krzysztofem mają gospodarstwo agroturystyczne i prowadzą naukę jazdy konnej. Według mnie to najlepsza stajnia, ale są również inne: Justyna i Stanisław Paszkiel - Brzeście "U Pana Boga za torami" - Suchedniów