Mia, hanoverka dzięki!
Epikea ja mój budżet miesięczny planuje tak kon+mieszkanie+buty. a cała reszta dostosowuje się do tego (w sumie głównie do butów) 😡
ovca ja w "ulubionych" w zakładce "do kupienia" mam chyba połowę strony baldowskiego 😂 kasy i czasu mi nie starczy, żeby wszystkie te buty zgromadzić.
Kampari tak jak Scottie mówi- z nimi się nic nie dzieje. To jest jakość jakich mało. Poważnie, za każdym razem jak kupuję Baldowskiego i wyciągam buty z pudełka, to szczęka mi opada z wrażenia- nie tyle ze względu na wygląd, ale własnie ze względu na wykonanie.
yegua o, wypraszam sobie. To wszystko wina Scottie, bo to ona pierwsza pokazała w tym wątku Baldowskiego. A ja potem się zaraziłam i tę zarazę usilnie przekazuję dalej 😎
sienka o, nawet nie wiedziałam, że w TK Max mają buty B. Widziałam je tylko w Fashion House w Piasecznie, ale uwaga, w cenach wyższych niż w internetowym sklepie Baldowskiego 🤔
i tak btw. za kolejną wypłatę kupuje te kozaki. tylko jeszcze kolor muszę wybrać (są czarne, rude, szare i cappucino). Byle do wypłaty 🏇