Forum towarzyskie »

Czy cos Ci to movie? [Dla filmoznawców i nie tylko]

Querido, ja MOZE bym odgadla 1/3. ale jest tutaj paru prawdziwych mistrzow, chyle czola  👍
No i? Albo niech ktoś inny coś wstawi...
to ja wstawie 🙂

to może coś ode mnie  😉

edit: widzę, że Edytka już wstawiła, więc moje 'na poźniej'  😉
karolina- Requiem for a dream 😁
butelki zwrotne
ej, foch 😉 była moja kolej!

Scottie, K-PAX
ogurek ja nie Scottie ale to oczywiście jest scena z K-PAXu  😉 Wrzucaj coś!
Lov brawo  😉
Lov była pierwsza, bo nam się bałagan zrobi 😉
bajecznie proste  😂
proof of life?
szepcik, wstawiaj  😀

ok, zmieniłam zdjęcie, widac teraz?
szepcik, nie wyswietla mi się Twoje zdjecie 🙁
eee i co ja mam teraz zrobić?
Twój post jest pusty  🙁
Widać, ale pojęcia nie mam  😁
Między słowami  🙂
między słowami?
Alvika, wklejasz kolejne 🙂
Yeah, no to macie... na pożarcie:
ja tutaj z takim malutkim offem...  😡 czy ktoś kojarzy tytuł filmu, leciał jakiś czas temu na Cyfrze +, film komediowy/przygodowy, coś w tym stylu. Film ten był o młodych ludziach, którzy grali w orkiestrze (?), na koniec pokazane było jak biorą udział w konkursie, walczą z innymi zespołami i wygrywają... Za nic nie moge sobie przypomnieć tytułu, ale pamiętam, że film był bardzo fajny...  😡
Karolinag4, a w jakiej orkiestrze, bo na tej kanwie to sporo filmów mi po głowie chodzi...
Więcej szczegółów, proszę :-)
Oczywiście miałam na myśli Canal +  😁  Pamiętam tylko jakieś skrawki z tego filmu... Najbardziej utkwił mi w pamięci pojedynek tych 'szkół' (grup, orkiestr). Grupy były barwnie ubrane, liczyły ok 20 (?) osób. Przeciwne grupy stawały na przeciwko siebie, no i rywalizowały.  😁 Grali niesamowicie  😜 Największą rolę odgrywały bębny. Tytuł był krótki, chyba dwuwyrazowy  👀 😁
The Langoriers czyli Pożeracze czasu ???
karolinag4, kojarzy mi się The school of rock.
Querido - wstawiaj 🙂
nie, to napewno nie The school of rock.
Tak mi coś świta, że jednym z bohaterów był ok 20 letni chłopak. Murzyn... Aż mi głupio, że tak mało pamietam  😡 🤔

edit: może to była jakaś szkoła muzyczna, ten chłopak coś przeskrobał i był tam za karę... kurde, nie pamiętam (!) <- jestem coraz bardziej wściekła na siebie  😤 Jak już się coś mnie przyczepi, a ja tego czegoś nie pamietam/nie kojarzę, to przewrócę świat, ale sobie przypomnę co to było  🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się