Zazwyczaj jest tak, że jak kobieta ma jakąś koncepcję dotyczącą tego, co chce kupić, to wraca ze sklepu z zupełnie czymś innym. 😜 btw, może skusicie się na buty ze skóry naturalnej w kolorze czarnym w kolorowe zworki? 😉
A ja kupiłam. W Stanach. Jechały tyle czasu. Czekałam na nie tak długo. Wybuliłam tyyyle, że szok. I za duże o co najmniej 1,5 rozmiara, jak nie o 2. 😵 😕 Jestem nieszczęśliwa dziś i nic mnie nie pocieszy.
Jak założę 2 !! grube skarpety i do czubka napcham czegoś, to mi z nogi nie spadają. Ale wiesz.....dłuugie są. Ja mam dużo krótsze stopy i mam wrażenie, że wyglądam jak w kajaku. Kiedy założę do nich jeansy szerokie na dole, to jeszcze jeszcze... Mąż twierdzi, że na motocykl mogłyby wtedy być. Bo na motocyklu się jeździ a nie chodzi. No ale.....kurde....TO NIE TAK MIAŁO BYĆ. 😕
Kupowałyśmy z Brevą. Płaciłayśmy nie tylko za przesyłkę, która wyszła stosunkowo drogo, ale i za cło, które wyszło bardzo drogo. I tak większe koszty pokryła Breva. Nie wiem, czy gdybym teraz sama odsyłała buty i gdybym miała płacić za przesyłkę jeszcze 2 razy ( tam i z powrotem) i jeszcze raz za cło, to cena przesyłek przekroczyłaby koszty butów.
Spytam Brevy dokładnie ile by to mnie wyniosło, gdybym sama buty odsyłała.
A w sklepie siedzi jakiś tuman chyba. Pytałam o rozmiar 26 cm ( bo tyle mam) odpisali, że odpowiada to ich 10-ce. I tyle. A bna pudełku jak wół jest napisane- us-10, eur-41,5 😵 Poza tym.....sprawdziłam to co pisali wcześniej. Nie mają mniejszych. Więc i tak po ptakach. Szukam na nie teraz kupca i tyle. By choć trochę się koszty zwróciły.
Pierwsze co zrobiłam, to wrzuciłam właśnie tam. 😉 Ale dzięki za radę. :kwiatek: Problem mogę mieć ze sprzedażą, bo raz, że mocno odlotowe ( mało typowe) a po drugie niewiele kobiet nosi jednak 41,5. 🤔 Musi się znaleźć kobieta ze stopą co najmniej 41, która lubi odlotowe rzeczy, kowbojki i do tego różowe. Ja to cienko widzę.
a do mnie doszły Caribou. Są rewelacyjne. Tylko uwazajcie bo rozmiarowka jest zanizona. JA mam 38 i 3/4 a normalnie nosze 39- tym bardziej, ze w 38 i 3/4 dlugosc wkladki wg naszywki w bucie to 24 a ja stope mam 25 i miesci mi się bez problemu w skarpetce. Jak prosilam pania o zmierzenie dl skarpety wewnetrznej to wyszlo w tym rozmiarze co mam 25,5cm