ja tutaj z takim malutkim offem... 😡 czy ktoś kojarzy tytuł filmu, leciał jakiś czas temu na Cyfrze +, film komediowy/przygodowy, coś w tym stylu. Film ten był o młodych ludziach, którzy grali w orkiestrze (?), na koniec pokazane było jak biorą udział w konkursie, walczą z innymi zespołami i wygrywają... Za nic nie moge sobie przypomnieć tytułu, ale pamiętam, że film był bardzo fajny... 😡
Oczywiście miałam na myśli Canal + 😁 Pamiętam tylko jakieś skrawki z tego filmu... Najbardziej utkwił mi w pamięci pojedynek tych 'szkół' (grup, orkiestr). Grupy były barwnie ubrane, liczyły ok 20 (?) osób. Przeciwne grupy stawały na przeciwko siebie, no i rywalizowały. 😁 Grali niesamowicie 😜 Największą rolę odgrywały bębny. Tytuł był krótki, chyba dwuwyrazowy 👀 😁
nie, to napewno nie The school of rock. Tak mi coś świta, że jednym z bohaterów był ok 20 letni chłopak. Murzyn... Aż mi głupio, że tak mało pamietam 😡 🤔
edit: może to była jakaś szkoła muzyczna, ten chłopak coś przeskrobał i był tam za karę... kurde, nie pamiętam (!) <- jestem coraz bardziej wściekła na siebie 😤 Jak już się coś mnie przyczepi, a ja tego czegoś nie pamietam/nie kojarzę, to przewrócę świat, ale sobie przypomnę co to było 🤦