To czworobok będzie na dużym placu czy tam, gdzie na skokach jest rozprężalnia? Ja z moją Małą jedziemy jej pierwszy czworobok i pierwszy wyjazd z domu w ogóle 🙂 Będzie wesoło ;P
na duzym placu będzie rozstawiony czworobok, o ile nie utonie w naszym cudownym borkowskim błotku, które z dnia na dzien jest coraz piękniejsze i okazalsze 😀
na duzym placu będzie rozstawiony czworobok, o ile nie utonie w naszym cudownym borkowskim błotku, które z dnia na dzien jest coraz piękniejsze i okazalsze 😀
a to akurat nie jest do końca pewne 😉 ja wciąż jestem za tym, żeby czworobok stanął właśnie na rozprężalni 😉
Na Stadionie nie da się jeździć, woda stoi na placu, hala przeżywa oblężenie ;P
Ja się boję o podłoże u was, żeby nie trzymało za mocno bo kobyła będzie mi wtedy uciekać i nici z przyzwoitych przejazdów. Ale ponoć ma się pogoda poprawić, oby.
Kto na ujeżdżenie do Bałtowa - 22.08? Ja z Małą na pewno, tylko jeszcze nie wiem które. Chyba znowu rudnę amatorów, bo regionalnej nie damy jeszcze rady - P4 chyba nieco wykracza poza jej umiejętności, w końcu mamy dopiero 4 lata 🙂
Rezerwujcie boksy jak najszybciej - bo ja dzwoniłam dzisiaj, i powiedzieli że już parę jest zajętych, a ilość ograniczona.
Co zrobic... zycie... Siedze w Wawie caly czas... w Ck to chyba bylam ostatnio jakos na poczatku maja i to tylko 2a dni... Ale teraz napewno Was odwiedze😀
W związku z intensywnymi opadami atmosferycznymi, które przeszły przez nasz region w ubiegłym tygodniu i w efekcie doprowadziły do wylania rzeki Kamienna w Bałtowie w dniu 4/09/2010. Zalaniu uległ parkur oraz cześć terenu przyległego Krainy Koni w Bałtowie (parkingi, miejsca postojowe dla koni), co uniemożliwiło rozegranie zaplanowanych w terminie 4-5/09/2010 Mistrzostw Województwa Juniorów Młodszych w Skokach. W związku z zaistniałą sytuacją przychylam się do prośby organizatorów MWJM i odstępuję termin 19/09/2010 w którym były zaplanowane ZR-B w OJ Equitus, na rzecz organizatorów MWJM. Niniejszym zaplanowane na 19/09/2010 ZR-B w OJ Equitus zostają odwołane.
Hej! widzę, że trochę uzbierało się osób ze świętokrzyskiego 😀 Moglibyście polecić dobrego trenera? Głównie chodzi mi o trening ogólnorozwojowy, ale z naciskiem na ujeżdżenie.
To najlepiej wysłać siodło do wysockiego przez sklep Hubertus albo osobiście, na miejscu nikt ci tego nie zrobi. Sama wysyłałam, polecam, dorabiałam w passierze, zrobili mi w 4 dni 😉