Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

calkowicie nie rozumiem tej dyskusji. Mam pieniadze - mam ochote- kupuje. Nie mam jednego albo drugiego - nie kupuje. Kazdy robi co mu sie podoba z wlasnymi pieniedzmi.

Dotarłam dzisiaj do tego deichmanna i kupiłam takie same buty jak JARA 🙂
Co prawda przymierzałam jeszcze chyba pięć innych par i najchętniej kupiłabym je wszystkie  🤔wirek:
Dawno mi się tyle butów w jednym sklepie nie podobało.
Intensywnie myślałam jeszcze nad tymi, ale ostatecznie bordowe wygrały.
Mnie też się strasznie dużó butów w Dechmannie podobało. Ale ja ostatecznie wybrałam te:
[img]http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_100?$im=1105901_P&$sh=1105901_P&defaultImage=default_dsd[/img]

Na żywo dużo ładniejsze, postaram się zrobić jakieś zdjęcie jutro  🏇
JARA, Twoje ciżemki na żywo są ładniejsze, widziałam dzisiaj (-;

Zdecydowanie na żywo wyglądają lepiej niż na zdjęciach 🙂 ani moje zdjęcia ani te z gazetki nie pokazują jakie są ładne 🙂

i kupiłam takie same buty jak JARA
szare też zacne 🙂
oj dziewczyny szalejecie😀
a ja od kiedy pracuje w CCC czyli od 1,5 miesiąca po prostu kupowanie butów mi zbrzydło...🙁 jak kiedyś uwielbiałam i był to sposób na mniejsze chandry tak teraz nienawidzę...i żadne buty mi się nie podobają...
arivle, świetne! chyba też je kupię 🙂
To może i ja pokaże moje ostatnie zdobycze 🙂

korsik, obie pary z chęcią bym przygarnęła 😁. Skąd?
Czarne zamawiałam z topshopu, a brązowe kupiłam w intershoe, ale takie same są też w badurze 🙂
Piękne te z topshopu! Sama się czaję na takie, czekam tylko aż pieniądz jakiś wpadnie.
Ja się czaiłam już od zeszłego roku, ale wtedy był trochę inny model-wizualnie różnił się tym, że od wewnętrz też miał zamek a te mają tylko z zewnątrz i ponoć stare były z trochę lepszej skóry, chociaż moje są całkiem ok. No i stary model kosztował 90Ł a te tylko 45Ł i dodatkowo znalazłam w necie kod na zniżkę 10%  🙂
korsik, świetne zakupy. 😍
korsik te z topshopu cudowne!  😍 właśnie czegoś takiego szukam.
Miałam je na nogach tylko raz, ale są bardzo wygodne. Jeśli zamawiałaby któraś z was z internetu bez przymierzania (jak ja) to polecam wziąć rozmiar mniejsze. Na szczęście były na stronie opinie, żeby brać mniejsze. Normalnie noszę 40 a wzięłam 39 i są idealne 🙂
Korsik, nie wiesz czy ten kod rabatowy jest jeszcze aktualny? 🙂
Ja zamawiałam 1.5tyg temu i pierewszy lepszy wygooglowany działał. Nie wiem czy to czasem nie był ten: 1467648016789380 ale pewnanie jestem
Moje ostatnie zakupy:

1)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/21ae2f604954752a.html

2) pierwszy raz kupiłam buty zimowe za 60zł, ciekawe czy się rozpadną czy nie..

Dotarly wczoraj do mnie te moje jasnobrazowe trzewiki za 39zl  😁kurcze, serio wygladaja bardzo fajnie,jesli komus sie podobaly to mozna smialo zamawiac. Ladnie uszyte, podszewke maja w taka drobna panterke😉 Teraz rozpoczynam probe wytrzymalosciowa- ciekawe ile wytrzymaja 🙂
Nigdy nie sądziłam,że na starość stanę się fanką kupowania butów, ale kurczę, czas przyznać, ze lubię ten sport  😵 moje nędzne zarobki mnie skutecznie blokują, ale jak już można, to dziką przyjemność mi to sprawia. Latami chodziłam tylko i wyłącznie w glanach, to teraz nadrabiam.

Wczoraj upolowane buty na jesień:

Są mega wygodne i stabilne.

W oko wpierw wpadły mi te:
http://ccc.eu/pl/woman/catalog/all/305716

Choć ćwieki to kompletnie nie moja bajka. Ale mój prywatny krytyk powiedział coś w stylu "dobrze, kup sobie, ale w nich nie chodź", no i finalnie wybrałam tamte.  😁
maleństwo To już chyba jesteśmy trzy na forum, które mamy te buty🙂 Ja jestem mega zadowolona, są super wygodne🙂
Moje ostatnie zakupy:

1)http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/21ae2f604954752a.html

2) pierwszy raz kupiłam buty zimowe za 60zł, ciekawe czy się rozpadną czy nie..

mam buty w podobnym "stylu" kupione za nie duże pieniądze i sprawują się bardzo fajnie, tylko zakładałam je na wieksze mrozy, bo stopa szybko mi sie w nich pociła  🙄
maleństwo To już chyba jesteśmy trzy na forum, które mamy te buty🙂 Ja jestem mega zadowolona, są super wygodne🙂

Wielkie umysły myślą podobnie :p
maleństwo, a gdzie zakupione?

Quendi, te retro są rewelacyjne. Jak nie lubię sportowych butów, to te są ekstra.
edyta,  CCC, "całe" 120 zł. Ale w większości sklepów, z tego co widziałam, można znaleźć coś podobnego.
Dzięki. Już daaawno nie byłam na zakupach. Muszę sie wybrać w miasto 🙂
A jak z jakością tych butków? pamietam ze dwa lata temu spodobały mi sie w CCC botki i mierzyłam chyba ze 4 pary i a to szew puszczony, a to przebarwienie, a to suwak zepsuty. Wzornictwo mają fajne, ale jakość?
Może pecha miałam, albo już się coś na lepsze zmieniło?
Wiesz, za 120 zł to na pewno nie będą buty na lata, ale nie są to moje pierwsze z CCC w ostatnich latach, mierzyłam też sporo innych, i wszystkie wyglądały w porządku, w poprzednich przechodziłam 2 sezony. Czyli taka mocno średnia półka, ale bez przypału 😉
Zarowno w deichamnnie jak i ccc sa buty roznych marek i roznej jakosci jedne zaraz sie rozpadna a inne dlugo wytrzymaja mam buty na niskim obcasie z 5 latw lasnie z deichmanna momentami byly bardzo mocno eksploatowane i nadal sie trzymaja podbnie rzymianki na obcasie 3 rok i tez sie trzymaja🙂
Dlaczego, dlaczego, dlaczego , dlaczego mam tyle cholera jasna butów na jesień i zimę. DLACZEGO ??

ps- kupiłam  😡, obiecuję sobie, ze to OSTATNIE BUTY AŻ DO KOLEJNEGO LATA !!

tunrida - nie potrzebne sprzedaj na allego , teraz taki okres ,ze pojdzie wszystko  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się