Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

a ja kocham moje nowe emu angels, przezyly juz sniegi, wyprawe do Dublina i tamtejsze roztopy, sa cieplutkie, mega wygodne, najchetniej bym w nich jeszcze spala  😜 😍
Donia Aleksandra na allegro też można kupić Louboutiny w dobrej cenie, podobnej do tej, aczkolwiek nie ma pewności, czy są oryginalne 😉
Moje podróby emu z coloseum w galerii dominiskanskiej wyglądają juz jak....no nie wyglądają i nie grzeją specjalnie.
Pursat gdzie dokladnie? Chyba slepa jestem, ale normalnie nie widze
incognito, mam te same 🙂 ja nie narzekam, ale używam ich tylko przy minusowych temperaturach. Przy roztopach najlepiej sprawdzają się moje DC za kostkę.
welcome to www.louboutinsale.com

Shipping :Free Shipping , 7 - 12 Days To worldwide.       

No sale tax, Buy now, save up to 75%!

Oczywiście, że na allegro nie są oryginalne. Nie ma opcji, żeby buty za 700 zł takie były. 😉
Graba- mi niestety sie zeszmaciły,bo na ciape je brałam-mój błąd 🙄
incognito, ja raz wzięłam, ale załowałam, bo miałam wody po kostki :P
na jednym mam duży zaciek z soli, postaram sie to jakos usunąć. Nie spodziewałam się, że będą trwałe, więc nie jestem zawiedziona 🙂
do skórzanych butów polecam ANTYSÓL zeby nie robiły się zacieki, wyprobowałam i elegancko schodzi 🙂
sanna- piękne! gdzie kupowałaś? marzą mi się takie tylko beżowe albo model barossa  🙂
Lovely , dzieki  :kwiatek: moje kupilam w Irlandii, ale takie same, bezowe masz w butyk.pl i to w fajnej cenie  http://www.butyk.pl/towar.9073.Kozaki_EMU_ANGELS_LOW_W10086.html
edit.wlasnie doczytalam ze w butyku chesnut wyprzedany, ale kwestia czasu i znowu tam beda..
Czy ktoś bylby tak mily i mógł tutaj wypisać kilka fajnych, polecanych i sprawdzonych, polskich sklepów internetowych z buciszami? Coś w stylu shaffa, butyk etc 😉
Ok. Bylam dzisiaj jeszcze raz w innym Deichmannie i ostatecznie kupilam te:

Sa na prawde super eleganckie i jestem szczesliwa.  😀
Anka są świetne!  😜

a ja dzisiaj mierzyłam czerwone "zamszowe" szpilki na platformie, za całe 69zł  😁 nie wiem czy się na nie nie skuszę, bo zawsze chciałam takie wysokie buty, a nie chcę wydawać dużo pieniędzy bo i tak pewnie założę je raz czy dwa  😉
W dajśmanku są jedne piekne czerwone szpile za 69,-, z motywem węża na obcasie czy platformie (nie pamietam dokladnie), zakochalam sie w nich  😜
smarcik

jedyne, ktore mi do lydki przylegaja...  😵 wszystko inne tak szerokie jest, ze praktycznie 2 lydki wsadzic moge 😉
yga w takim razie po świętach robię najazd na dajśmana  😁 przy okazji może wezmę się za szukanie sukienki na studniówkę  🤣
fajnie jest być ślepym 😁
Anka, witam w klubie za wąskich łydek. mam ten sam problem- znalazłam jedne prawie idealne buty (idealne na spodnie), ale poza zasięgiem finansowym...
I ja witam w klubie wąskołydkowiczów - tyle, że ja to już pod hardkor podchodzę, bo w łydce mam... niecałe 30 cm. ;]
Moje tegoroczne poszukiwania kozaków przypominały wręcz wojnę, wygrałam bo znalazłam prawie idealne, mimo że cena - mnie deko zabolała -.-

A idealnie idealne też widziałam, w gino rossi... Niestety, już bardzo, bardzo poza mym zasięgiem finansowym.
No to rzeczywiście hardkorowo! ja niewiele ponad 30, koło 33, ale wiadomo, że but musi być trochę szerszy, ze czasem noga puchnie itp. Ja "swoje" widziałam w prima moda.... w dodatku bardzo ładne i z dobrą wysokością! szok...
moje iron fisty 🙂
niestety nie na nodze. nie ma mi kto fotek zrobić

one są czadowe 😜 jak z wygodą ?

Podobają mi się jeszcze strasznie te iron fisty
[img]http://img02.allegroimg.pl/photos/oryginal/13/72/09/16/1372091653[/img]
Bardziej od tego jakie są na zewnątrz podoba mi się wkładka! 😜
Pursat tak patrzę na Twoje zdjęcie w "zdjęciach re-voltowiczów"- gdzie Ty chodzisz w takich butach? zawsze mnie to zastanawiało  😉
Pursat- dołączam sie do pytania smarcik masz tyle ładnych bardzo wysokich butów i gdzie Ty je ubierasz?Do pracy?

Proszę o polecenie niedrogich,nieprzemakajacych kozakow lub innego typu zimowych butów...
Gdzie najlepiej i najtaniej można kupić iron fisty? Są czadowe : D
Nie pracuję. 😉 Na razie tylko studiuję i ku zdziwieniu wielu osób, zdarza mi się biegać w takich szpilkach po moim kochanym AWF-ie. 🤣 Bojkotuję dres i sportowe buty. 😁 + oczywiście imprezy i takie tam, wtedy obcasy obowiązkowo. 😉
babki, pokażcie proszę te czerwone szpilki na zdjęciu
Dziewczyny która wersja bo się zdecydowac nie mogę  😂

dodam że w wersji 1 stabilniej troche sie czuję
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się