Dodson & Horrell ma darmowe próbki. Tylko jak jest z wysyłką? My ją pokrywamy? Na stronce przy zamówieniu D&H nic o tym nie piszą. I jak jest z wysyłka w muehldorferze.?
Muehldorfer próbki wysyła za darmo 🙂super produkty, musli wyglądają ekstra i konie bardzo chętnie zjadają. Jakość naprawdę jest bardzo wysoka . Miła obsługa, ekspresowa wysyłka i świetny kontakt Jestem zadowolona ze współpracy 🙂
zamówiłam paszę z Atosa i już czekam miesiąc i co tydzień słyszę ze pasza ma być już w sklepie i ze na następny tydzień zostanie wysłana do klienta. dziś dowiedziałam się ze może będzie w przyszłym tyg na magazynie. rozumiem, że ciężko jest z hartogiem, ale wychodzę z założenia, że skoro ciężko jest z towarem to po pierwsze nie wystawiam go do sprzedaży, a jak już to robie to mam zapas tego, chociaż paletę. ewentualnie informuje klienta, że trzeba będzie trochę poczekać na zamówiony towar, a z atosa nie dostałam żadnej informacji, dopiero jak napisałam na gg to mi odpisano.
Muehldorfer wysyła za darmo paczki w przedziale 5-14 kg ale dostałam informację że w najbliższym czasie również mogą być za niewielką opłatą (chyba cos ok 6-8zł 🙂🙂🙂 także z przesyłką i tak tanio wyjdzie 🏇
siwaaa, do Dodsona trzeba dzwonić, o czym już parę razy wspominała Gru. Z jakiegoś powodu mają problemy z komunikacją przez internet. Ale przez telefon można wszystko szybko i sprawnie załatwić. Ja nie płaciłam za wysyłkę próbek.
domiwa, też właśnie zastanawiam się nad tą kwestią. I wymyśliłam rzecz następującą - Max Eglo ma podaną listę dystrybutorów. Sklepy jeździeckie, hurtownie pasz i leków etc. Wśród nich trzeba wynaleźć takiego, który w swojej ofercie ma darmową wysyłkę pasz i niech dalej to już oni się martwią. I teraz proszę jakąś miłą duszyczkę o jakąś wskazówkę czy to rzeczywiście tak może wyglądać w rzeczywistości :kwiatek:
Atos teraz ma opłaty za wysyłke i to nie małe...ja tez miałam przeboje z Atosem 3tygodnie czekałam na Absorbine by dowiedzieć się że do końca roku jej nie dostane-oczywiście kasa zablokowana u nich na koncie
złożyłam zamówienie w atosie - 4 worki, w tym 1 z nich baileys i za wysyłkę całości dopłaciłam 16 zł (to kwota za 3 worki, ale baileysa wysyłają gratis)