Pursat, faktycznie, teraz sie przyjrzałam i rzeczywiście są trochę inne, ale moje na nodze marszczą się podobnie do twoich i generalnie są bardzo podobne 😉 Mnie też się strasznie podobają 😜 Do sklepu weszłam z zamiarem kupna butów na obcasie, ale te się na mnie rzuciły niemalże 😁
Korsik, owszem, czubek jest wąski. Nie mam niestety żadnych zdjęć, nie wiem kiedy uda mi się zrobić, ale na nodze są bardzo podobne do czarnych kozaków Pursat, jeśli ci to pomoże :kwiatek:
Takie buty są fuj, ale facetom się podobać nie musi - ważne, żeby kobieta dobrze się czuła w tym, co na siebie zakłada, choćby to był najdziwniejszy ciuch czy but. 😉
yegua jak ktoś ma 16 lat to może nie jest to dla niego wymarzone obuwie, ale jak ktoś ma np 26 to uważam, że jest bardzo dobre- proste i eleganckie, idealne do pracy. Tylko ta czerwona podeszwa moim zdaniem je oszpeca 🙄
edit: napisałam posta i dopiero spojrzałam w profil, ile masz lat 😡 akurat trafiłam.
nie wiem czy Twój post był kierowany do mnie, ale to czy mam 13,15 czy 26 lat wcale nie muszą mi się podobać 😉 też zależy do czego yegua chciałaby je użytkować.
emade a masz 16? haha ale ja dzisiaj trafiam z wiekiem 😁 nie wiedziałam.
Chodziło mi o to, że buty to nie tylko kwestia gustu, ale również czynników zewnętrznych- nie wyobrażam sobie osoby idącej do pracy w Emu czy wysokich Nike(oczywiście mówię tu o pracy w biurze itp, nie przy koniach czy na powietrzu), tak samo jak kiedy byłam w gimnazjum denerwowały mnie panny biegające po szkole w sandałkach na szpilce.
smarcik, hehe, już właściwie prawie 27 :P Są bardzo wygodne, ale po cholerę podrabiają podeszwę LOUBOUTIN'a...!?! Już od dłuższego czasu szukam czarnych, prostych szpilek-10cm, wygodnych i do 250-300zł (do żakietu, czarnej sukienki itp). No i znaleźć nie mogę.
a propos martensów- odbiegając od tematu szpilek- poszukuję jakichś butów w typie martensów, glany mam ale chciałabym coś lżejszego. Na oryginalne martensy aktualnie mnie nie stać, więc szukam ich tańszego odpowiednika 😉 niekoniecznie ze skóry. Spotkałyście się może z czymś w tym stylu?
emade - ja mam Honeye, i te białe i te z kołami. Polecam, dość szybko się brudzą, ale po praniu w pralce są jak nówki. Moje trzy pary trzymają się już drugi rok i dalej wyglądają ok.