Że trzeba przemyśleć dobrze kto, do czego i na jaką okoliczność ma je założyć. Trzeba by się ubrać tak, by nie było kiczowato. Bo buty są na granicy kiczu.
ja mam jedne reeboki białe i są w miarę czyste, łatwo się je czyści, więc jeszcze jakoś wyglądają, a tyram je niemiłosiernie, bo to moje ulubione buty 💘
Ja uwielbiam różne dziwne, ciężkie buciory i niestety zmartwię cię, ale one wszystkie zabijają ceną. Są robione ze skóry, często metalowe wkładki wewnątrz, a wszelkie dziwactwa na nich, to tylko dodatkowa praca dla producenta. Więc i cena w górę. Ja przynajmniej nie widziałam jeszcze ciężkich, porządnych buciorów tanio. 🙁 Nieporządnych też nie widziałam.
Ja też szukam buciorów, a nie bucików, z tym, że moje za nic nie mogą być ciężkie, bo moje stawy kolanowe tego nie zniosą. W październiku w deichmanie kupiłam moją bucikową miłość, która już w styczniu zaczęła się rozłazić i oddali mi pieniążki. Wszystko fajnie, tylko ja nadal tęsknie za tamtymi butami 🤔wirek: i nigdzie nie mogę znaleźć podobnych 😕
Kastorkowa widzialam na zywo i powiem, ze troche przykuwaja uwage, ale mimo wszystko mysle ze na zdjeciu wygladaja lepiej niz na nodze. takze dla mnie nie zrobimy takiego szalu na zywo. takze nic nie tracisz :P
honey- firma River Island puszczała ostatnio różne buciory ( a także np Fly London) i te ich buciory są BARDZO leciutkie. Aż dla mnie za leciutkie. W noszeniu wręcz jak kapcie. Ale niestety...cena nie jest niska. Portfel kwiczy i wywraca się na drugą stronę. 😉 Fakt, że NIE rozwalą się tak szybko jak te kupowane w deichmanie i jest to inwestycja na długo, bo jakość jest rewelacyjna, ale kasa....
Szukam wysokich, ale w miarę stabilnych butów na imprezę. Myślałam o litach, ale nie mogę się przekonać- mam wrażenie, że będę w nich wyglądała jakoś dziwnie. Macie jakieś inne pomysły na takie buty? Co myślicie o litach?