Właśnie wróciłam z nowymi kozakami z Kazar-u (Kazar-a?). Jednak cierpliwość popłaca i zamiast 800zł zapłaciłam 550zł. Nieskromnie powiem, że są śliczne. 💘 Stare kozaki, które nosiłam 9 lat 🤔 wylądowały w koszu.
JARA ja jakoś nie mam problemu z tym czy buty które mi się podobają są bardziej męskie czy może jednak bardziej damskie. Właśnie często podobają mi się męskie modele, a szkoda bo często nie ma rozmiarówki. Lubię za to jak jest pełna rozmiarówka to wtedy kupuję dwie takie same pary jedną dla mnie a drugą dla nie-męża 😁
Dobra, one mi się strasznie podobają, ale czy nie macie tak, że ten model honey w noszeniu nie jest zbyt wygodny? Mam dwie pary no i zakładam je na krótki okres czasu, nie odważyłabym się w nich pójść np. na maraton po sklepach na cały dzień 🤔
hanoverka, ja miałam i wręcz przeciwnie, jedne z wygodniejszych trampek! Bardzo podobał mi się ten patent z wybrzuszeniem w podeszwie w miejscu podbicia.
Dramko, nie chce Cie zmartwic, ale te wool nie ciesza sie za dobra opinia.. jesli masz mozliwosc wycofania sie z tego zakupu, to lepiej troszke dolozyc i upolowac jakas starsza wersje, bez dopisku "wool" . Ja sama mam m.in. angels'y i kocham je miloscia wielka a one sie odwdzieczaja i po 2 latach wygladaja naprawde super, czego, obawiam sie, nie bedziesz mogla powiedziec o wool'ach..
Dramko, nie chce Cie zmartwic, ale te wool nie ciesza sie za dobra opinia.. jesli masz mozliwosc wycofania sie z tego zakupu, to lepiej troszke dolozyc i upolowac jakas starsza wersje, bez dopisku "wool" . Ja sama mam m.in. angels'y i kocham je miloscia wielka a one sie odwdzieczaja i po 2 latach wygladaja naprawde super, czego, obawiam sie, nie bedziesz mogla powiedziec o wool'ach..
Ja nie jestem zainteresowana..obecnie poluje na kalosze hunter 😎
laga - chodzi Ci o air maxy ? Mam 3 pary dziewięćdziesiątek i nie znam wygodniejszych butów. Bywało tak, że miałam je na nogach od rana do późnej nocy. Chodzę na co dzień, biegam, gram i generalnie są to buty do wszystkiego jak dla mnie 😉 Odradzam tylko model z siatką bo strasznie szybko się brudzą i niszczą w porównaniu do tych całych ze skóry.
zobacz w Factory Outlet , tam możesz znaleźć trampki nawet za 90 zł. Ja raz znalazłam Conversy w Tk- maxie w Malcie za 130 zł i raz też dorwałam za 119 w Diverse w Plazie. Odradzam takie miejsca jak Browar, deptak bo tam przepłacisz i to dużo 🙂.