a ja kocham moje nowe emu angels, przezyly juz sniegi, wyprawe do Dublina i tamtejsze roztopy, sa cieplutkie, mega wygodne, najchetniej bym w nich jeszcze spala 😜 😍
incognito, mam te same 🙂 ja nie narzekam, ale używam ich tylko przy minusowych temperaturach. Przy roztopach najlepiej sprawdzają się moje DC za kostkę.
incognito, ja raz wzięłam, ale załowałam, bo miałam wody po kostki :P na jednym mam duży zaciek z soli, postaram sie to jakos usunąć. Nie spodziewałam się, że będą trwałe, więc nie jestem zawiedziona 🙂
Lovely , dzieki :kwiatek: moje kupilam w Irlandii, ale takie same, bezowe masz w butyk.pl i to w fajnej cenie http://www.butyk.pl/towar.9073.Kozaki_EMU_ANGELS_LOW_W10086.html edit.wlasnie doczytalam ze w butyku chesnut wyprzedany, ale kwestia czasu i znowu tam beda..
Czy ktoś bylby tak mily i mógł tutaj wypisać kilka fajnych, polecanych i sprawdzonych, polskich sklepów internetowych z buciszami? Coś w stylu shaffa, butyk etc 😉
a ja dzisiaj mierzyłam czerwone "zamszowe" szpilki na platformie, za całe 69zł 😁 nie wiem czy się na nie nie skuszę, bo zawsze chciałam takie wysokie buty, a nie chcę wydawać dużo pieniędzy bo i tak pewnie założę je raz czy dwa 😉
I ja witam w klubie wąskołydkowiczów - tyle, że ja to już pod hardkor podchodzę, bo w łydce mam... niecałe 30 cm. ;] Moje tegoroczne poszukiwania kozaków przypominały wręcz wojnę, wygrałam bo znalazłam prawie idealne, mimo że cena - mnie deko zabolała -.-
A idealnie idealne też widziałam, w gino rossi... Niestety, już bardzo, bardzo poza mym zasięgiem finansowym.
No to rzeczywiście hardkorowo! ja niewiele ponad 30, koło 33, ale wiadomo, że but musi być trochę szerszy, ze czasem noga puchnie itp. Ja "swoje" widziałam w prima moda.... w dodatku bardzo ładne i z dobrą wysokością! szok...
Nie pracuję. 😉 Na razie tylko studiuję i ku zdziwieniu wielu osób, zdarza mi się biegać w takich szpilkach po moim kochanym AWF-ie. 🤣 Bojkotuję dres i sportowe buty. 😁 + oczywiście imprezy i takie tam, wtedy obcasy obowiązkowo. 😉