Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Edytka   :kwiatek:
które brać ? trzecie ?
ostatnie! 😀
Ja bym wzięła pierwsze albo ostatnie, są obłędne.  😜
pierwsze  😜
ostatnie!
ostatnie są obłędne, ale tulip chciała niższy obcas 😉
w takim razie wzięłabym numer 2 lub 3  😀
tulip to na studniówkę? jeżeli tak, to 1.
w przeciwnym razie brałabym ostatnie.

buty Baldowskiego, nawet na tak wysokim obcasie jak z ostatniego linka, są super wygodne. serio, przy niższych Aldo czy IC to, 'wysoki' baldowski wypada jak kapcie  😁
Najładniejsze są ostatnie 😜 W pierwszych nie podoba mi się podeszwa à la Louboutin 😉
Dziewczyny ratujcie!
Szukam CIEPŁYCH butów na zimę i w rzadnym wypadku nie emu bo dla mnie wyglądają jak kampcie i jeszcze nie na obcasie. Przeszukałam wszystkie sklepy w Szczecinie i nie znalazłam nic co by mi się podobało  🙄

zobacz jak pisałam w Quazi mają fajną kolekcje, niektóre modele zrobione z fajnego futra w środku nawet nie wiem jak to określić i ładna kolorystyka 😉

Edytka, ja od dawna choruję na buty baldowskiego są przecudowne  😍 a wstawione przez Ciebie drugie i ostatnie zdecydowanie 😉
zalezy tulip czy szukasz niedrogich i niekoniecznie wygodnych -to w deezee jakies mieli pamiętam, a jeśli wygodne, dobre i też nie tanie to z Baldowskiego sa swietne
Dziewczyny nie na studniówkę, tylko na imprezy.
Kurde ostatnie są poprostu obłędne, tylko właśnie boję się czy ja 172cm przyzwyczajona do chodzenia w 8cm i wówczas strasząca facetów wzrostem dam radę się poruszać w ostatnich ?
Dasz radę, od obcasa odejmij platformę. Tak naprawdę to nie jest wysoka szpilka. 🙂
Hmmmm... Troche pod prad, ale mi sie zadne z tych butow Baldowskiego, wstawionych przez Edytke, nie podobaja...

ale okropna platforma  🤔  jak doklejona...
Ale teraz sporo butow ma takie platformy... Tez mi sie to nie podoba, ale znajac siebie za pol roku moge piac z zachwytu nad takimi 😵
Mam tak samo. 😀 Co do niektórych trendów mam mocno opóźniony zapłon. 😀
Heh, ja wlasnie tez 😀
no tak ale bez przesady jak to wygląda? sama mam z taką platformą ale jest malutka i jak stoisz to jej nie widać, a tutaj jakbys stala na jakimś kołku doczepionym  🤔

znalazłam cudo z Venezii  😜 😜
Edytka, zabiję Cię za te linki. Serio, obiecuję.

Kocham Baldowskiego nad życie i faktycznie w moich 13 cm chodzi się jak w kapciach. Normalnie mam 174 cm wzrostu, a w połączeniu z tymi szpilkami świat wygląda zabawnie z takiej perspektywy 😉

emade, botki są cudowne!
To mój najnowszy nabytek, jestem w nich zakochana. 😍

Edytka, zabiję Cię za te linki. Serio, obiecuję.

sama bym chciała mieć bana na stronę z butami B. za dużo rzeczy mi się tam spodobało  😵
Swoją drogą to dziwne, że w sklepie Baldowskiego takie drogie te buty.

Tu: www.visione.pl jest taniej 🙂 I więcej rozmiarów.

edit: "e" mi zabrakło na końcu 😉
a ja pozostaje nudziarą 😎

czarne szpileczki nine west 😍
Scottie, ten link to do filmikow..
Poprawione 🙂 A jak już tu jestem, to mój ostatni zakup:

http://allegro.pl/1338730750-i1338730750.html

Co prawda nie są ocieplane, noga marźnie, ale przy takich temperaturach, jak teraz da się wytrzymać. Plusem jest to, że są długie- nie marzną mi łydy i kolana. I uwielbiam ich stukot- normalnie jakbym szła w szpilkach 🙂
Pursat, co to za butki? mogłabyś zrobić zdjęcie z boku, na nodze?
ta skórka taka średnia, a na zdjęciach niewiele widać
Buty są z Zary. To skóra naturalna, ale nie jest najwyższych lotów. 😉 Za to jest mięciutka i ładnie się układa na nodze, lubię taki fason luźniejszej cholewki przy butach tego typu. Na taką zimę jak teraz, gdy jest chlapa i syf średnio się nadają, bo skóra jest cienka, podeszwa też. Zainstaluję w nich ciepłe wkładki i może aż tak bardzo nie zmarznę, zresztą mi jest zimno we wszystkich butach. 😉 Mam zamiar w nich chodzić jak nie będę musiała przedzierać się przez zaspy i kałuże. 😉

Na razie udało się mi zrobić takie foto, samojebka więc jestem jakoś pokracznie powyginana. 😉

Bardzo proszę o pomoc w znalezieniu na necie butów takich jak te jeździeckie buty do czapsów (sztyblety?) zakochałam się w nich i śnią mi się po nocach,wczoraj przeszłam cały pasaż grunwaldzki i nie widziałam takich damskich nigdzie.Jedynie na nogach pewnej kobiety ale był taki tłok ,że nawet nie było sposobnosci,aby się bezczelnie dopytac gdzie je nabyła 😀iabeł:

Incognito, moze takie Ci sie spodobaja ? http://kuzo.pl/p/175/170/kasztanowe-sztyblety-stillo-kozaki-botki-sztyblety.html
zamówiłąm emukapcie.... 😅 😅
rozmiar 35, model dziecięcy= normalna podeszwa, uf...
czekam az przyjda i modle sie zeby byly dobre.
Seksta, pokaz jakie! za ile? ;-)
Czy któraś z Was zna buty firmy Kamik ?
Poszukując śniegowców natknęłam się na tą firmę.
Na Sorele mnie nie stać niestety.

Ale muszę kupić jakieś ciepłe na zimę bo zamarznę...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się