Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

Mam wielka nadzieje, ze bede w Polsce w styczniu  😉 .. ale to niestety nie jest pewne, wiec nie moge nic obiecywac 🙁
Juz czytalam w innym watku o planowanej podrozy (btw Lili, gratuluje! :-) ), ja bede w Polsce pewnie nie wczesniej niz pod koniec marca i to jak dobrze pojdzie :-( , wiec pewnie zobaczymy sie w jakiejs nieokreslonej przyszlosci  🙁
sorki za  🚫
Właśnie dostałam smsa od kolegi:
Bo z butami zawsze tak jest, że jak mam hajs to nie wiem jakie kupić, a jak wiem jakie kupić to nie mam hajsu  😎

Czyli to nie tylko kobiety mają takie problemy, ufff
zdjęcia wam wstawię jutro, nie wiem gdzie mój czytnik kart :/
sanna
a jak rozchylisz klaczki futerka, to co masz ? skore czy siateczke materialu

ufff, mam skóre, tzn wydaje mi sie ze to skóra, bo kudłów tyle , że dogrzebac sie nie mogę.
jestem okrutnie zadowolona z emu zimą - cieplutko jest! Mi, zmarźlakowi.
nawet teraz jak brodzę w tej kupie brei pośniegowej, jest ok.
tylko te zacieki po soli...
czy ktoś posiada zestaw firmy "emu" do pielęgnacji emu?
no to ja Ci tych emutkow zazdroszcze..
Pursat obłędne!!! 😜 wzorowane na butach Christiana Louboutin'a? 💘
Ja jak pojadę do NY to mam zamiar kupić sobie jego czarne szpilki, nawet gdybym miała głodować przez tydzień! 😜
Tak, podróby Louboutina. 😉

Tu jeszcze jedno foto poglądowe:
No to Strucelko nie iwem ile ty wydajesz na jedzenie w ciągu tygodnia  🤣  Mi dzisiaj moje emu przemokły.. jestem załamana, przemokły i tak nasiąkły że chodziłam jak w dwóch wielkich ciezkich baniach
Gdzie w POZNANIU albo w sklepie internetowym kupię emu bronte hi model ZESZŁOROCZNY- czyt. grubsza podeszwa a nie to badziewie emu wool.
Błagam o pomoc bo byłam chyba we wszystkich stacjonarnych sklepach i lipa....albo emu wool albo z grubszą podeszwą ale rozmiar 40,41,42 a ja potrzebuję....35/36, 36..... 😵 😵
Czym się różnią Emu bronte z metkami „Emu wool” od innych butów na których jest tylko metka „Emu”?

Emu wool to tańsza linia butów, w których wyściółkę stanowi strzyżona wełna merynosów doklejona do wierzchniej skóry wyprawionej na zamsz.

W Stingerach sprawa wygląda tak, że wewnętrzną warstwę stanowią skórzane buty z naturalnym włosiem owcy. Na zewnątrz jest druga warstwa skóry.

Czyli jednak buty sa prawdziwe 😉
Czyli jednak buty sa prawdziwe 😉

To od początku nie ulegało wątpliwości, dostałam milion metek, pudełko, nawet ten papier w który były zawinięte buty w pudełku ma wszędzie napisy emu, te papierowe wypuchadła które były w butach mają wszędzie napisy emu no i mam książeczkę o emu 🙂
No ja juz w swoje troche zwatpilam  😁
Przetestowalam dzisiaj swoje pierwszy raz przy -5 i bylo mi za goraco w stopy przy szybkim marszu 😉 mila odmiana po conversach  😉
Laski o małych stópkach (≤36)
Emu Wallaby - są to dziecięce wersje stingerów. Gruba, 'stara' podeszwa i futro w środku. Wersja Hi kosztuje poniżej 400 zł.
http://www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/EMU-WALLABY-HI-KIDS.html tutaj akurat rozmiaru nie ma, ale dużo zdjęć
http://allegro.pl/buty-emu-wallaby-lo-z-naturalnym-futrem-cieple-36-i1359149006.html wallaby Lo 36
Występują chyba tylko w 2 'normalnych' kolorach - czekoladowe i rude. Potem dla większych hardkorów są też różowe😉

Pursat - buty rewelka! Nawet nie wiesz babo jak Ci zazdroszczę nóg i tych wszystkich szpilek 👿
Pursat, i gdzie w nich pierwszy raz wyskoczysz? Pochwal się jak już 'zaliczą' jakąs imprezę, a publika zrobi WOOOOOOOOOOOW 😀
Pursat patrz co znalazlam  🏇
http://www.louboutinsale.com/index.php
Taniej niz na allegro 😀 i free shipping.

A za te bym mogla zabic 😜
Posiadaczki soreli - gdzie zamowie w internecie? Chodzi mi o jakichs sklep gdzie bylby spory wybor, bo te co znalazlam to po kilka par jedynie...
A mnie ciągnie do takich Wranglerów 😀
Pozatym, muszę sobie kupić jakieś adidasy/conversy i nie mogę się na nic zdecydować 😀

Waszym zdaniem - kiedy nastolatce wypada kupić pierwsze wyższe buty? (tak aby nie wyglądało to dziwnie 😀) Wiem że nie można tego tak poprostu powiedzieć, ponieważ każdy wygląda inaczej, ale wasze przemyślenia/ zdanie chętnie poznam 🙂
EMUCIAPCIE !  😍
Spodnie to typowe "podomki" więc się nie smiac 😉

maracuja, dzięki, szczerze mówiąc to też lubię swoje nogi i swoje szpile, ale już za dużo się ich robi, a mam na oku dwie kolejne pary. Na szczęście brak kasy na razie zatrzymał mój zakupoholizm, więc w najbliższym czasie stop zakupom 😁. 😉 Jednak nie mogłam sobie odmówić kupna jeszcze jednych kozaków... 😵

emade, tego jeszcze nie wiem, póki co patrzę sobie na nie i czasem przejdę się po domu. 🤣 Na pewno zdam relację jak wyjdą do ludzi. 😁

zima, nie pokazuj, nie pokazuj. 😁 😜 🤬
Ja dzisiaj popatrzyłam sobie na Emu na żywo w sklepie no i kurcze...jednak chyba mi się nie podobają...takie papucie🙁
Wizja- czytanie nie boli cofnij się o jedną lub dwie strony 😉
[quote author=D+A link=topic=8215.msg802007#msg802007 date=1291843819]
Ja dzisiaj popatrzyłam sobie na Emu na żywo w sklepie no i kurcze...jednak chyba mi się nie podobają...takie papucie🙁
[/quote]
UGG mi się zdecydowanie bardziej podobają, chociaż gdyby nie ta piździawa na podwórku to zadnych bym nie chciala kupić ale wybrałabym mniejsze zlo za to droższe  👀
No to Strucelko nie iwem ile ty wydajesz na jedzenie w ciągu tygodnia  🤣 

no dobra, przegięłam 😁
ale widziałam w necie za dość przyjemne ceny, 400zł to wg mnie nie jest kosmicznie dużo za markowe buty.
400zł za oryginał Louboutina to jest moim zdaniem niemożliwe 😉
Niewidzialna, to na pewno za podróbę
emade jakie USG? Chyba raczej UGG  😉
już poprawiłam  😡 widać o czym się myśli  😀
Niewidzialna pojadę, to się przekonam 😁
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się