Forum towarzyskie »

Buty - "nic nie poprawia nam humoru tak jak nowa para butów"

zen, haha, jak to szło... szukałaś prostych butów na obcasie-słupku? 😎
No, prawie jak botki 😂  😁
Zazwyczaj jest tak, że jak kobieta ma jakąś koncepcję dotyczącą tego, co chce kupić, to wraca ze sklepu z zupełnie czymś innym.  😜
btw, może skusicie się na buty ze skóry naturalnej w kolorze czarnym w kolorowe zworki?  😉
http://blog.deezee.pl/2010/12/ortopedyczne-szpilki-kokon-to-zai/  jak dla mnie maskara  🤔wirek: fuj  😤
zen też rozważałam te modele ale w końcu zamówiłam Joan of Arctic, jutro powinny przyjść  💃 zastanawiam się czy to w ogóle wygodne jest 😉
zen, te na górze są straszne 😁
ale nad tymi drugimi się zastanawiałam jak sprawdzałam, czy gdzieś są jeszcze dostępne suki. skąd zamawiasz?
zen  a skad zamawialas?? bo ja wlasnie na te pierwsze choruje 😜
dziewczynka, zazdroszczę, ja zamowilam Caribou, powinny dzisiaj/jutro przyjsc😉
D+A chodziło o te emu -

Jak sie nazywa ten model?

nie cytuj zdjęć 🤬
c.
A ja kupiłam. W Stanach. Jechały tyle czasu. Czekałam na nie tak długo. Wybuliłam tyyyle, że szok. I za duże o co najmniej 1,5 rozmiara, jak nie o 2.  😵 😕 Jestem nieszczęśliwa dziś i nic mnie nie pocieszy.

Tunrida, a moze jakimis wkladkami "uratujesz' je..
Jak założę 2 !! grube skarpety i do czubka napcham czegoś, to mi z nogi nie spadają. Ale wiesz.....dłuugie są. Ja mam dużo krótsze stopy i mam wrażenie, że wyglądam jak w kajaku.
Kiedy założę do nich jeansy szerokie na dole, to jeszcze jeszcze... Mąż twierdzi, że na motocykl mogłyby wtedy być. Bo na motocyklu się jeździ a nie chodzi.
No ale.....kurde....TO NIE TAK MIAŁO BYĆ.  😕
tunrida a nie wolisz 'pobawić' się w wymianę na inny rozmiar?
ja wiem, że to oznacza wysyłkę do us i czekanie na nową parę, ale może warto? 😉

swoją drogą pamiętam, że pytałaś się wcześniej o rozmiar tych butów. to sklep wprowadził Cie w błąd?
Kupowałyśmy z Brevą. Płaciłayśmy nie tylko za przesyłkę, która wyszła stosunkowo drogo, ale i za cło, które wyszło bardzo drogo. I tak większe koszty pokryła Breva.
Nie wiem, czy gdybym teraz sama odsyłała buty i gdybym miała płacić za przesyłkę jeszcze 2 razy ( tam i z powrotem) i jeszcze raz za cło, to cena przesyłek przekroczyłaby koszty butów.

Spytam Brevy dokładnie ile by to mnie wyniosło, gdybym sama buty odsyłała.

A w sklepie siedzi jakiś tuman chyba. Pytałam o rozmiar 26 cm ( bo tyle mam) odpisali, że odpowiada to ich 10-ce. I tyle.
A bna pudełku jak wół jest napisane- us-10, eur-41,5  😵
Poza tym.....sprawdziłam to co pisali wcześniej. Nie mają mniejszych. Więc i tak po ptakach. Szukam na nie teraz kupca i tyle. By choć trochę się koszty zwróciły.
o kurcze. to rzeczywiście komplikuje sprawę  🙁
ja zawsze miałam szczęście i wszystkie paczki z usa przechodziły bez cła.

wrzuć ogłoszenie na wwr- tam najszybciej znajdziesz chętnych na westowe butki.
Pierwsze co zrobiłam, to wrzuciłam właśnie tam.  😉 Ale dzięki za radę. :kwiatek:
Problem mogę mieć ze sprzedażą, bo raz, że mocno odlotowe ( mało typowe) a po drugie niewiele kobiet nosi jednak 41,5.  🤔 Musi się znaleźć kobieta ze stopą co najmniej 41, która lubi odlotowe rzeczy, kowbojki i do tego różowe. Ja to cienko widzę.
zen- czemu podałaś tą stonkę z sorelami niedobra dziewczyno 🤬 już mi się mażą aż 4 które najładniejsze
Slojma  🤬 narzekasz na zen. A to teraz ja mam ochotę na te buty co ty wstawiłaś !!! grrr 😁
Przepraszam ale ja zaraziłam się Sorelami od sznurki 🤬 i teraz jak zobaczyłam nowe to nie mogę chyba muszę popełnić jakieś 🙂 Które najładniejsze?
te najwyzsze 😜

moje sorelki po strasznym przemoczeniu w kaluzy dalszych wpadek nie zaliczyly... i mam nadzieje ze tak zostanie, ale okaze sie to przy okazji odwilzy.
najładniejsze sorele to model suka II
ale cene też ma ładną  😁
w ogole mam wrazenie ze co wychodzi nowy model to ladniejszy...chyba ze to juz moje zboczenie 😉
Edytka- fajne 🙂
http://allegro.pl/buty-sorel-dla-dzieci-r-38-dostawa-gratis-i1341950896.html  strasznie mi się podobają ...Szkoda,że dla dzieci 😕
ale 38. Chyba ze, jest cos takiego jak dzieciece 38?🙂
ładne te wysokie, szkoda ze tyle kosztują, ja najprawdopodobniej kupuję te w kropki itp. z ostatniego zdjęcia, chociaż tanie też nie są...
a do mnie doszły Caribou. Są rewelacyjne. Tylko uwazajcie bo rozmiarowka jest zanizona. JA mam 38 i 3/4 a normalnie nosze 39- tym bardziej, ze w 38 i 3/4 dlugosc wkladki wg naszywki w bucie to 24 a ja stope mam 25 i miesci mi się bez problemu w skarpetce. Jak prosilam pania o zmierzenie dl skarpety wewnetrznej to wyszlo w tym rozmiarze co mam 25,5cm
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się