Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Kocham Baldowskiego nad życie i faktycznie w moich 13 cm chodzi się jak w kapciach. Normalnie mam 174 cm wzrostu, a w połączeniu z tymi szpilkami świat wygląda zabawnie z takiej perspektywy 😉

Scottie  jak faceci reagują na Twój wzrost ?
tulip, szczerze mówiąc to nigdy mnie to nie interesowało. Mój chłopak ma 192cm, więc nawet w szpilkach jestem od niego niższa, ale czasem mówi, że dziwnie sie czuje, jak jestem taka wysoka. Koledzy proszą, żebym stawała niżej od nich (np. na ulicy, oni stają wtedy na krawężniku, schodku albo na jakimś murku) albo przesadnie się prostują, bo też się dziwnie czują podczas rozmowy. Trochę mnie to śmieszy, ale mam to w nosie 😉 sama się ze sobą dobrze czuję i wiem, że nie zrezygnuję z chodzenia w szpilkach, nawet, jeśli zmienię faceta i będzie wtedy niższy ode mnie.
ja mam 180cm i zawsze w szpilkach chodzę 😉 i mało kto z otoczenia ma z tym "problem", faceci tez nie.

Gdzie w krk mozna dostac te buty Baldowskiego? nie wiem czemu nigdzie ich nie spotkalam lub nie zwrocilam uwagi na nie.

Ja mogę potwierdzić tylko jakość butów od Ryłki 😍 mam wiele par, mogę przejść milion sklepów w poszukiwaniu butów, a i tak kończy się na ryłce- śliczne, super jakość (jedne czarne, zimowe kozaki na wysokim obcasie noszę juz drugi sezon, zamek się trzyma super, skóra świetna, ciepłe, tylko obcas się u dołu trochę zdarł, ale to mea culpa, nie szanuję ich, prowadzę samochod, biegam i nie oszczędzam), nie powydziwiane a z klasą (uniwersalne do wielu kreacji). Buty zimowe są naprawdę zimowe. No i najwazniejsze- zawsze mają czterdziesty pierwszy rozmiar kajaka 😁.
Ostatnio kupiłam buty w quazi, super-śliczno-najmodniejsze, naprawdę ładne, cena mega niska w porowaniu z innymi butami tego typu i moze z poltora miesiaca wytrzymaly. Do tej pory nie mogę odżałować, ze się na nie skusiłam.
DanceOfDevotion, Baldowskiego chyba tylko w sprzedazy wysylkowej dostaniesz. Ja sie przynajmniej z nim nie spotkalam w zadnym sklepie, nawet takim "bazarkowym".
Edytka jakie Kamiki zakupilaś?
Pochwal się proszę!

A ja kolejnego dnia nie wytrzymam bez solidnych butów.. Kopie w necie w poszukiwaniach...
Model Sutton w kolorze Taupe 🙂 rozważałam jeszcze Basel Lt Grey
W ciągu kilku dni powinnam mieć je u siebie- póki co jeszcze podróżują po Stanach
Trace cierpliwość.... czy znajdą się na allegro klasyczne czarne platformy BEZ CZERWONEJ PODESZWY ?! Ja nie wiem co to jest za szał na podróby. Albo czerwona podeszwa, albo "sexy dżeciki niciki, koroneczki pi*deczki" przekopuje te aukcje i juz nie mam siły  🙄  Czy wy tez macie takie odczucia?
Graba.  jutro ma być kurier i emutki będą u mnie- wstawię zdjęcie.
Dziecięce emu wallaby hi chestnut. 🙂 za 379,90.
Trace cierpliwość.... czy znajdą się na allegro klasyczne czarne platformy BEZ CZERWONEJ PODESZWY ?! Ja nie wiem co to jest za szał na podróby. Albo czerwona podeszwa, albo "sexy dżeciki niciki, koroneczki pi*deczki" przekopuje te aukcje i juz nie mam siły  🙄  Czy wy tez macie takie odczucia?

jes Olga, takie same odczucia tylko ja akurat odnosnie zwyklych,czarnych kozakow bez tych wszystkich pi*deczek, ktore chyba nie sa produkowane ale ktos je sprytnie ukrywa
Strucelka- nie ślizgasz się w tych crocsach?

Szukam jakiś ciepłych do biegania do roboty, bo czekanie godzinę na pociąg w moich obecnych kozakach nie jest z byt miłe.

Emu i Sorele odpadają głównie ze względu na cenę, więc szukam czegoś tańszego.

Czy któraś z Was miała do czynienia z butami firmy Wójcik? Znalazłam takie - http://www.maneo.010.pl/~anna/wojtylko1.jpg Cena super tylko zastanawiam się jak z jakością, bo jak kolejne buty maja mi się rozwalić po miesiącu noszenia to ja dziękuję  👿

Chyba, że polecicie coś innego, tak mniej więcej do 200zł? 👀
ja juz pisałam POLECAM rubber duck ! sa fenomenalne ! http://allegro.pl/listing.php/search?sg=0&string=rubber+duck&category=1469

http://allegro.pl/sniegowce-ocieplane-futerkiem-nowe-rozm-37-i1363236724.html  kolesiówa nie wie co ma  😁 kupilam u niej te rubbery sa oryginalne a pna nie wpisala nazyw bo sie nie zna

a te wójcik , to wygladaja na strasznie tandetne i ten klej , moim zdaniem zaraz ci sie rozwala  😉
Naciau - właśnie tez mnie trochę ten klej odstrasza. Te co wstawiłaś cenę mają ok, ale szczerze mówiąc niezbyt mi się podobają. Wolałabym coś innego 🙂
moim zdaniem sa orygonalne i jedyne w swoim rodzaju  😉 😉 juz nie mowiac o cieplocie  😍
Horciakowa, jedź do decathlonu- mają na prawdę super śniegowne, ciepłe i w przystępnej cenie.
Horciakowa niee, raczej nie 🙂 choć fakt, że najlepszą podeszwę mają... termobuty 😂

Tymczasem już przez tydzień morduję moje botki z Zary i są... genialne 😜 Chyba mam kolejne ukochane buty 💘 Muszę je obfocić, co by Wam pokazać 🙂
oo dzięki Carmen, dokładnie takich jak te drugie szukam  :kwiatek:

mały offtop, kocham takie aukcje http://allegro.pl/item1359591807.html
cieciorka - dzięki  :kwiatek: A mają może sprzedaż wysyłkową? Przejrzałam właśnie stronkę i znalazłam dwie pary, które mi się spodobały, ale niestety nie ma ich w poznańskim sklepie.

Horciakowa niee, raczej nie 🙂 choć fakt, że najlepszą podeszwę mają... termobuty 😂

Ja się wczoraj zastanawiałam czy nie założyć termobutów do pracy, ale chyba trochę dziwnie bym w nich wyglądała 🙂
http://allegro.pl/ocieplane-kozaki-oficerki-szare-futerko-r-39-i1367055870.html - kupiłam dziś takie na mieście 🙂 mega ciepłe 😀

a teraz poszukuję czerwonych szpilek na sylwestra(tak z 6 cm szpilka) 🙂
nosiłybyście takie buty ❓ bo właśnie zastanawiam się nad śniegowcami w tym stylu
A co powiedzie na te ? Do kremowej sukienki z jasnoróżowymi wstawkami ?
jakie cudowne!! skąd one?  😜
Chyba jednak kupie emu  🤔wirek:
equi.dream, boskie  😍 gdzie można takie kupić? 😉
stylowe buciki pl 🙂 i nawet cena przyjemna 🙂 czyli będą ok ?  😅
Tercet za granicą są dość popularne 😉 a przynajmniej były, do czasów emu.
Lekkie i wygodne, ale podeszwa raczej nie na jakikolwiek lód 😁

equi.dream jak najbardziej ok! 😎

Ja ostatnio zmierzyłam sobie obcas w moich botkach z Zary, bo myślę sobie - a, takie akurat są, dobre do latania itp., ale mam w szafie wyższe. Mierzę, a one 8,5cm mają 🤔 nigdy bym nie powiedziała 😁
equi.dream bardziej niż ok 😉
a może miała, któraś z Was takie śniegowce na nogach, bo dość mi się podobają, ale nie mam pojęcia czy są wygodne i praktyczne
a co powiecie na takie śniegowce?  😀

powiemy, ze tutaj były białe sniegowce, ale zdjęcie było za duże, więc juz ich nie ma 😀iabeł:
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się