Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Ja tam emu mam kilka par i od listopada do kwietnia w nich pomykam 🙂 wiec żadnych butów szukać nie muszę co mnie cieszy. Jedynie serce boli przy płaceniu 500zl za parę ale coś za coś. Juz wpadły mi w oko kolejne wiec w grudniu je przywitam 🙂
A przeceny są często w sklepach Riccardo,stingery kupowalam wlasnie za 500 zl, taniej nie znajdziecie
no, chyba ze wool lub ukala ale to cienizny takie...
zoyabeya cudne, rzeczywiście idealne, no ale to Acne :kocham BTW - uwielbiam ich kurtki i płaszcze... tzn popatrzeć na nie😉
te z Mango sa bardzo podobne
Seksta
a ja tam mam woole i jestem z nich bardzo zadowolona, przeżyły już dwa sezony i nic im nie jest  😉
Teraz też szukam przecen właśnie wooli, ukala może niekoniecznie...
Diakon'ka - kupiłam te z mango internetowo i leżą w sklepie od tygodna i na mnie czekają - mialam nadzieję, że znajdę coś idealniejszego, ale chyba nie znajde  🤔wirek:
Ech  🥂
W końcu udało się znaleźć takie jak chciałam. Szkoda, że nie skórkowe, ale i tak się nie mogę doczekać aż pan kurier przyniesie  😀

taki mały off; wlasnie w TV w wiadomosciach czy czymś mówili o firmie RetroBut, która podobno oszukała klientów w PL łącznie na kilka milionów.. w jakim kraju my żyjemy, ludzie naprawdę są aż tacy naiwni?  🤔
http://deezee.pl/trendy/odwykowe_sprzatanie_magazynu/koturny_simo1_tan_suede.html kliknęłam dzisiaj, może za taką kasę nie będę żałować.
zoyabea a moze masz rozmiar 40 lub 41?🙂
klik

edit: albo: klik , klik2- podobne, tańsze a mniej oklepane niż Mango

edit2: ehh, nie wysyłają do Eu🙁 koleżanka kupiła sobie właśnie w USA te pierwsze, bardzo fajne!

edit3: zoyabea oszalałam na punkcie tych butów też, masz rację - sa idealne 😜 będę ich szukać!
http://www.stevemadden.eu/women/steve-madden-black-15290865
gdzie je znajde w rozmiarze 37? Widzial ktos moze???  😵
aaa Steve Madden wysyła do Eu!!
kajula - poszukaj na Allegro, widziałam je
te jeszcze fajne klik klik2 klik3
Wysyla, bez problemu trafiaja do Polski, tylko nie ma rozmiaru 🙁 z allegro sie boje, ze podrobki...
http://allegro.pl/steve-madden-tarnney-boots-buty-botki-cwieki-us-37-i3683544419.html
są tylko jedne i dziwnie tanie... powinny kosztować ponad 600zł...

A te srodkowe co wrzucilas sliczne 🙂 ja jestem zakochana w tych - klik  😜
Mam takie podobne z Zary😉
Co do Allegro-nie bój sie, dopytaj, poproś o zdjecia...
Nie raz kupowalam na allegro i zawsze staralam sie kupowac rzeczy, ktorych jestem pewna 🙂 ale tu jednak sie boje...  👀
Tym bardziej, ze ma wystawiona piekna kurtke Monclera za 720zł  😲
jak myślicie botki takie maks w pół łydki coś ala kowbojki nadają się dla niskiej osoby? i niezbyt szczułej czy będę wyglądała jak kot w butach  🤔wirek:
no jasne!
A ja kupiłam buty  😍 I to przecenione ze 180e na 70e  😀

Diakon'ka - jak ja się cieszę, że nie jestem osamotniona w tym uczuciu  😁 🥂 😎
Tak - wyhaczyłam już na allegro te 41 (swoją drogą szok że na naszym allegro takie cuda są) - niestety nosze 36,5 - ale może i stety - bo tu jest też coś ciekawego:
http://allegro.pl/acne-jeans-pistol-leather-boots-skora-kozaki-35-i3685349332.html
I może utne sobie kawałek palca - choć patrząc po rozmiarze wkładki są większe niż 35....bo w 36 się wbiję  😅 muszę się dopytać babeczki ...
Moglabym wtedy je obciąć - tak jak zrobilam z moimi botkami Pollini, które przez to, że były botkami leżał w szafie od 7 lat - a tak przynajmniej w nich chodzę  😀
A za tego Maddena to  😲 😍🤬
Ja zachorowałam na buty Isabel Marant dla H&M 😜
Wlasnie: ZNA KTOS KOGOŚ PRACUJĄCEGO W H&M?
[quote author=Diakon'ka link=topic=8215.msg1920422#msg1920422 date=1384078215]
Ja zachorowałam na buty Isabel Marant dla H&M 😜
Wlasnie: ZNA KTOS KOGOŚ PRACUJĄCEGO W H&M?
[/quote]
Niestety nie znam bo ma choruję na sweter z tej kolekcji, ale slyszalam, że i tak wszystko się rozchodzi w ciągu 30min a potem te rzeczy można kupić na allegro. Swoją drogą jest full butów Isabel Marant dla H&M na allegro.
Pani mi odpisała, że wkladka tych Akne ma nie mniej niż 23cm...a nóżkę mam 22...chyba się skuszę  🍴
ech, kupilam w deichmannie czarne do pary...ale sa tak wygodne i do wszystkiego pasuja ze wiedzialam ze jak nie kupie bede zalowac! 🙂
Ja zachęcona poszłam dziś do Deichmanna i nie znalazłam NIC. W CCC jeszcze gorzej.
Pojechałam na dawną krakowską tandetę (coś w rodzaju targu, stoi tam teraz pawilon handlowy) i kupiłam takie buty dolce pietro - caluteńkie wypełnione grubym kożuszkiem. Skóra, zmieściłam się w 300zł i chyba wybiorę się raz jeszcze na polowanie na jesienne botki.
Cavallia, co to za buty? 😀
Ja dziś po kinie zajrzałam "tylko na sekundkę..." do Tally Wejli i wyszłam z dwoma parami butów. Zdjęcia nie oddają mojej miłości do nich  😍 Są śliczne, cudowne, wygodne i może nie rozwalą się do stycznia 🙂 Zapłaciłam 200 zł (z groszami) za dwie pary, bo trafiłam na rabacik. Dziś łaziłam w nich po domu, tak po prostu .
Heval z eko skórki niestety, ale poza tym takie jak chciałam- workery na grubej podeszwie ale z jakimś złotym akcentem, no i bez ćwieków, które niedługo nawet na skarpetkach producenci będą przypinać  😁

Wysłałam Ci na pw linka do nich  😉
oto my new babies, jak dobrze pójdzie w czwartek:
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/1RG%200194019%20001%2040%203500.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large][/img]
[img]http://lp.hm.com/hmprod?set=key[source],value[/model/2013/1RG%200194020%20001%2040%203505.jpg]&set=key[rotate],value[]&set=key[width],value[]&set=key[height],value[]&set=key[x],value[]&set=key[y],value[]&set=key[type],value[STILL_LIFE_FRONT]&hmver=0&call=url[file:/product/large][/img]
Jezu. Diakonka te szare botki sa przecudowne  😍
wiem, dlatego będą moje 😍
to Isabel Marant dla H&M, tak by the way
Diakon'ka, przyszalałaś z zakupami. 🏇

edit: tzn. przyszalejesz dopiero. 🙂
Czy rzuciły się w oczy któreś z Was, kozaki  szpilka/słupek , obcas 10+? szukałam już chyba wszędzie wojas, aldo, quazi, gino rossi, bata i nic. Jedyne godne uwagi są w Kazarze, ale kosztują 949zł. Troszkę za dużo, jestem w stanie dać 600zł.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się