Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Mnie się bardziej podoba druga wersja  🙂
Mi również. 🙂
A mi pierwsza. : P
druga  😜
Załóż jeden tak, drugi tak.  😁
hahahahah rozwaliłas mnie  😂 😂

czy to te deichmanowe  😜 ? w poniedziałek lecę obczaić!
druga wersja lepsza według mnie.  🙂
emade, druga 🙂
Co to za buty ?
jeśli o wygodę chodzi to mnie zaskoczyły iron fisty niezmiernie. są mega wygodne. jedyne do czego trzeba się przyzwyczaić to to, żę ma się jednak te 11 cm więcej (w moim przypadku osiągam w nich spektakularne 169cm ), no i to, że platforma nie jest idelanie płaska i pierwsze wrażenie jest takie, że zaraz walnie się na nos 😀 ale spoko trwa to tylko chwile i jest niebolesne.

kolejna rzecz, to to, że trudno od nich wzrok oderwać i trzeba uważać, coby w coś nie wleźć 😁 😁 😁

POLECAM wszystkim

mi te cekiniaste też się strasznie podobają  😍
exploited, a gdzie je kupiłaś?🙂
ne ebayu angielskim 🙂
Genialne te iron fisty! Są do dostania gdzieś w Polsce?

A widział ktoś może w jakimś warszawskim sklepie takie futrzaki:
http://allegro.pl/wysokie-kozaki-ocieplane-eskimoski-wiazane-tu-37-i1375684826.html
w cenie do 100zł? Potrzebuję za kilka dni takich futrzaków do "ciurania" i boję się, że z allegro mogą nie zdążyć dojść....
Libella,
zajrzyj do 'chinoli', albo do miejsc gdzie sie poprzenosili kupcy z pl.defilad czyli np do Landu przy metrze Sluzew🙂
Kasska niezły pomysł... wpadnę na Marywilską 😉
slusznie, tam jest tego mnostwo 🙂
emade, druga 🙂
Co to za buty ?

buty-moja miłość, wczoraj zaliczyły pierwszą impreze i są wygodne jak na taką firme ale przemokły niestety 🙁
kupione w Stradivarius

musze je miec po powrocie do Polski..
emade dwójka!  😀

czy to te deichmanowe  😜 ? w poniedziałek lecę obczaić!

to te buty o których pisałam stronę wcześniej!  😍 Na zywo są o wiele piekniejsze. U nas juz tylko 38 zostały 🙁

prosze nie cytować zdjęć 🤦
kaktus co to za buciki?  😉

yga 'u nas' czyli w którym dajśmanie?  😉 chyba się na nie skuszę, potrzebuję 39  😁
Biała Podlaska. Też chyba się skuszę i kupię rozmiar mniejsze 🙄 bo są śliczne i b.ładnie na nodze wyglądają.
ah, bo już się bałam, że w Lublinie  😉 świetne są  😜
Gdzie kupię takie buty, tak do 400zł, uwaga - nieprzemakalne? Mogą być bardziej drapowane, chodzi mi mniej więcej o styl.

buty Pursat, wybacz, że się nimi posłużyłam ;p
Kaktus, co to i skąd! piękne!
tylko ta szpileczka taka wąziutka...
Jeszcze są ładne różowe z czarnymi gumkami  😜 Ale zostały 40 i 41 🙁
i zwykłe morskie.

Kaktus, skąd ? 😜
kaktus piękne, ale bardzo ciężko się w takich butach chodzi 😉
Ubrałam raz w Zarze identyczne brązowe szpilki i przez tą 'okrągłą' podeszwę po dwóch krokach prawie bym zaliczyła glebę 🙄

Od dłuższego czasu szukam brązowych butów wiązanych, na płaskiej podeszwie, z zamkiem z boku, zamszowe. Coś w tym stylu tylko mniej masywny przód. I nigdzie nie moge znalezc, ani w miescie ani w necie? pomożecie?

kaktus piękne, ale bardzo ciężko się w takich butach chodzi 😉
Ubrałam raz w Zarze identyczne brązowe szpilki i przez tą 'okrągłą' podeszwę po dwóch krokach prawie bym zaliczyła glebę 🙄

Faktycznie, troche się w takich leci do przodu 😉 Ale wszystko to kwestia przyzwyczajenia. Ja juz w swoich smigam normalnie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się