podpowiadam, że rzecz dzieje sie na statku, w tytule filmu jest liczba. jak do po obiadu niezgadniecie, powiem jaka- wtedy będzie już prościutko 🙂 teraz ide jesc, jesli zgadniecie w miedzyczasie sprawdzie na filmwebie- stamtad zdjecie i bedziecie wiedziec czy dobrze 🙂
Hi! Hi! Wychodzi,że ja tylko starocie rozpoznaję. Ale Eisenstein rzeczywiście był niesamowity a i polecam ,kto nie czytał relacje Isaaca Babla z tej wojny . No to wkleję nowe całkiem:
Nie. Podpowiedź- tematem filmu są wydarzenia z II wojny światowej. Historia dotychczas nieznana.Bardzo pogmatwana. Scenariusz kontrowersyjny /IPN się burzył/ . Główną rolę gra jeden z najprzystojniejszych aktorów wśród aktualnie grających. Był w polskich kinach.
Ludzieeeeeeeeeeeee! Przez 5 dni wątek nie przeleciał nawet strony! Jak nie macie zamiaru tu zaglądać to nie zgadujcie. Przyjechałam z wczasów chciałam se zgadnąć, a tu stoi. Zaglądam znowu, a tu stoi 😵 Może ja wstawię 💃
Ale o co chodzi? Napisałam, że niech będzie ta zagadka barbor, wstawiona kilka postów wyżej. Tylko teraz ją skasowała... Więc Slojma wstawiła swoją. I niech będzie.