Aaaaaaaaaa..... źle ze mną 😜 W czerwcu będę świadkową na ślubie siostry i już myślę o sukience i butach i co? Dzis jak byłam w sklepie pierwszy raz w życiu mój wzrok przykuły prześliczne, fuksjowe szpilki! No po prostu cudowne... Chyba czas się przekonać 😎
Kurka, naprawdę mam już szczerze dosyć glanów... Jak ja pragnę skórzanych czarnych szpilek/obcasów za kostkę.... Wielbiłabym je pod niebiosa i spała z nimi w łóżku 🙄
troche tak 😀 chociaz ja nie mam ani gdzie w takich butach chodzic, ani do czego zalozyc 😉 chociaz moze jakbym miala buty, to potem poszloby juz z gorki 😉 ale naprawde sie boje, ze bym sie zabila na pierwszym kroku, nie chadzam na obcasach, wiec to dla mnie zupelna nowosc
Dzięki 😁 Zobaczymy co na to latem moje stopy... Niestety obydwie bardzo dotkliwie zdeptał mi koń i gdy jest gorąco powoduje to spory ból... W zeszłym roku miałam zdeptaną tylko jedną, ciekawa jestem jak będzie w tym po dobiciu drugiej 🙄 Szczególnie, że już czuje, że cos z nią nie tak bo nie moge jej za mocno napiąć itd 🙁 No ale nic, te buty mnie zachwyciły i chyba je kupię 😜 Szkoda, że z kiecka nie idzie tak łatwo 😤
Nav- przyzwyczaiłabyś się 😉 Ja kiedyś miałam problem w chodzeniu w 6cm, ale teraz jak zmienię buty 11cm'owe na te 6 czy 7 to czuję się jak w adidasach prawie 😉 a jak sylwetka od razu inaczej wygląda!
szepcik - szczególnie jak jest się świadkową pięknej panny młodej 😎
Te co mi się spodobały tak właśnie z 6cm miały i na więcej narazie na pewno się nie skuszę 🙂 Z moimi nogami zabiłabym się w innych albo co najmniej orła wywinęła pod ołtarzem 😂
Daniela jak sobie poćwiczysz, to na pewno nie będzie źle. Wystarczy, jak zaczniesz chodzić w takich butach po ulicy, jak się ociepli - wiesz, na spacer do parku czy do kina, bo na ulicy to jednak zupełnie coś innego niż w domu na dywanie 😉 Ja się uczyłam chodzić na obcasach po domu, i jak na ulicę wyszłam (akurat byłam umówiona do teatru) to tak mi nagle koszmarnie szło, tak powoli szłam, że po chili musiałam je ściągnąć i biec na bosaka, bo bym się spóźniła na spektakl 😁
Ta podeszwa wygląda niebezpiecznie cienko jak na obecną odwliż 😁 Ale sam but fajny, tylko dla mnie taki typowo wiosenny gdy już nie leje deszcz i nie stoją kałuże 👀
Eeee tam... Suche są zarąbiste - fakt, ale jak fajnie mieć świadomość, że jak się przemoczą, to w domu czeka jeszcze kilka-kilkanaście innych par 😁 A jak cudownie mieć tę świadomość niosąc do domu kolejne ^^ Zwłaszcza te okazjonalne...